Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já mám teda taky razítko i samolepky na boty od někoho jiného než ty. Zas ať tu nedělám reklamu, tak nenapíšu od koho. Ale vydrží mi to fakt dlouho. Na některém oblečení to mám ještě teď takže skoro rok. V průměru to vydrží 3-4 měsíce a to peru i suším. Hrneček jsem si nechala vyrobit i se jménem. Ručníky od covidu nemáme, používají papírové.
@Martha03 a to jen potiskneš a drží ti to tam? já to zkoušela prát v ruce s obyč mýdlem a celkem dost se z toho ta barva smývala.. tak se bojím aby to dítěti spíš neublížilo na pokožce nosit takto razítko.. všude jsem četla jen chválu na tyto razítka, nevím jestli mi neposlali špatnou barvu omylem či něco..
Já mám razítko od mamalabel drží už několik let na oblečení, ale garantovali 1.000 otisků což určitě neudělalo a vyschlo. Koupila sem náhradni barvu a i po doplnění nic, tak sem ho reklamovala a poslali mi náhradní ten spodek a během chvíle zase vyschlo. Skladovala jsem to tak jak bylo doporučeno. Ségra ho měla taky a to stejný.
Takže sem objednala samolepky.
Ja pouzivala permanentní fix, sluzbu bohatě udělá, případě fixu na textil.
@Anonymní píše:
@Martha03 a to jen potiskneš a drží ti to tam? já to zkoušela prát v ruce s obyč mýdlem a celkem dost se z toho ta barva smývala.. tak se bojím aby to dítěti spíš neublížilo na pokožce nosit takto razítko.. všude jsem četla jen chválu na tyto razítka, nevím jestli mi neposlali špatnou barvu omylem či něco..
No normálně natisknu chvilku nechám a je to suché. Mám taky mamalabels a vydrželo mi dva roky a pak vyschlo. Teda po roce jsem kupovala ještě náplň.
@Martha03 a ty máš asi černou že? Já se i bojím aby se to nevpilo do kůže když se dítě spotí.. nebo ve školce chtějí podepsané hrnečky a to taky nevím že to budou mýt dětem v myčce a ten inkoust tam bude kolovat na všechny hrnečky.
@Anonymní píše:Černou ano, nikdy se mi nestalo, že by to mělo dítě někde otisklé a to mám potičku první kategorie
@Martha03 a ty máš asi černou že? Já se i bojím aby se to nevpilo do kůže když se dítě spotí.. nebo ve školce chtějí podepsané hrnečky a to taky nevím že to budou mýt dětem v myčce a ten inkoust tam bude kolovat na všechny hrnečky.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Ahoj, má někdo razítko od mamachick? drží vám barvy na oblečení? četla jsem výborné recenze a nakonec se mi barva smývá i po dvou dnech.. nevím jestli dělám něco špatně.. natisknu a mělo by to držet.. čím popisujete dětem oblečení a hrnečky do škol, školek? chtějí po vás i ručníky?