Mohla se očkováním rozjet nějaká nemoc?

502
9.2.10 13:40

reakce po očkování

Ahoj, potřebuju radu zkušenějších! mám prcka 6 měsíců a včera jsme byli očkovat-2. dávka Synflorixu a zároveň 2. dávka Hexy! Celý den byl včera v pohodě jen jsem ho večer pro jistotu změřila a měl 38,1!!! Vůbec nechápu, že jsem to nepoznala-nic mu nebylo, celý večer si krásně hrál, chechtal se…si to vyčítám! Dala jsem paralen čípek, ale měl v noci ještě vyšší teplotu a ráno zase 38. To má doteď, ale dneska už je ukňouranej a chce se jen nosit…A dotaz-je možné, že se mu s očkováním rozjela i nějaká nemoc??? 2 dny před očkováním měl 37,5 a asi týden už má rýmu, ale to jsme svedli na rostoucí zuby…Teď mám trach aby se mu něco nerozjíždělo, protože v noci začal kašlat a nosem chrochtá taky víc! Jaké máte vy zkušenosti s reakcí po očkování??? Díky Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1853
9.2.10 13:43

Snižuj teplotu dál …a když se to 3.den nezlepší zajděte k doktorovi. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
9.2.10 13:48

A vy jste ockovali i s nachlazenim a zvysenou teplotou? Pokud ano, sla bych k dr, protoze treba kdyz je zarudly krk, tak ja osobne to nepoznam.

Urcite prubezne merit teplotu. Hexa je na reakce dost narocna. Teplotu snizovat, jen pokud je po odectu vyssi nez 38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
9.2.10 13:59

Tak to děláme dobře. Včera zvýšenou už neměl, to měl jen jeden den a noc-v pátek a řikali, jsme si, že je to k zubum, i ta rýma prý může být k zubum. Jo koukala na něj a řikala, že pusinku má čistou, tak jestli to bylo i na ten krk..to netušim…Ale je fakt, že tu prohlídku včera docela odflákla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
9.2.10 15:43

zrovna jsem koukala na informaci k hexe, známky mírné infekce nevadí, dítě při očkování nemá mít vysokou horečku a známky vážné nemoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
9.2.10 15:48

zrovna jsem koukala na informaci k hexe, známky mírné infekce nevadí, dítě při očkování nemá mít vysokou horečku a známky vážné nemoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janina76
9.2.10 18:53

Nechápu, proč necháš očkovat dítě, kterýmu rostou zuby a ještě je ke všemu nemocný? Po očkování se může rozjet cokoliv od autoimunitního onemocnění, přes autismus až po SIDS… 38 je zvýšená teplota a srážet se nemusí, držím palce, ať je to brzo za váma.

• Citovat
  • Upravit
1853
9.2.10 18:58

No ono především má lékař dítě před očkováním vyšetřit a vyptat se jestli se něco neděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
psmpelinda
9.2.10 21:09

No Janino tak pokud jsi chtěla zakladatelku vyděsita znejistit tak se ti to určitě povedlo. jinak tahle teplotová reakce po hexa je vcelku častá, jestli se to nezlepší do 3 dne od očkování vyrazte se ukázet k dr. ale jinak věřím,že to zvládnete.

• Citovat
  • Upravit
954
9.2.10 21:16

My byly s Adélkou zrovna dnes na první dávce hexa při tříměsíční kontrole. Dr. mi řekla, že mám zavolat pokud by teplota byla vyšší než 38.5 po odečtu. Tak možná zkus počkat do rána, třeba ještě v noci přeměřit a kdyby se ti pořád nezdál tak ráno brnknout doktorce. Ale bude to určitě dobrý, ona přece jen to očkování je pro prcky trochu zátěž, takže nějaká reakce asi probíhá u spousty dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janina76
11.2.10 12:46

Psm, no chtěla jsem jen upozornit, že to není až taková sranda, naprat do mimina 6 vakcín v jednom plus veškerá aditiva… a když už to musí být, tak chci, aby bylo dítě maximálně fit, aby to co nejlíp zvládlo.

• Citovat
  • Upravit
Miloš
13.6.10 19:15

pravda

Mas pravdu, aspon je ale videt jak jsou hloupe a jak slepe duverujou :-)

• Citovat
  • Upravit
Danča 2
22.2.12 15:41

Zjišťujte si fakta, než necháte očkovat

Tolik očkovacích látek najednou? 6 v hexavakcíně + snyflorix (kolik jich tam je? dvě?) - to je šílené. Taková zátěž pro organismus! Víte o tom, že v každé injekci je hliník, který je pro organismus toxický? Nemluvě o tom šoku pro to tělíčko, když do něj vpravíte zárodky tolika nebezpečných nemocí… Jsem v kontaktu s několika desítkami maminek, co po očkování mají trvale postižené děti. Z chodících ležáky, mentálně postižené, hyperaktivní, nebo naopak se rozjel autismus… Zkuste přemýšlet, než do svého miminka necháte vpravit tolik věcí. Zjišťujte si fakta. Dnes je očkování především business a na člověku ve skutečnosti nezáleží…

• Citovat
  • Upravit
nurse30
17.9.12 20:01

Autismus po ockovani???

• Citovat
  • Upravit
nurse30
17.9.12 20:02

Autismus po ockovani???

• Citovat
  • Upravit