Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jestli nemusíš, vyber jinou porodnici… Zdejší praktiky jsou dost diskutabilní.. Dětí, které mají poškození, kvůli špatně vedenému porodu je spoustu..
@Malvína86 no lípa je nám nejblíž, pak už jsou dojezdy přes hodinu a více 🫣 takže na vybranou moc nemám 😄
Jako před 3 lety jsem byla spokojená, krom toho skákání po břiše, že se miminku nechtělo 😄
@Anonymní píše:
@Malvína86 no lípa je nám nejblíž, pak už jsou dojezdy přes hodinu a více 🫣 takže na vybranou moc nemám 😄
Jako před 3 lety jsem byla spokojená, krom toho skákání po břiše, že se miminku nechtělo 😄
Upřímně, celá ta nemocnice je jedna z nejhorších v celé ČR. Mám dvě velmi negativní zkušenosti, pokaždé průser, jednou to končilo málem úmrtím (nejednalo se o porody).
@Anonymní píše:
Kromě skákání po břiše..
Vždyť tohle je jedna z nejhorších věcí..
Hodina není zase tolik. Zvaž Jablonec nebo Roudnici, Lípu fakt ne-e
@Malvína86 to už je pro mě fakt z ruky, jsem z Varnsdorfu, a potřebují nejdéle tu hodinku od nás 😅 zvažuji ještě Liberec, Děčín 😅 😊
@Anonymní píše:
@Malvína86 to už je pro mě fakt z ruky, jsem z Varnsdorfu, a potřebují nejdéle tu hodinku od nás 😅 zvažuji ještě Liberec, Děčín 😅 😊
Jablonec je od Liberce 10 minut.. a srovnat se to neda
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Ahoj, píšu anonymně páč to že jsem v tom ještě skoro nikdo neví 😁
Nějaké nové zkušenosti s Českou Lípou?
Už jednou jsem tam rodila a byla jsem spokojená až na skákání po břiše, miminko nesestupovalo… Jinak s ostatními jsem byla spokojená ☺️
Je možnost si vybrat PA? Nevím jak to bude, ale nejspíš tam se mnou nebude moct být manžel, kvůli hlídání prvního dítěte…
TP říjen
Děkuji