Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Prampol Zebra?
Přidejte zkušenost s Prampol Zebra@oukidouki Ahojky je od značky PRAMPOL. píšou že váží 13 kg, nevážila jsem ho, ale můžu z čistým svědomím říct že přesto jaký jsem máslo a pod lecčím se mi podlamujou nohy tak zebru unesu
![]()
Miško - díky. No oni mají ještě kočárek Oskar, ale o tom už jsem nenašla vůbec nic ![]()
Holky, pozor pro vás kdo chce kupovat X-lander, je to pěkný a dobrý kočár, ale pokud bydlíte v paneláku, změřte si rozpětí kol. Já ho totiž měla a absolutně neprošel do malého výtahu a sundavat pořád kolečko bylo dost náročný. Já ho tedy nakonec kvůli tomu prodala a šla jsme do zebry a jsem naprosto spokojená. ![]()
Psala jsem tu, jsem se zeboru spokojená, ale chci se jen zeptat…někdo tu psal, že jde boudička sklopit až skoro k madlu je to pravda, mě to totiž moc nejde a bojím se zabrat, abych to nezničila, proto se ptám jestli to opravdu jde. A jak? ![]()
@Ivca.jan píše:
Psala jsem tu, jsem se zeboru spokojená, ale chci se jen zeptat…někdo tu psal, že jde boudička sklopit až skoro k madlu je to pravda, mě to totiž moc nejde a bojím se zabrat, abych to nezničila, proto se ptám jestli to opravdu jde. A jak?
Ahojky jde to ale musíš mít opěrátko posazené, jinak s tím hneš ale jak na tom prcek leží tak se to vrátí zase do původní polohy.
Bouda jde sklopit k madlu, kdyz je sedatko ve vzprimene poloze. V leze to nejde…
Abych to upresnila, ona jde ta boudicka sklopit i v leze, ale musis odepnout ty suche zipy, kterymi je pripnuta k zadove operce. Potom jde sklopit az k madlu take, ale uz neplni funkci plne boudicky, ale jen takoveho slunecniku a ta zadni stena boudy proste planda nebo ji muzes prehodit pres tu pevnejsi cast boudicky. Da se to vyuzit v opravdu horkych dnech, kdy chces, aby ti kocarek fakt luftoval.
Supr, už to jde, ale dost ztěška, tak snad se to nerupne někdy, přece jen ty plasty nic moc nevydrží.
Vám to jde dobře sklápět nebo to taky cvaká a jde to hůř.
Cvaka to. Ale jsem rada, ze to jde ztezka, protoze to aspon samo nejak nepada a tak…
Maminky, jde u kocarku nejak nastelovat ochranny pas mezi nozkama i tak, ze je ten prostredni pripnuty k ochrannemu madlu? kdyz uz se treba dite uplne nepouta, at to ma aspon mezi nozkama priple? dekuji ![]()
Ahoj holky,
řeším teď právě sporťák pro našeho obříka (půl roku, 75 cm, 9 kilo)
a zebra mi hned padla do oka…
pročetla jsem vaši diskuzi a chtěla jsem se zeptat, jestli jste s ním spokojené i po nějaké době provozu.
taky bych vás chtěla poprosit o doporučení nějakého solidního internetového prodejce… nerada bych nalítla nějakému podvodníkovi.
Mockrát děkuji za pomoc