Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Prampol Zebra?
Přidejte zkušenost s Prampol Zebra@Miška 1991 taky o něm uvažuju, například tady: http://www.bambino.cz/Zebra (bez poštovného), ještě jsem se dívala na Aukru, tam jsou taky a nové.
@eMMari na té stránce jsem je právě nešla
líbí se mi hlavně ta cena! Ale chtěla bych mít aspoň nákou jistotu že mi přijde v pořádku… a na aukru jsou za kolik?
@Miška 1991: myslím, že to je stejné.
Taky jsem psala dotaz (prodejci), jestli se dá zádová opěrka dát do vodorovné polohy, napsali mi, že ano, ale tady zase, že úplně to nejde. Tak nevím.
Ale pomalu mi začne z hledání kočárku hrabat. Chtěla jsem X-lander, tak nakonec asi bude on, i když je dražší, ale servis bude blízko, kdyby něco, atd.
@eMMari no já jsem rozhodnutá pro zebru jen se bojím toho kupu přes net… já bych ho teda kupovala až tak za měsíc nebo za dva ale chtěla bych shromáždit co nejvíc informací ať vím do čeho jdu ![]()
Ahoj holky, měla jsem stejné dilema, jaký koupit sporťák. Nakonec jsem taky vybrala zebru.Moc se mi líbí a je za skvělou cenu…
A Miško, nákupu přes net, se neboj. Už jsem takhle kupovala hluboký kočárek a super…
![]()
@irkaska děkuju moc, jako do zebry jsem zamilovaná jak blázen
Ale jak říkám mám strach z nákupu přes net. Bojím se že mi nepřijde kompletní nebo nějak poškozený a jak to pak reklamovat… Ale asi jsem jen pitomá ![]()
@Miška 1991 tak to já se nebojím toho nákupu, nakupuju přes net vlastně pořád, je to levnější, dovezou to až domů… spíš toho, že to nebude to „ono“.
@irkaska díky, jsem ráda, že jsi napsala.
@eMMari já ho právě kvůli tomu abych si zkusila jak mi bude vyhovovat sháněla v kamenných obchodech ale kupovat jsem ho chtěla přes net páč vyjde levněji.
@Miška 1991 no jo, ale nikde ho nemají, což? nebo jsi někde něco našla?
Právě že ne… V Táboře mi řekli že by do něj nešli že je podezřele levnej… ale taky u nich sporťák s aby se vyrovnal vzhledem a vlastnostma zebře stál okolo 10 000 a v bejby centru v ČB ještě dražší…
Já si teda taky myslím, že to nemusí být vždy o té ceně. Já koupila levně i hlubokej kočárek. Dema pure classic, stál jen necelých 5 000 Kč a jsem s ním velmi spokojená. Nemá ani jednu chybu. Proto jdu do Zebry taky. Myslím, že většina kočárků je zbytečně předražená a spousta maminek si, mylně myslí, čím dražší, tím lepší.
@irkaska Cena nemusí být úměrná kvalitě, s tím souhlasím, ale může. Bohužel. A co si budeme povídat, raději si připlatím třeba dva tisíce za kočárek, který si osahám a obchod je relativně blízko, než abych pak lítala na poštu a po mejlu a telefonu řešila reklamace.
Jinak mám kočárek-korbičku, který byl za babku. Jsem s ním moc spokojená, jen je třeba velmi těžký a příště si to rozmyslím, protože do autobusu ho sama prostě nedám
.
@eMMari V Táboře o něm nikdy neslyšeli a tam mi bylo řečeno že cena souhlasí s kvalitou. Já ho objednala na http://www.bambino.cz/prampol?pg=2 jetu za bomba cenu. A jak už bylo řečeno od @irkaska tak ne vždy platí že čím dražší tím kvalitnější
@Miška 1991 Tak až ti dorazí, doufám, že podáš podrobné informace a dojmy. A budu mít otázky, těš se
![]()