Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já tam zavolala a oni mě objednali na vyšetření k nim do porodnice, kde mi dali datum a žádanky pro obvodního a plus termín vyšetření u anesteziologa v nemocnici. Určitě bych tam zavolala a řeknou ti co a jak.
A do nejaky porodnice se da registrovat po telefonu? Jinak termin na cisare ti nektery porodnice nedaji ani v 36. tydnu, to asi zalezi pak, jakej mas duvod.
Ještě mi tam myslím dala souhlasy aby se pak člověk nemusel zdržovat v porodnici, ale vypíše si to v klidu doma. A pak info jaké si mám koupit punčochy a nějaký nyslím yal gel.
Při registraci si tě i vyšetřují -natoci si monitor, udělají si ultrazvuk, měří tlak..takže tam rozhodně musíš osobně a určitě si zavolej a domluv termín…zadanku od doktora na to teď hned nepotřebuješ…možná ti při registraci rovnou i řeknou i termín na toho císaře…
Předoperační vyšetření ti udělá tvůj obvodak…zadanku na to žádnou nepotřebuješ. jen mu řekneš že máš plánovaný cisar a potřebuješ tedy od něj předoperační vyšetření…ale to nejlepe až budeš vědět ten termín na císaře..protože předoperační nesmí být starší než týden..
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Ahoj chci se zeptat je možné se do porodnice registrovat po telefonu i v případně že budu mít porod Císařským řezem? Nebo je lepší zajet si osobně a lépe se domluvit tam, nebo jestli je nutné tam prvně zavolat ze bych se chtela registrovat kdy se mám dostavit. Až dostanu zadanku tak už budu 36,4 tak bych rada už věděla termín.
nevím jak to je s predooperacnim vysetrenim jestli ki dá zadanku gyn a dojdu si k obvodní lékárce