Recenze na Britax B-Mobile

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
31.8.11 13:31

recenze na britax B mobile

Ahojte..mate niektora kocarek Britax B mobile?uvazujem o kupe..len com citala ze ma kratky sedak:-(diky za odpovede..tana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27
2.9.11 23:04

Ahoj,
my jsme ho právě dneska přivezli domů. Máme Black Thunder - celý černý. Sedák je sice užší, tak jak píšeš, ale naší - 16. měsíční - dceři to vůbec nevadí. Byla nadšená, že si do něj sama vleze a vyleze, v klidu seděla i ležela!!!! což je co říct a ani synovi 4,5 roku to nijak nevadilo. Měla jsem vybraný cybex callisto, ale dcera rozhodla, že do CC rozhodně neéééé. Tenhle teda nemá tu úžasně krycí stříšku jako CC, ale použili jsme na něj síťku od Lillinky - šitou a kupovanou na MMB a v pohodě sluníčko odcloníme. Musím říct, že jsem nečekala, že se s ním tak dobře pojede!!!! Konstrukce je opravdu robustní, pevná, odolná, dobře drží. Mám 170cm a rukojeť mi skvěle sedne a velmi dobře se s ním pak najíždí na obrubníky. Kolečka nejsou nijak obrovsky odpružená, ale nehrkají, není to teda takové jako s nafukovačkami, ale to jsem ani nečekala. Můžu srovnat s TFK Buggster a jede hodně podobně. Ma širší kola, tak uvidíme, jak v zimě, ale kamínky se do nich nezapichují. Dokonce jsem zkusila naší příjezdovou cestu - nedodělanou - povrch zpevněný pouze udusanými střešními taškami a „drcal“ stejně jako náš sporťák Jané, na kolečkách ani známka vady. Opravdu překvapil. Košík je super, má zapínání na zip - obyč. takže při větším - objemnějším nákupu se rozepne a vloží. Při skládání zase drží věci uvnitř - pláštěnku, deku, síťku a ubrousky a je tam ještě hromada místa. Také praní bude asi super, protože celé to zpevnění zad a sedáku - sololitová deska - se dá vyndat - bez problémů. Za zády suché zipy a vysune se nahoru. Materiál je kvalitní - máme autosedačku Römer King Plus a ta má stejný materiál jako kočárek. Jenom si myslím, že se na něj budou dobře chytat ty suché zipy ze stříšky a možná trochu zatrhávat, ale jinak zipy velmi dobře drží, nerozepínají se. Trochu složitější je to polohování. Utahovací popruhy - podobné jako quinny speedy a x-lander. Chce to grif a nacvičit. Ale leh je skoro rovný, opravdu jak píšou, dá se napolohovat do jaké polohy kdo chce. Stříška se - po odepnutí - dvou patentků dá vysunou o malinko výš - asi o 3cm, ale i do nevysunuté verze se v pohodě vleze náš 4,5 letý - 106cm vysoký syn. Má 17,5kg a i s ním se s kočárem velmi dobře jede. Vůbec nechtěl ven. U nožiček - se dá ten dílek zvednout a je pod ním suchý zip a zip na odepínání celého potahu. Vymyslela jsem, že tam přidám popruh a - podobně jako třeba Espiro magic 4 - ho pak připnu na madlo a tím zvednu nahoru a při ležení se plocha zvětší na „pěkných“ 79cm délky lehu. Musím, ale říct, že to dceři vůbec nevadilo, hodila si nohy nahoru a byla úplně v pohodě. Rozdělávání potahu je myslím velmi jednoduché, ještě jsem celé nezkoušela, ale stříška jde velmi dobře oddělat. Brzda je v pohodě, brzdí skvěle, pouze do ní občas kopnu - když fakt jdu "jako blbec :mrgreen: :mrgreen: " a koukám okolo a sama se zacvakne, ale stalo se mi to asi 2× za celou 1,5 hodinovou cestu - jde o zvyk. Jinak nikde nekopu a trubka dole u košíku - ta tlustá - vůbec zandávání do koše nevadí, tím, že jde rozepnout zip a ani z boku. Opravdu jsem byla mile překvapena. Dokonce když s kočárem běžíte - honila jsem druhé dítě :-P :-P - přední kolečka nevybrují - jako třeba u tříkolek - pokud se nezaaretují. Takže za nás zatím spokojenost. Uvidíme, po delším užívání. Zítra vyzkoušíme větší terén :twisted: . Tak snad jsem trochu poradila. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.9.11 09:51

Dakujem krasne za podrobny popis..si zlataaa..:-)..No nakoniec som kupila len PP-Si…bojim sa kupovat nevyskusane kocarky po zlej skusenosti:-)cena bola na nom tiez fajn…jedine co je asi minus na nom ze si dcerka don sama nenasadne,ked je sedak vyssie..Este mam PP GT3 terenak,lebo mame tiez uz vyse roka rozbytu cestu..same velke sutry..no proste je to zle.Potrebujem preto este nejaky kocarek na cestovanie do autobusu a pod..kazdopadne dakujem za pisemnka:-)vela stastia prajem..Tana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kajutek2
26.12.11 23:42

b-mobile britax

ahoj maukyD… uvažuji o koupi b-mobile… s odstupem času názor?..mám už z toho výběru golfek hlavu jak balon…jít do něj či ne…zamlouvá se mi, ale ve skutečnosti jsem na něj nikde nenarazila, neodzkoušela......:-(

• Citovat
  • Upravit
27
27.12.11 22:13

Ahoj, s odstupem času jsem stále spokojená :mrgreen: , na veliké terény bylo Janéčko určitě lepší, odpružení sice trochu má, ale ne moc obří, jinak ale jede super. Nerachtá skoro vůbec, jako třeba Quinny Zapp. Pohodlí pro dítě v pohodě, dcera se v něm v klidu vyspí, vejde se tam i s fusakem a má spoustu místa ve 20m., do kočáru si sama vleze a musím říct, že je z něj nadšená. Já jsem spokojená, také jsem hrozně dlouho vybírala a porovnávala, Janéčko nasadilo vysokou laťku :lol:. Teď už po novém nekoukám, každý kočár má totiž něco, nějakou mouchu, ale to bych pak nikdy nevybrala nic :roll:. Spojená rukojeť je prostě spojená rukojeť a dobře se ovládá. Takže za mě spokojenost a za ty prachy velmi dobrý kočár!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kajutek2
31.12.11 00:30

Děkuji moc za přínosné info… golfáč b-mobile jsem objednala, po Novém roce je doma:-) :potlesk: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
27
31.12.11 14:06

Tak budu držet pěsti, ať se líbí a ať dobře jezdí. Já jsem opravdu spokojená! Veselou oslavu a v novém roce 2012 vše nej!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kajutek2
2.1.12 21:30

Ahoj maukyD, v první řadě vše krásné, zdárné, zdravé v Novém roce.
B.mobile je doma..složila jsem a jezdila i s malou po celém bytě…jsem nadšená i malá, líbí se a ta jednoduchost zatáčení plná spokojenost pro člověka, který nemá fyzickou zdatnost. Výška ok i skládání do auta..lehce, jednoduše. Jinak vše sedí, tak jak popisuješ. Už se těším na nějaké to shopingování, at můžu vyzkoušet a vyrazit nejlépe hned:-) myslím, že sporták zůstane brzo na půdě:-)))) Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
162
5.3.12 13:44

Prave se chystam objednat black thunder a nechce se mi davat pet stovek za plastenku, poradite prosim jestli je levnejsi varianta?
predem dekuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
5.3.12 22:41

My máme na kočárek od Emitexu - myslím, že tam bylo něco o 4 kolových golfkách, co si tak pamatuju. Cena byla něco kolem 200Kč, přesně už nevím. A stačí úplně bohatě. Poradila mi to paní, u které jsem kočár kupovala, ani jsem originálku nesháněla. Snad jsem trochu pomohla. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucka M.
24.3.12 21:51

Ahoj, uvažujeme o koupi b mobilu, mam akorat pocit, ze to sedatko je fakt kratke - mame 10 m. a mě se už nechce tahat těžký sporťák do 2. patra.. a jak je to s delkou na ležení? díky za jakékoliv rady. Lucka

• Citovat
  • Upravit
27
24.3.12 22:08

Ahoj, my ho máme na dceru - 2 roky - teď a máme ho od jejích 16 měsíců a myslím, že sedátko je naprosto v pohodě, vešla se v zimě i s fusakem a klidně se tam vyspí. Přeměřím ještě výšku opěrky zad, ale u nás zatím žádný problém :-)). Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
26.3.12 18:44

Měla sestřenice a v celku spokojenost. Na nic si nestěžovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.13 13:35

Dobry den, slysela jsem, ze se ke kocarku da prikoupit podlozka pro polozovani nozicek, aby nevysely od kolen dolu, kdyz ditko chrni. Nevite o tom nekdo neco? Pripadne nejaky odkaz?
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
2.6.16 16:59

Mám možnost mít Britax b-mobile výměnou za své současné golfky, jak jste s ním po čase spokojené? Připadají mi malá kolečka, zvládnou aspoň lehčí terén? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí