Realitní makléř jako přivýdělek, zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Realitní makléř - přivýdělek
Ahoj maminky, ![]()
máte zkušenost s prací realitního makléře? U Century 21. Opravdu se dají tím vydělat slušné penízky, nebo jenom realitky mazají med kolem pusy?
Děkuji za příspěvky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Záleží na tom, jestli jsi obchodní typ, taky jestli ti dají nějaký základní plat nebo jen procenta z prodeje. V realitce jsem pracovala, ne teda jako makléř. Já bych takovou práci nedělala. Nejistota peněz, jeden měsíc máš, 2 měsíce nemáš nic, no záleží na Tvé šikovnosti a štěstí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
souhlasím, že záleží na šikovnosti a taky na lokalitě. jsou oblasti, kde se pořád nevomitosti prodávají a kupují a trh se hýbe a jsou místa, kde to jde prostě dost těžko. s penězi je to jako na houpačce, někdy budou, někdy ne. a nikdy to nemáš jisté. kamarádka už nějakou chvíli makléřku dělá a prvního půl roku neměla vůbec žádný příjem, jen výdaje. teď už vydělává a asi ne nejhůř, ale tohle štěstí nemusí potkat všechny, kteří se do toho pustí. mluvila o dost velkém počtu kolegů, kteří začli a po pár měsících skončili, protože si nemohli dovolit být bez peněz. ona měla štěstí, že to ty první měsíce utáhnul její partner. chce to dobře promyslet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží, jak moc jsi schopná chodit po lidech, obvolávat, nechat se urážet po telefonu a pod.. Dělala jsem pár měsíců, já na to nervy nemam, ale někteří měli solidní výdělky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud budeš dohazovat zakázky jako externistka, tak se tím přivydělat dá slušně, třeba u Důmrealit to bývalo fixně 1500 za nemovitost k pronajmutí a snad 3000 za nem. k prodeji, ale nevím, nakolik se ta oblast změnila…
- Citovat
- Upravit
je to tak
Tuto profesi musí vykonávat pouze lidé schopní, hlavně co se nebojí rizika
- Citovat
- Upravit