RD a práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Melodie91 No, pokud jste se fakt dohodli na výpovědi, tak tam je vypovedni lhuta, ktera muze bezet az po konci RD a tedy bys mela podporu posotanou z platu, neb ty 2-3 mesice budes pracovat. Pokud to bude dohoda ke konci RD, tak mas jen tu minimalni, ale pak bys ji mela dostat hned.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@Melodie91 No, pokud jste se fakt dohodli na výpovědi, tak tam je vypovedni lhuta, ktera muze bezet az po konci RD a tedy bys mela podporu posotanou z platu, neb ty 2-3 mesice budes pracovat. Pokud to bude dohoda ke konci RD, tak mas jen tu minimalni, ale pak bys ji mela dostat hned.
My jsme se dohodli na vypovedi, z me strany, uz se tam vracet nechci a uz tam nebudu pracovat ani den…takhle RD bych ukoncila k 1.6., pracovni pomer mi skonci taky k 1.6. a dostanu 2 mesice odstupne…takze to chapu spravne, ze pak dostanu tu minimalku…pro me neni realne se tam vratit ani na mesic, i kdyz by s tim zamestnavatel souhlasil, ale ta prace je dost narocna a s ditetem neslucitelna bohuzel. Jeste jednou moc diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Melodie91 Pak to nemuze byt výpověď, ale ukončení pp dohodou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@Melodie91 Pak to nemuze byt výpověď, ale ukončení pp dohodou.
Jj, to jsem myslela, napsala jsem to spatne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Melodie91 píše:
Muzu se prosim jeste zeptat, spis se ujistit, zda se mi, ze tomu opravdu rozumis..kdyz mi skonci ted rodicovska a se zamestnavatelem jsme se dohodli na vypovedi s nejakym odstupnym a pujdu na UP, mesice, za ktere mam odstupne podporu nedostanu, to vim, ale pak pripadne dalsi mesice dostanu jen to minimum, nejakych tech pet a pul tisice? Diky mocpred tim jsem pracovala tak 18 let v kuse, ale to chapu, ze to na to nema vliv?
pokud se nevratis do zamestnani, mas narok na podporu z narodniho prumeru. Zacina to na tech cca 5,5 t.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit