Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Prampol Zebra?
Přidejte zkušenost s Prampol ZebraTak Zebru máme už měsíc a musím říct, že jsem nadšená:) skejt jde připojit v pohodě, krásně se řídí, prostorná…miluju jí, jen se chci zeptat, když složíte střechu, dělá vám tam to železný „véčko“, nebo se dá složit úplně a jakoby to do sebe zapadne?
Hezký večer. Můžu se zeptat, máte doma některá - Prampol - Zebra 2014 Sportovní, jak jste sním spokojené? Nemáte ho náhodou některá v tyrkysové nebo hnědé barvě, můžu poprosit o foto? Nemůžu se rozhodnout a na prodejně měli jen černej. Děkuji
![]()
@Katy 30 Taky mě zajímají zkušenosti, jak jste spokojené, cop ovládání apod??
Máme ho a nemůžu si stěžovat. Ovládá se perfektně, jezdím hodně v terénu.
Kamarádka má a kde může - tam si stěžuje, hrká, má problém s nějakou součástkou, která neustále vypadává a to i po reklamaci, více nevím
@karlle to máš jak s autem. Musíš ho vyzkoušet, možná si vybereš kus výborný a nebo vadný. Možná si sedne a budeš chválit, možná ti něco sedět nebude a budeš plivat. Já ho kupovala kvůli větším rozměrům a nafukovacím kolům. Máme tady opravdu děs běs cesty, jezdím hodně polňačky, kamení. Mám ho už skoro rok a byl rok už používaný a vyhrkaný není, dcerka vytřepaná taky ne. Je pratelná vložka, na které dítě sedí, což jsem brala oproti starému kočáru jako plus, když dítě matle patle co může. Pozitivní byla i cena.
@1Luca Mnžel ho včera objednal s tím, že když nebude vyhovovat tak ho pošleme zpět
Do po by měl přijít ![]()
@karlle píše:
@1Luca Mnžel ho včera objednal s tím, že když nebude vyhovovat tak ho pošleme zpětDo po by měl přijít
Já myslím, že budeš spokojená. Je fakt super ![]()
@karlle Taky jsem se těšila
A jak došel a já ho šla skládat do auta, tak jsem spadla ze schodů a zlomila si nohu
Takže vyjížďka byla až za 14 dní ![]()
Tak přišel před polednem a odpol jsme ho už provětrali, moc se mi líbí je lehký, skladnější akorát ten,,fórový košík" mě teda zklamal. V návodu je psané, ze je do max 1kg nosnost
ale odvezla jsm v něm klasiku nákup ![]()
@karlle já vněm taky odvezla dost věcí, tady na vsi se to hodí
. Jakou jste si vybrali barvu?