Řádí letní viróza?

Anonymní
25.7.18 12:24

Řádí letní viroza?

Před pár dny lehl synovec, za čtyři dny dcera, první den horečky přes 39 C, které šly špatně srazit, bolest hlavy a v krku, druhý den již teplota lze srážet…třetí den už jen doléčení…nemáte někdo čerstvou zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
elot
25.7.18 12:28
@Anonymní píše:
Před pár dny lehl synovec, za čtyři dny dcera, první den horečky přes 39 C, které šly špatně srazit, bolest hlavy a v krku, druhý den již teplota lze srážet…třetí den už jen doléčení…nemáte někdo čerstvou zkušenost?

My to měli celá rodina na začátku prázdnin.

• Citovat
  • Upravit
25.7.18 12:29

Syn zrovna teď, nevím co s ním, horečky, bolest hlavy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
25.7.18 12:30

Zrovna teď to řádí hodně. Letní virózy s horečkami, střevní chřipky, angíny. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
25.7.18 12:30
@Paralenka červená píše:
Syn zrovna teď, nevím co s ním, horečky, bolest hlavy…

Nic, vydržet, max něco na tu hlavu, aktuálně to řádí, taky jsme to řešili na táboře u několika dětí a moje si to přivezli domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
25.7.18 12:32

Určitě řádí. Já mám velmi silnou imunitu, nechytnu ani chřipku od manžela, ani, když jsem pracovala na úřadě a denně na mě chrchlaly desítky lidí.

Už několik let užívám velké dávky vit. C (mimo jiné na cévy) - neberu to v miligramech, ale gramech. Co jsem to nasadila manželovi, takž už roky nebyl nemocný (trpěl na bronchitidy a končil na ATB).

No, ale proč to píšu. Vesměs cítím, že na mě leze rýmička (jo, rýmu jsem prostě občas chytla) a okamžitě zvednu dávku céčka. Ale o víkendu jsem se bez varování probrala uprostřed noci s totálně vodovou rýmou, prosmrkala jsem se až k ránu :roll: Což pro mě znamená, že jsem někde chytla něco silnějšího, že to probořilo mou bariéru. Jako, poradila jsem si s tím, do cca 30 hodin to bylo pryč. Ale fakt něco lítá. Vyhledej si termín „letní chřipka“ (není to pravá chřipka, jsou to letní virózy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6870
25.7.18 12:38

Syn (5) mel ted dva dny horecky pres 38 bez dalsich priznaku…nyni ma klidovy rezim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
25.7.18 12:41

Dcera měla něco takového před měsícem asi. Dva dny horečky 38,5, nešly moc srazit, třetí den lehce přes 37 a další den už normální, vše bez příznaků :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
25.7.18 12:42

Jsme na tom stejně. :( Dcera má teplotu okolo 38, bez dalších obtíží. Jen má lehce začervenalý krk. Doktorka vzala krev na CRP, tak jsem zvědavá zítra na výsledky. Snad se z toho děti brzy dostanou. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
25.7.18 12:46

U male to same,4 dny horecky,CRP nizke,ale vcera se mi dcerka trosku vysypala,takze nevim,jestli 6.nemoc nebo to byl jen nasledek horecek,ma hodne citlivou plet a kuzi…me ale taky skrabe v krku,boli hlava a kosti,bez TT,takze tezko rict :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
25.7.18 12:53

Já mám taky nějakou virózu. Crp 8 pak 6,5. Bolest v krku, rýma, kašel. Bez teplot. mám pred porodem :zed: . Dcera tam má zas suchý kašel a měla jeden den zimnici ale bez horečky. Tak že co radi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.18 12:53

Na hradě máme virózu už 6 let a nelze ji vyléčit. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
25.7.18 13:10

jo, děti měly, doktorka říkala, že je to teď všude, říkala tomu virová angína, prý člověk ani neví, jak a kde se nakazil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.18 13:16

sinapis.alba: a dostaly jste na to ATB?

• Citovat
  • Upravit
25.7.18 13:18
@Kristakristina píše:
Na hradě máme virózu už 6 let a nelze ji vyléčit. :zed:

Strasne napomocny prispevek uplne k tematu :roll: