Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Opět dneska otravuji s dotazem ![]()
Dnes jsem u nás v jednom obchodě našla tento kočárek,ale nějak nevím co si o něm myslet. Nikde na internetu, krom této jedné stránky jsem ho nenašla
. Ani pořádně nevím výrobce. Ale je docela fajnovej, hlavně má vychytanou střechu proti sluníčku atak. Tak se ptám jestli ho některá neznáte ![]()
http://www.mimibazar.org/…php/foto.php?…
Na fotce to není pořádně vidět,ale ta stříška se dá sklopit uplně pomalu až k tomu madlu ![]()
Máte zkušenost s Prampol Zebra?
Přidejte zkušenost s Prampol ZebraVypadá moc hezky
I cena je přijatelná,ale taky jsem nenašla nic o něm ![]()
Ahoj, našla jsem tohle. Možná ti to pomůže
http://www.kocarky-tom.cz/kocarek/zebra
Moc děkuju, pak jsem tuhle stránku taky našla
. Ale stejně se pořád nemůžu rozhodnout mezi tímto kočárkem a ZOPOU FUSION
. ach jooooo
Vím jak je těžké vybrat ten správný kočárek
podobný Zopě je Baby design sprint, letošní kolekce má i hezké barvy, ale Zebra mi přijde modernější. My nakonec zvolili Babypoint sprinter ![]()
Ahoj holky, nemáte některá tenhle kočárek? Zajímaly by mne vaše zkušenosti…
Předem moc díky ![]()
Výborný? To je dobře
… Máme ho objednaný, přijde příští týden, tak už se těšíme. Je nutné v něm používat pásy? Dají se dát pryč? Máme zatím mrně (6 měsíců).
Take mam dite 6 a pul mesice a pasy pouzivame
je strasne zive a bez pasu by bylo raz dva na zemi
jakou barvu jste koupili?
Máme objednaný červeno-šedý
. Co vy? Už se na něj těšíme. Trochu jsem se bála, protože na internetu nejsou vůbec žádné recenze, ale viděli jsme ho a moc se nám líbil. Rozhodovali jsme se ještě mezi X-landerem, ale ta cena je 2× tak větší a přitom mi připadali úplně stejný.
Ahoj
včera jsme ho koupili v obchodě. A to jsem jela pro úplně jiný
Ale zaujal mě vzhledem. Skvěle se ovládá ( měla jsem sportak se 4 pevnýma kolama, který váží 16kg, k tomu 11kg ditete a mé těhotenství - hruza).:D Takže tenhle bezva i se skvěle zvedá
. Ještě nemám pořádně vyzkoušený, ale je prostorný. Synovi je 19 měsíců a bez problému se tam vejde a ještě má spoustu místa
jen nemám pláštěnku..:( a nějakou tašku k tomu koupit.