Sporťák Zebra

Máte zkušenost s Prampol Zebra?

Přidejte zkušenost s Prampol Zebra
Napsat příspěvek
Velikost písma:
189
27.7.12 23:18

@oukidouki Ahojky je od značky PRAMPOL. píšou že váží 13 kg, nevážila jsem ho, ale můžu z čistým svědomím říct že přesto jaký jsem máslo a pod lecčím se mi podlamujou nohy tak zebru unesu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oukidouki
28.7.12 07:12

Miško - díky. No oni mají ještě kočárek Oskar, ale o tom už jsem nenašla vůbec nic :(

• Citovat
  • Upravit
189
28.7.12 11:25

@oukidouki tak to slyším prvně tenhle název :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oukidouki
28.7.12 14:05

Jojo, mají to v nabídce hned vedle Zebry u toho Tomečka… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Ivca.jan
7.8.12 12:42

x-lander

Holky, pozor pro vás kdo chce kupovat X-lander, je to pěkný a dobrý kočár, ale pokud bydlíte v paneláku, změřte si rozpětí kol. Já ho totiž měla a absolutně neprošel do malého výtahu a sundavat pořád kolečko bylo dost náročný. Já ho tedy nakonec kvůli tomu prodala a šla jsme do zebry a jsem naprosto spokojená. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Ivca.jan
7.8.12 12:52

boudička

Psala jsem tu, jsem se zeboru spokojená, ale chci se jen zeptat…někdo tu psal, že jde boudička sklopit až skoro k madlu je to pravda, mě to totiž moc nejde a bojím se zabrat, abych to nezničila, proto se ptám jestli to opravdu jde. A jak? ;)

• Citovat
  • Upravit
189
7.8.12 14:28
@Ivca.jan píše:
Psala jsem tu, jsem se zeboru spokojená, ale chci se jen zeptat…někdo tu psal, že jde boudička sklopit až skoro k madlu je to pravda, mě to totiž moc nejde a bojím se zabrat, abych to nezničila, proto se ptám jestli to opravdu jde. A jak? ;)

Ahojky jde to ale musíš mít opěrátko posazené, jinak s tím hneš ale jak na tom prcek leží tak se to vrátí zase do původní polohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
7.8.12 16:04

Bouda jde sklopit k madlu, kdyz je sedatko ve vzprimene poloze. V leze to nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivca.jan
8.8.12 08:46

boudička

Holky díky za radu!!! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4476
8.8.12 09:11

Abych to upresnila, ona jde ta boudicka sklopit i v leze, ale musis odepnout ty suche zipy, kterymi je pripnuta k zadove operce. Potom jde sklopit az k madlu take, ale uz neplni funkci plne boudicky, ale jen takoveho slunecniku a ta zadni stena boudy proste planda nebo ji muzes prehodit pres tu pevnejsi cast boudicky. Da se to vyuzit v opravdu horkych dnech, kdy chces, aby ti kocarek fakt luftoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivca.jan
8.8.12 09:41

Supr, už to jde, ale dost ztěška, tak snad se to nerupne někdy, přece jen ty plasty nic moc nevydrží.
Vám to jde dobře sklápět nebo to taky cvaká a jde to hůř.

• Citovat
  • Upravit
4476
8.8.12 09:49

Cvaka to. Ale jsem rada, ze to jde ztezka, protoze to aspon samo nejak nepada a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slivci
11.8.12 09:02

Maminky, jde u kocarku nejak nastelovat ochranny pas mezi nozkama i tak, ze je ten prostredni pripnuty k ochrannemu madlu? kdyz uz se treba dite uplne nepouta, at to ma aspon mezi nozkama priple? dekuji :hug:

• Citovat
  • Upravit
189
11.8.12 12:29

Podle me to jde, jeste jsem to nezkousela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
15.8.12 11:21

Ahoj holky,

řeším teď právě sporťák pro našeho obříka (půl roku, 75 cm, 9 kilo)
a zebra mi hned padla do oka…
pročetla jsem vaši diskuzi a chtěla jsem se zeptat, jestli jste s ním spokojené i po nějaké době provozu.

taky bych vás chtěla poprosit o doporučení nějakého solidního internetového prodejce… nerada bych nalítla nějakému podvodníkovi.

Mockrát děkuji za pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4