Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky.chtěla jsem se zeptat, jestli máte zkušenost s výrobky firmy Raypath.dneska jsem měla doma předváděčku a docela se mi to líbí.tak bych chtěla znát i váš názor.dík.
ahoj mám celou sadu, 4 hadry na podlahu, ale používám pouze jeden, ty další jsou pro mě děsně nepraktické a zbytečné, ale ten jeden jede už čtvrtým rokem a je pořád OK. jinak taky ty malé hadříky, tak intenzivně zase jede jenom jeden druh, takové bílé hrubší vlákna, ty další žínky vlastně vůbec nepoužívám a jedna ta žínka nechává i vlákna, takže tu mám jenom pro okrasu. využívám čistič oken, ale myslím, že to funguje jako u jiných hadrů. jinak se ptej, co přesně tě zajímá (-:
Taky jsem měla předváděčku a ceny se mi zdají přehnaně vysoké. Stojí to za ty peníze? Nejlevnější sada (autosada) za 5 tisíc?
Myslím, že jde využít 1 hadřík z celé sady (na okna), zbytek jsou obyčejné hadry, resp. prachovky. A jeden hadřík za 5 tisíc, to je silné kafe i pro mne?
Dále říkají, že poskytují 2-letou záruku, ale nikde to písemně nedokládají…
Ahojky, já jsem kdysi zakoupila celou sadu a mohu říct, že nejvíce používám bílou rukavičku a sumbeen(zelený) a rukavičku béžovou na nábytek a elektroniku! A CO SE TÝČE OKEN a ZRCADEL…SUPR VĚC!!!Bílá rukavička s hadříkem, kromě rychlého mytí bez kapek po koberci-jednou jsem si otřela jen půlku okna a divila se, proč jedno je orosené a to otřené už né! využijte i na brýle, rychleji uvidíte třeba po nástupu do autobusu. VŠE POUŽÍVÁM ŠESTÝM ROKEM A BÍLÁ RUKAVIČKA MÁ UŽ KRÁTKÁ VLÁKNA, JE TO DRAHÉ, ALE MNĚ SE TO VYPLATILO!
Ještě chci říct, bílou rukavičkou myji lednici za provozu-je to strašně rychlé a rukavička pohltí veškeré pachy z lednice! tak ušetřím dost Millikolos