Sporťák Zebra

Máte zkušenost s Prampol Zebra?

Přidejte zkušenost s Prampol Zebra
Napsat příspěvek
Velikost písma:
slivci
9.2.13 10:54

Maminky, po cca 5 ti měsících ježdění mi začaly opravdu hodně lítat přední kolečka. Máte s tím některá taky nějakou zkušenost?? Díky

• Citovat
  • Upravit
189
9.2.13 14:15
@slivci píše:
Maminky, po cca 5 ti měsících ježdění mi začaly opravdu hodně lítat přední kolečka. Máte s tím některá taky nějakou zkušenost?? Díky

mě kolečka vržou a když jedem po nerovný silnici tak mi taky skáčou… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slivci
9.2.13 14:28

Jo, to mi skakaly taky na nerovnem od zacatku, ale ted to dela ustavičně furt :-( zkoušeli jsme dat mezi kolečko podložku, ale efekt to mělo asi 14 dni a je to zpet :-/

• Citovat
  • Upravit
Kristýna12345
9.2.13 16:24

Já mám zebru a jsem spokojená.

• Citovat
  • Upravit
Kristýna12345
9.2.13 16:25

Ale ty kolečka to občas udělají jak není rovná cesta

• Citovat
  • Upravit
slivci
9.2.13 17:51

Kdyz neni rovna cesta tak to kolecko udela, protoze je vic zatizena strana u madla a kolecko nedolehne na zem.Ale me to dela uz i na naprosto rovne ceste a lita to porad. Jestli je mezi vami nekdo komu to dela taky tak pisnete jestli jste to reklamovaly a s jakym vysledkem, nebo jak to opravily…diky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Kristýna12345
9.2.13 19:12

O nikom v okolí nevím že by tento kočárek měl. i proto jsem si ho vybrala nemám ráda ty co mají všechny. Je to můj pátý kočár a je nejlepší ze všech co jsem měla. Reklamovat to nebudu, není to tak hrozné, kdyby byli pořádné chodníky tak to nedělá

• Citovat
  • Upravit
3
27.6.13 14:14

Ahoj,
koupila jsem zebřičku před 3 mĕsíci a na svůj starý hluboký kočárek si vzpomenu jen asi 3× do týdne se tím, jak jsem se se starým křápem nadřela. Zebřík je lehký, pohodlnĕ se ovládá, opravdu srovnatelné s X-landerem. Každý mi ho chválí:)

Poloha na spaní neni uplná placka, spíš pololeh - odhaduji 150` Pokud váš prcek rád usíná na bříšku i v kočárku, tak to by asi fakt nešlo.

Mĕřim 175 cm a polohu madla mám v nejvyšší poloze. Mĕla jsem iv nižší, ale když si holčička lehla, tak to trochu kleslo a hrbila jsem se.

Nevíhodou je opravdu malý košík, max asi 4 kg. Kapsa na boudičce je tak na kapesník a brýle. Kapsa na zádech je dostatečná na náhradní kalhoty.

Jsem s kočárkem maximálnĕ spokojená. Nemĕnila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucinkaNatalka
11.11.13 23:59

Tenhle kocarek doporucuji je uzasny, ovladatelny jednou rukou lehky, velky a striska jde sklopit az k madlu za me nejlepší kočár co jsem kdy měla. Už bych neměnila NIKDY :) :)

• Citovat
  • Upravit
Matulinuska
14.11.13 22:30

Baby chcela by som sa spytat ci sa daju zafixovat tie predne kolecka aby isli len dopredu a netocili sa, lebo v snehu si to neviem predstavit ze by sa tocili kade-tade. U predajcu hje pisane ze predne kolesa sa otacaju a maju brzdu ale ci sa fixuju, pisane neni. Baby dakujem za odpovede :)

• Citovat
  • Upravit
1
18.11.13 11:25

Gazelle

Ahoj maminy, chtěla jsem se zeptat jestli některá nevíte o prodejně kde mají sporťák Gazelle v Českých Budějovicích nebo někde kolem… Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
18.11.13 11:56
@Matulinuska píše:
Baby chcela by som sa spytat ci sa daju zafixovat tie predne kolecka aby isli len dopredu a netocili sa, lebo v snehu si to neviem predstavit ze by sa tocili kade-tade. U predajcu hje pisane ze predne kolesa sa otacaju a maju brzdu ale ci sa fixuju, pisane neni. Baby dakujem za odpovede :)

Také Zebru mám a kolečka přední se samozřejmě zaaretovat dají. Já jezdím jen se zaaretovanýma, jezdí se mi tak líp.
Taky bych neměnila a jsem s kočárkem velmi spokojená. Mám ho rok a čtyři měsíce a bez poruchy… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucinkaNatalka
2.12.13 22:26

Dobry den mam prosbu nevitekde objednam nahradni predni kolecko? koupila jsem pouzity kocarek a hazi mi kolecko :( nebo nevite co s tim udelam? zda s tim neco udelam? Dekuji za rady :lol:

• Citovat
  • Upravit
5
23.12.13 15:29

Mám velikou prosbu, koupili jsme pod stromeček Zebru a chtěli jsme ho složit, ale nejde nám nasadit jedno zadní kolečko, přeměřili jsme délku té tyčky a jedna strana má 4,8 cm a druhá 6cm, na tu krátkou to kolečko nedostaneme, mohla byste mi některá z vás přeměřit vaše kočárky? Bohužel si myslím, že budu muset kočárek poslat na reklamaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
8.1.14 16:01

Holky kde jste sehnali pláštěnku na zebru? všude jí sháním, ale marně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie