Razítka pro úřad práce - mám sbírat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5455
6.8.13 21:48

@rasataka
No, razítka chtěli opravdu u těch, co je tam měli 22 let bez jediného dne brigády. My na sociálce jsme tím „buzerovali“ ty, u kterých jsme věděli, že makají načerno nebo byli 20 let bez práce a vyhovovalo jím to. U nich už ÚP rezignoval, oháněli se, že ÚP žádné razítka nechce, ale to už jsme je platili my, takže na to byla odpověď - „ÚP vás neplatí“. Pokud to nemáš v poučení, pak bych si s tím nelámala hlavu. Spíše bych si vedla seznam pro svou vlastní potřebu, abych věděla, kde jsem to už zkoušela, kde se mám třeba ozvat za pár měsíců apod. Navíc tím, že si poctivě hledáš práci, tě nemůže žádná zprostředkovatelka zaskočit dotazem, jak asi aktivně hledáš zaměstnání. Určitě bys dokázala vyjmenovat aspoň 3-5 potencionálních zaměstnavatelů, kde ses v poslední době zajímala o zaměstnání. Takhle by to mohlo stačit. Mi když na socku někdo zapomněl přinést seznam a věděla jsem, že je to slušný člověk, sepsala jsem s ním protokol o tom jaké donesl doklady a do protokolu mi uvedl namátkou několik kontaktů, kde si hledal práci. Metodik s tím nikdy neměl problém - a to byl ras.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
6.8.13 21:52

Tak já kartičku mám, ale razítka mi tam nedává, takže je jakoby neplatný.. jinak po půl roce po mě chtěli razítka že jsem se byla někde ptát.. momentálně jsem těhotná, takže se chystám tam zajít na termín a říct co a jak.. nebo mám zavolat hned?.. Je mi zle, tak je to komplikovanější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3893
6.8.13 21:55

@Terulisekk Mě řekli, kdyby se cokoli změnilo, i třeba že jsem si našla práci, tak mám zavolat a vše se domluví, takže telefonátem se určitě nic nezkazí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3893
6.8.13 21:56

@Apaji Děkuju moc za vysvětlení. Měla jsem právě celkem strach jak to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
6.8.13 22:08

Já chodila na pracák do Libochovic, ale už je to nějaký ten pátek zpátky. Školu jsem dodělala v roce 2005 a práci jsem sehnala na 1m v roce 2007 a jsem zaměstnaná od ledna 2008 i když od dubna 2009 doma na mateřský, ale v té době co jsem byla na pracáku, tak po mě razítka z firem chtěli a pak ještě vědět kam jsem poslala CV a kdo se mi ozval. A musela jsem do každé návštěvy mít min. 3 ta razítka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
7.8.13 13:20

@rasataka jasný.. no zavolám tam.. dyž já si furt říkám, že jsem na začátku, že se může ještě všechno potentovat.. no, na pracák mám jít 21.srpna, tak si furt říkám, že je to krátká doba, ale asi bych tam měla zavolat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.15 09:56

Ahoj holky chtěla jsme se zeptat… kdyz jsem v prosinci dodelala skolu, hnedka jsme sla na pracak a jeste tam jsem budu dostavat nakou podporu či co.?Jen když tata byl na pracaku dostaval penize. A když jsem vyplnovala ten formulař, tak tam bylo, jestli chci aby moje adresa byla vidět na složence. A žadna složenka mi doposud nepřišla. Ptam se tady, potože mi na tom uřadě nic neřekli. Tak snad mi řeknete něco bliž k tomu děkuji.

• Citovat
  • Upravit
101595
24.2.15 10:08

Pokud si alespoň rok nepracovala, tak žádné peníze nedostaneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.2.15 10:40
@Anonymní píše:
Ahoj holky chtěla jsme se zeptat… kdyz jsem v prosinci dodelala skolu, hnedka jsme sla na pracak a jeste tam jsem budu dostavat nakou podporu či co.?Jen když tata byl na pracaku dostaval penize. A když jsem vyplnovala ten formulař, tak tam bylo, jestli chci aby moje adresa byla vidět na složence. A žadna složenka mi doposud nepřišla. Ptam se tady, potože mi na tom uřadě nic neřekli. Tak snad mi řeknete něco bliž k tomu děkuji.

a za co bys chtěla peníze? nemůžeš dostat podporu, když jsi předtim nepracovala.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.7.15 19:40

Potřebovala bych pomoc, na uřadě práce mi řekli se mám chodit ptát po firmách ale firmy ty razítka nikde nechtěj davat co mám dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
27.7.15 19:49

@Maňa19

místo shánění razítek si sehnat práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.7.15 20:14

A co asi dělám :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20826
27.7.15 23:12

Zdravím, @neumisa diskuze má za účel uživatelkám pomoct. Držte se prosím tématu.

adminka Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat