Recaro Citylife

1051
2.12.16 12:23

Recaro Citylife

Máte někdo kočárek Recaro Citylife? Jaký je? Doporučili by jste jej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5468
2.12.16 15:25
@Pavla087 píše:
Máte někdo kočárek Recaro Citylife? Jaký je? Doporučili by jste jej?

Osobně s ním zkušenosti nemám, ale na našem e-shopu jej nabízíme a myslím si, že koupí žádnou chybu neuděláš. Zadní kolečka odpružená, přední bezdušová (nehrozí žádný defekt),XXL stříška, polohování nožiček, zádová opěrka jde dát téměř do lehu, pro mimčo je prostorný, pro rodiče skladný - prostě za mě rozhodně ano. I co jsem viděla na veletrhu - prostě paráda. Taktéž zvažuju, že bych do něj šla!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
2.12.16 16:49

Kočárek znám dobře, vím co umí, ale spíš mě zajímá v praxi. Z pohledu prodejce kočárků vím že je každý druhý dobrý. I já jsem prodejce kočárků… teď mám Peg-pérego už druhý, je super ale velmi mě zklamala nestálost barev což starší modely mají OK… Ale to je zase jiná věc. Takže kdo má tento model, šup sem s recenzí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
1.2.17 14:36

Ahoj, našla jsem ho náhodou na netu. Pořád vybírám vhodný sporťák od půl roku a všude mi něco nesedí. Máte někdo už doma - Recaro Citylife? @Pavla087 @Kajule21

• Citovat
  • Upravit
5468
1.2.17 16:19

@Twitter Nene, doma jej nemám - mám s ním zkušenost jako prodejce. Ale pro své dítě mám favorita Peg Pérego, ale docela mě zaujalo i Recaro (s dokoupením hluboké korby). Barvy jsou krásné a líbí se mi na něm spoustu věcí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
1.2.17 17:52

@Kajule21 o peg peregu uvažuju taky. Zatím nejsem rozhodlá. A vy prodáváte kočárky? Mohla bych se zeptat něco ohledně peg perega?

• Citovat
  • Upravit
5468
1.2.17 20:11
@Twitter píše:
@Kajule21 o peg peregu uvažuju taky. Zatím nejsem rozhodlá. A vy prodáváte kočárky? Mohla bych se zeptat něco ohledně peg perega?

Jj, prodávám kočárky :) Klidně se ptej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
2.2.17 06:33

@Kajule21 ahojky, jde jen o vizuelní věc. Mě se na těch nových kočárcích nelíbí jedna věc na nástavbách. A to je placatý vzhled z boku, když je nástavba v sedu. Mají to ty nové nástavby pop up. Našla jsem Switch (pasuje taky na ten nový podvozek Book S), která by se mi vzhledově líbila víc. Ale zjistila jsem z videí, že na boudě je odvětratelný otvor, síťka (ve tvaru trojúhelníku) a nejde překrýt klasickou tkaninou. Odradila mě teda zase z nepřízně počasí. Takže otázka zní, jde na nástavbách pop up vzadu povolit ten zip, nechat opěrku stále v plném sedu, ale spustit trošku dozadu tu látku (stříšku) aby to nepůsobilo vyloženě jako placka? Snad jsi mě pochopila, co myslím, nevím jak to víc popsat :D A jsou ty nástavby ze stejného materiálu (tkaniny) nebo jsou ty nové lepší? Kdesi jsem četla, že látka je klouzavá a dítko z kočáru sjíždí.

• Citovat
  • Upravit
1051
2.2.17 10:20

@Twitter: tady jsem psala rozdíly mezi jednotlivými PP kočárky a modely.https://www.emimino.cz/diskuse/peg-perego-pop-up-completo-switch-sportivo-nebo-pop-up-sportivo-247485/?anchor=postId38234300#postId38234300
Nakonec jsem si Recaro nekoupila. Jezdím s PP Book Crossem a teda špička. Doporučuju jako prodejce i jako uživatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
2.2.17 10:27

@Pavla087 děkuju, pak se podívám, já ani nepotřebuju znát rozdíly, koupila bych si ten nejnovější podvozek. Akorát nikde na videu nevidím, že by ta boudička mohla být na nových nástavbách povolená tak jo u switch. Všude je v sedu na placku, což je vizuelně škaredé. Mě se to teda nelíbí :D Chtěla jsem jen vědět, zda to jde nějak povolit, nezapínat třeba vzadu ten zip a nechat to trošku rozdělané. Ani foto jsem takto nikde neviděla.

• Citovat
  • Upravit
1051
2.2.17 10:38

„@Twitter“prosím… a pokud je složená, tak je placatá. Nebo u Crosse jí mám prodlouženou a stahuju jen předek… ale zas to vyjde na stejno jako otočný Pop Up…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
2.2.17 11:18

@Pavla087 takže jak to je na videu. V lehu rozložená viz. první foto (tak se mě to vzhledově líbí) a v sedu na placku. Takže v sedu to nemůže vizuelně vypadat jako obr. číslo jedna? Možná si to chce jen zvyknout :think: začala jsem si všímat, že se ty kočárky teď tak začaly dělat, asi to je moderní :think:
Book cross je moc hezký, tak by se mi to líbilo na čtyřkolce. Trojkolku nechci. Dá se nástavba z Book Cross pořídit i na podovozek Book S 2017?

• Citovat
  • Upravit
5468
2.2.17 12:16

@Twitter Ahojky,taky posílám fotky. Foceno je to s nástavbou v sedě, jen jsem různě rozepínala boudičku, aby ti to nepřipadalo tak placaté :) Co se týká materiálu, nemůžu říct, který je lepší nebo horší. Všechny materiály mají něco jsi sebe. Myslím ale, že pokud nějaký matriál „klouže“,tak asi ten Manri (ten barevný z kolekce 2017).Tu klouzavější látku (barevnou) dali zrovna dovnitř na sedák a ne z venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
2.2.17 12:57

@Twitter chápu, mě se to nelíbí. Nenutím ti tříkolku, ale takovej Cross je jeden z nejlepších PP kočárků vůbec co se týká technického rázu i jízdních vlastností. Já denně šlapu velký kopec a s Crossem ho dám levou zadní. Ostatní maminky jen čumí a funí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
2.2.17 13:29

@Kajule21 ahoj, přesně tohle jsem měla na mysli :palec: takže to v sedě nemusí být zapnuté :palec: Takže jsem si kočárek zřejmě už vybrala :palec:
Manri - která? Když vezmu obrázky od začátku, stačí napsat číslo v pořadí. Jsou všechny vyrobeny 2016 právě. 2017 jsem nenašla :think:
@Pavla087 v pohodě, nic mi nenutíš. Nástavbu mají u Cross přesně jak bych si představovala, moc hezká, ale trojkolku spíš ne. My jezdíme jen po chodníku po městě, kopce tady nejsou, naštěstí :D Ale pokud bude v prodejně, ošahám si i Cross :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4