Realita/fantazie-hranice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
QQQQ
18.11.10 09:30

Tonca, tak to je srandovni! Moje ma zase zviratka, kdyz nechce jist, tak to pry necha pro konicka a tak… Treba ted-namalovala na papir 3 ruzove komety a jedno zelene kolecko (zbytek cernou) a to kolecko je pry vesmir a komety z neho spadly :srdce: krasne, ja ji za to tak miluju a obdivuju!

• Citovat
  • Upravit
2923
18.11.10 10:34

ww, mně to připadá nádherné!!!
„paníuč“ je v tomto případě , jak to napsat…blboučká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
18.11.10 10:53

Přece děti v tomto věku mají velkou fantazii.A ve školce by ji měli rozvíjet .Me paní učitelka vykládala,že děti koliktát prijdou s nějakou novinkou ,třeba z domu .A ono to není vůbec pravda.A pak se předhání kdo řekne ten nejlepší zážitek .A ona říkala ,že je to uplně normální.Dokonce prý jeden chlapeček došel s tím ,že tatínek mu říkal ,že koupí školku i s paní učitelkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
18.11.10 10:57

ww, mě to taky přijde moc hezké a normální. Někdy mě přijde, že se starají o věci do kterých jim není, nebo kterým ani nerozumí, rády vyzvídají co se děje u dětí doma, ale aby děti pořádně venku hlídaly do toho se jim moc nechce a radši se vykecávají. U nás tak dokonale hlídaly děti, že když přišly z procházky, tak zjistily, že jedno dítě se jim ztratilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
18.11.10 11:01

Je to absolutně normální a navíc moc krásné.Určitě bych v tom dítě spíše podporovala,ne mu to rozmlouvala.Takovou fantazii právě mívají jen děti a my ji s léty a starostmi ztrácíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
18.11.10 11:23

sthan: To male teta rekla-kdyz jsme se chystali na vylet vlakem-jestli muze jet taky, ze bude ridit vlak a od te doby malůa veri ze teta je ridicka vlaku a vsem to vyklada :lol: Je to nadherne!!!! To my dospeli neumime, i kdyz nekdy by to nebylo naskodu si nekam „ulitnout“ :wink:

• Citovat
  • Upravit
20
18.11.10 19:50

Zdá se mi to úplně v pořádku, buď ráda, že je taková. Lidé bez fantazie mají svět hrozně šedivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí