Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Prampol Zebra?
Přidejte zkušenost s Prampol ZebraMaminky máte některá zebru v černé barvě s bílým rámem? Chtěla bych vidět reálné foto, popřípadě jestli někdo nevíte, zda-li se dá koupit v polsku, nejlépe v Těšíně. Moc děkuji
Ahoj, také by mě zajímalo jako @misa.kl, zda se dá koupit v Polsku a cca za jakou cenu?
Ahoj holky,
nečetla jsem celou diskusi, tak nevím, jestli už se třeba někdo neptal. Plánujeme sehnat pro syna golfky na výlety, když pojedeme autem.Na procházky v okolí mám dobrý odlehčený sporťák. Golfky bychom rádi proto, aby byly skladnější do auta než ten sporťák, lehčeji složitelné, přesto pořád prostorné-synovi je 13 měsíců, skoro 12kg a je dost veliký-tak aby se vešel. Chodíme hodně do přírody, takže určitě potřebujeme odpružená měkčí (pěnová nebo i nafukovací) kola. Myslíte, že by Prampol Zebra byl vhodný? Nebo je to spíše jako sporťák? A jak je skladný do auta? Předem díky za reakce všem. M.
@Mber je prostorný, lehce se dá složit, ale golfky to fakt nejsou. Je vhodný do terénu, ale skladný do auta bych neřekla. Dcera v něm stále spí, nevím, kolik měří, ale má přes 16 kg.
@1Luca Díky za info. Takže asi budeme hledat dále, ta skladnost do auta je pro nás důležitá.
@Mber skladnější rozhodně není lehčí ano, ale v terénu děsný
Já ho reklamuji po necelých 2měsících ježdění, kdy je kočárek neovladatelný, kdy se sekají kolečka při najíždění na obrubník(chodník) a v terénu. Dcera má 11kg a 80cm.
@karlle tak to vypadá na vadný kus, já bydlím mimo ves, jezdím neustále po štěrku a dírách, dcera má 16 kg a kočár je neustále skvělý
.
@1Luca Je to možné, pán z obchodu jen podle fotek poznal vadné držení přední nápravy
Moc mě to mrzí kočárek se mi moc líbil ![]()
Ahoj mamky
Tak jsme dnes poprvé vyzkoušeli zebru a jsme moc spokojení. Jediná věc, která by mohla být lepší, je košík na nákupy, je dost malý. Jinak s kočárkem se krásně jezdí, je lehoučký, obrubníky levou zadní
Náš malý je moc spokojený. Parádní je i sedačka na pásek, žádné omezování 3 polohami. Ta dvě okýnka jsou senza, v létě síťka bezvadná, druhým okýnkem je krásně na mimi vidět. Našemu drobkovi je 8 měsíců, už má ale skoro 10 kilo a 74 cm, myslím, že se tam ale ještě dlouho dobře vejde. Zatím tedy maximální spokojenost. ![]()
@sonacha Skvělá recenze!
Nechcete ji vložit i mezi recenze kočárků?
Zdraví
admin Monika
@sonacha to víš, že vejde
. Dcera má 17 kg a 100 cm a odpolední spaní tráví jedině v Zebře. Sice je tam v klubku, ale je
.
Taky ho máme. Už na druhé dítě. Stále je v perfektním stavu a bez závad. Jediné co se stalo, tak že jsme píchli asi 2× kolečko, jinak absolutně ani jeden problém. Oba synky jsem v něm vozila od 6 měsíců, skoro do tří let. Teda toho prvního. Druhý má zatím 9 měs. Takže doporučuji taky. Za tu cenu super kočárek.