Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Prampol Zebra?
Přidejte zkušenost s Prampol ZebraJa mam v zarucnim liste uvedeno 13kg. A ja teda nemam vubec zadny problem s nejakymi ostrymi vycnelky nebo tak. Vsechno krasne hladoucke bez nejakych ostrych cupliku. Ja mam tu limitovanou edici.
Asi to má jen sem tam některej kus.Tak kdo budete objednávat, raději kontrolujte. ![]()
Maminky, po trech dnech uzivani jsem zjistila, ze se mi para latka na korbicce, jak jsou klouby ke strisce.Neni to tam zpevnene a jak je tam pridelany sroubek, tak ta dira po nem se pare. Nemela jste s tim nektera taky problem, pripadne jak jste si to vyresily? Pomohlo by to polepit, at se to netrepi, ale mam strach ze jak se to rozjede uplne, neuznaji mi reklamaci. Mate s tim nektera taky zkusenost?? ![]()
Tak to reklamuj. Aby se po trech dnech neco paralo, to bych teda reklamovala urcite.
Holky, strašně se mi ten sporťák líbí, ale asi se nedá otočit proti směru jízdy co?
Máme x-lander a jsme z něj nešťastný, protože malej je vepředu osamocenej a řve tam, protože na nás nevidí
našla jsem zebru, ale nikde se nepíše, jestli je sedačka otočná, tak se ptám vás zkušenějších a znalejších ![]()
Sedačka otočná bohužel není. Taky jsem to chtěla, ale má to docela málo kočárků. Myslím, že by to měli dělat automaticky.
@irkaska děkuju moc za info.
Je to škoda, hned bych ho jinak brala ![]()
taky se mi hrozně líbil, ale kvůli té sedačce jsem ho nakonec nevzala.
Koupila jsem Maxi Cosi Muru 4… bazarovou, protože nová je neskutečně drahá.
Ale měla jsem štěstí, paní ji měla jako novou…
je to super kočárek… jsem moc spokojená (i když Zebra se mi designově líbila víc a byla by nová)
@Cikyto Ahoj zebra váží kolem 13 kil. Zatím jsem spokojená ale my máme 8 měsíců ![]()
A já nakonec vybrala Jané Nomád z druhé ruky za 2500 s nánožníkem, síťkou na hmyz, slunečníkem a pláštěnkou…tak jsem zvědavá, má být jeden z nejlehčích
, chceme ho hlavně na to cestování.
Ahoj děvčata, uvažuji o koupi kočárku Zebra,
chtěla jsem se zeptat, jak je na tom kočárek výškově. Mám vysokého chlapa 190 cm a u většiny kočárku kope do nožní brzdy(nápravu mezi kolečkami)Musí dělát malé kroky. Nemáte někdo zkušenost. Díky.
Ja mam 174cm a do nozni brzdy nekopu. Madlo se da nastavit jeste vys nez pouzivam ja.
Ahoj holky,
taky o něm uvažuju.. Už se tady někdo ptal, ale nebyla odpověd.. jde přidělat pásek mezi nohama na madlo? Když prcka nepřipoutám, aby mi nepropadlo?
Díky
@Lukla Ahojky zkoušela jsem to a moc se mi to nepovedlo, kdyby byl o kousek delší tak jo, ale ještě mě napadlo možná kdyby se vyndala ta vložka že by to šlo, ale to jsem nezkoušela ![]()
Holky, pro ty co uvazuji o tomto kočárku.. ten stejny vyrobce ma i novinku pro letosek - Gazelle, urcite se o tom uz tady psalo, podle popisu je tam vychytanych par veci-delsi zadova operka, vetsi kosik..nevidely jste nekdo nazivo?
http://mariolletti.pl/…gazelle.html