Sporťák Zebra

Máte zkušenost s Prampol Zebra?

Přidejte zkušenost s Prampol Zebra
Napsat příspěvek
Velikost písma:
950
11.7.12 22:07

@Miška 1991 taky o něm uvažuju, například tady: http://www.bambino.cz/Zebra (bez poštovného), ještě jsem se dívala na Aukru, tam jsou taky a nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
11.7.12 22:30

@eMMari na té stránce jsem je právě nešla :) líbí se mi hlavně ta cena! Ale chtěla bych mít aspoň nákou jistotu že mi přijde v pořádku… a na aukru jsou za kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
11.7.12 22:42

@Miška 1991: myslím, že to je stejné.

Taky jsem psala dotaz (prodejci), jestli se dá zádová opěrka dát do vodorovné polohy, napsali mi, že ano, ale tady zase, že úplně to nejde. Tak nevím. :zed: Ale pomalu mi začne z hledání kočárku hrabat. Chtěla jsem X-lander, tak nakonec asi bude on, i když je dražší, ale servis bude blízko, kdyby něco, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
11.7.12 23:32

@eMMari no já jsem rozhodnutá pro zebru jen se bojím toho kupu přes net… já bych ho teda kupovala až tak za měsíc nebo za dva ale chtěla bych shromáždit co nejvíc informací ať vím do čeho jdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
13.7.12 15:05

Ahoj holky, měla jsem stejné dilema, jaký koupit sporťák. Nakonec jsem taky vybrala zebru.Moc se mi líbí a je za skvělou cenu… :palec: A Miško, nákupu přes net, se neboj. Už jsem takhle kupovala hluboký kočárek a super… :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
13.7.12 15:58

@irkaska děkuju moc, jako do zebry jsem zamilovaná jak blázen :) Ale jak říkám mám strach z nákupu přes net. Bojím se že mi nepřijde kompletní nebo nějak poškozený a jak to pak reklamovat… Ale asi jsem jen pitomá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
13.7.12 21:26

@Miška 1991 tak to já se nebojím toho nákupu, nakupuju přes net vlastně pořád, je to levnější, dovezou to až domů… spíš toho, že to nebude to „ono“.

@irkaska díky, jsem ráda, že jsi napsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
13.7.12 21:46

@eMMari já ho právě kvůli tomu abych si zkusila jak mi bude vyhovovat sháněla v kamenných obchodech ale kupovat jsem ho chtěla přes net páč vyjde levněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
13.7.12 21:51

@Miška 1991 no jo, ale nikde ho nemají, což? nebo jsi někde něco našla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
13.7.12 21:59

Právě že ne… V Táboře mi řekli že by do něj nešli že je podezřele levnej… ale taky u nich sporťák s aby se vyrovnal vzhledem a vlastnostma zebře stál okolo 10 000 a v bejby centru v ČB ještě dražší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
16.7.12 19:21

Já si teda taky myslím, že to nemusí být vždy o té ceně. Já koupila levně i hlubokej kočárek. Dema pure classic, stál jen necelých 5 000 Kč a jsem s ním velmi spokojená. Nemá ani jednu chybu. Proto jdu do Zebry taky. Myslím, že většina kočárků je zbytečně předražená a spousta maminek si, mylně myslí, čím dražší, tím lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
16.7.12 20:54

@irkaska Cena nemusí být úměrná kvalitě, s tím souhlasím, ale může. Bohužel. A co si budeme povídat, raději si připlatím třeba dva tisíce za kočárek, který si osahám a obchod je relativně blízko, než abych pak lítala na poštu a po mejlu a telefonu řešila reklamace.
Jinak mám kočárek-korbičku, který byl za babku. Jsem s ním moc spokojená, jen je třeba velmi těžký a příště si to rozmyslím, protože do autobusu ho sama prostě nedám :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
16.7.12 20:56

@eMMari V Táboře o něm nikdy neslyšeli a tam mi bylo řečeno že cena souhlasí s kvalitou. Já ho objednala na http://www.bambino.cz/prampol?pg=2 jetu za bomba cenu. A jak už bylo řečeno od @irkaska tak ne vždy platí že čím dražší tím kvalitnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
16.7.12 21:01

@Miška 1991 Tak až ti dorazí, doufám, že podáš podrobné informace a dojmy. A budu mít otázky, těš se ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
16.7.12 21:24

@eMMari dobře počítám s tebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie