Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, potrebuju poradit. Mam doma holcicku, 3,5 roku. Od nedele je nemocna, v pondeli pani doktorka diagnostikovala anginu. K angine se pridala aftozni stomatitida. Bereme ospen, na dasna a afty aloclair gel, a vitaminy B-komplex. Predevcirem ji postipaly komari, zacala mit nejspis jenakou reakci. Dala jsem fenistil kapky + jsem ji postizena mista namazala.. po chvili vse zmizlo. Dneska spala se mnou, vim urcite ze jsme v pokoji komara nemeli a ted zase z niceho nic zcervenala a vsude pupinky (prikladam foto). Myslite, ze je to reakce no komari bodnuti? Nebo to muze byt na nektery z tech leku co ji davam? Budu moc rada za Vase nazory.
@Kessynkaa Poraď se s ošetřujícím lékařem, tady to nikdo nediagnostikuje, může to být z čehokoli.
Tak tohle je na doktora, jinak klidně to může být i z toho fenistilu, já jsem na něj alergická (jo je to dobrá ironie)
to vypadá na alergickou reakci na léky. šla bych k dr. i na pohotovost
Reakce na léky, muže začít i otekat. Běžela bych na pohotovost
Vypadá to na alergickou reakci na léky, šla bych určitě na pohotovost, aby nedošlo ke zhoršení a nedej bože k problémům s dýcháním, hlavně v noci se to může zhoršit
Taky bych nečekala, vypadá to na alergii. Jako malá jsem byla každé léto dost oteklá. Zasr..ý komáři!
Holky, nastesti pohotovost nebyla nutna, dala jsem ji fenistil kapicky a do pul hodiny to zmizlo. Mam doma 10ti denni mimi a pohotovost hodinu cesty a byla jsem navic sama doma. Zkusim dneska vysadit ten b-komplex, myslim ze to ma z toho. Moc dekuju za nazory