Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Prampol Zebra?
Přidejte zkušenost s Prampol Zebra@verrru Hmm, ta bouda vypada suprove! Perfektni kryti. Koukam, ze soudruzi z Polska se v kopirovani kocarku cini, jen co je pravda!
I kosik vypada lip! Ale docela by me zajimalo, jake je tam polohovani zad, z toho obrazku neni videt, jestli je to stale na popruh nebo ne a ta „trubkova“ konstrukce za zady teda vypada hodne divne..
Nanoznik taky nevidim uchyceni, snad to vylepsili oproti Zebre, ale ten novy je hrozne melky, musi na ditko foukat, kryje to jen nohy. U Zebry mel maly nanoznik skoro po nos, kdyz byl mensi a perfektne to krylo proti vetru a desti ![]()
A nema to ta dve okynka v boudicce, to by mi chybelo… Tohle ma jen jedno, sitovany igelit {asi teda} a umisteny na dost divnym miste, ze tam snad ani nemuze byt na to dite videt. V lete tam pak musi svitit a neda se to kompletne zakryt jako u Zebry, tam jsou ta okynka perfektne vyresena na magnet, ticha a daji se obe zakryt a podle toho, jak naklanim boudu, tak vzdycky jednim na ditko proste vidim…
@74paja no jo.. tak jestli mas zebru a jsi spokojena, tak ok..mi se na te gazelle prave libi vetsi kos a ta delsi zadova operka…jinak nazivo jsem nevidela jeste ani jeden, jenom aktualne hledam nejaky lehky skladny sportacek tak ctu
a Polaci jsou skoro jak Cinani..tez maji vsechno
![]()
@verrru Ta rozeviratelna boudicka je podobna jako na Valco Zee. Moc se mi libi, jen to okynko je tam umistene fakt divne a v lete pak musi byt problem podobny jako u Xlandera, ze pak kazdy resi, cim to zakryt, kdyz diteti pece na hlavu… ![]()
No idealni kocarek pro me proste jeste nevymysleli ![]()
Tak jsem dneska videla zebru nazivo a nejdeme do ni, asi spis potrebuju bytelnejsi golfky, ale zebra je fakt sportak
do terenu nebo na horsi cesty bude asi super, me na ni hlavne zaujaly ty nafukovaci kola, ale pro me jezdeni prevazne ve meste to nebude to prave orechove.. ve srovnani s jinyma sportackama je fakt velke zvire ![]()
@verrru mě teda spíš vyhovuje do města než na drncání po loukách.
Ja se Zebrou jezdim taky jen ve meste. Na tech nasich prisernejch chodnikach je to teren jak vysitej! Je bezvadne odpruzena ![]()
Ahoj, můžu se zeptat zda se Zebra hodí i do lesa, ne polní cesty nebo louky? Díky za informace!! ![]()
@M1B1 píše:
Ahoj, můžu se zeptat zda se Zebra hodí i do lesa, ne polní cesty nebo louky? Díky za informace!!
Ahoj, my myme Zebru taky a jezdim s ni i po polnackach, i po lesnich sectak, pokud jsou sjizdne. A dokonce i ted ve snehu a dobry.Je krasne odpruzena.
Jsem s ni velmi spokojena. Super kocarek, za super cenu…
Zdravím, jsem tu nová, ale sháním všemožně recenze na Zebru, vybírám nějaký pěkný a bytelný sporťák, se kterým můžu jak do města, tak do terénu, ale nechci nic drahého a tohle mi přijde jako krásný kočárek za rozumnou cenu, no prostě jsem se do něj totálně zabouchla… Jen mě štve, že na prodejnách ho nemám šanci vidět, sice jsem to ještě neobcházela, ale je mi to naprosto jasné, jelikož i v e-shopech je většinou na objednání do týdne a ne na skladech… Teď je v akci na Bambino.cz za krásných 3390 kč + 150 kč za pláštěnku a poštovné mají jen 100 kč, takže bych se dostala na cenu 3640 kč a to mi přijde už docela fajn cena, sestra mi má dát tisícovku za sporťák, co mám po klukovi, takže bych si to k tomu přidala a bylo by to za fajn částku. Ale pořád váhám no. Původně jsem si vybrala asi devítikilový sporťáček s plastovými kolečky a menší, vhodný od šesti měsíců, do kterého jsem se zakoukala. Jenže jsem chtěla radši nafukovací kola do sněhu a do terénu, nebydlím přímo ve městě, ale mimo a tady ho využiju i na pole apod. Četla jsem tady všechny vaše názory a tím, že už je leden a některé komentáře jsou už z loňského roku, chci se zeptat, zda vaše nadšení i po roce stále trvá…Dále také, jestli je opravdu nutné dodržet tu dolní věkovou hranici 8 měsíců, jak píšou výrobci, nebo jestli tam můžu dát už dítě 6-7 měsíců. Malé teď bude 5 měsíců a chci kočárek kupovat tak za ten měsíc zhruba, abych ho pak měla, až se oteplí, tahám teď hluboký kočár 23 kg, tak se ho chci zbavit co nejdřív. Koukala jsem ještě na kočárek Mikrus Yetti, kde se dá taky sehnat s nafukovacími koly, ale je polohovatelný úplně celý, takže se tam dá dát i menší dítě, ale jinak vypadá skoro stejně, akorát nemá tak zajímavé barvy… bohužel jsem na něj našla jen recenze typu: co byste za ty peníze čekali, je to šílenej nekvalitní kšunt. Přitom stojí taky 4000, to zase na zebru tu píšete chválu, přitom to vypadá stejně, tak mám opravdu velké, ale opravdu hodně velké dilema, protože dražší kočár opravdu už nechci, max. ty 4000 včetně pláštěnky a poštovného, protože jsem si říkala, že víc jak kolem tří tisíc nedám, ale když mi ségra dá tisícovku za ten starý, jsem ochotná to do toho dát, ale fakt chci, aby mi ty dva roky aspoň vydržel, pak mám ještě golfky, až bude chodit, kdyby náhodou, ale letos a příští rok ho ještě budu potřebovat. Jo, abych nezapomněla, jak hodně ta zebra jde položit? Píšou, že skoro do lehu, co znamená skoro? Omlouvám se za takový román, ale jsem zoufalá, protože se opravdu nemůžu rozhodnout… kdybych mohla jít a na prodejnu se podívat, tak je to něco jiného, ale když to člověk nemůže vidět, tak sbírám info kde se dá. Děkuji moc za vaše odpovědi.
@Stefinka.S Ahoj, ja jsem s kocarkem maximalne spokojena i po roce jezdeni. Ale take jsem v nem vozila maleho az od jeho 8 mesicu. Uz sam sedel, nevadilo mu {naopak to v tom veku uvital} otoceni smerem ode mne, byl zvedavy na svet okolo. Ale pro sestimesicni bych si ho asi neporidila. Prece jenom nejde do uplneho lehu a myslim si, ze je to pro ditko v sesti mesicich prece jenom vhodnejsi. Navic by mi v te dobe vadilo, ze na ditko nevidim. Mozna se ti zda rozdil dvou mesicu jako kratke obdobi, ale ono se za tu dobu hodne zmeni.
No asi bych jeste chvilku vydrzela v hluboke korbe a sportak koupila az na jare…
Děkuji za reakci, zvážila jsem to a rozhodla jsem se, že pořídím jiný, který jde položit až dolů, abych ho od šesti měsíců mohla využívat. Kdybych měla moderní kočárek, který je odlehčený, tak s ním vydržím, ale mám starý těžký kočárek, tahám do auta a z auta 23 kg váhy, do toho mi trochu zlobí, takže se ho chci právě zbavit co nejdříve a přejít na sporťák už za ten měsíc. Naštěstí jsem vybrala podobný typ, víceménně i za skoro stejné peníze, ale polohovací až dolu, což je výhoda, takže asi do něj půjdu. Ale ještě jednou moc děkuji za radu ![]()