Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Prampol Zebra?
Přidejte zkušenost s Prampol ZebraJa jsem stale spokojena. Kocarek je super odpruzeny. Krasna hladka jizda. Nic se nepokazilo, nevrze, nebledne.
Jedine co bych vytkla, je kosik. Ten tedy opravdu stoji s prominutim za prd. Je sice super pristupny, ale nemuzou se v nem vozit zadne tezke veci, je to jen takove hadrove nic. Ale i vyrobce sam pise, ze se tam muze vozit jen 2kg… takze to neni vada. Takze na plastenku a par kousku nahradniho obleceni to staci, ale ne na vetsi nakupy.
moc děkuju Páji ![]()
s tím košíkem, to by mi ani nevadilo… na nákupy stejně z toho našeho vyhnalova jezdím autem, takže do košíku budu dávat max. pláštěnku a deku.
hlavní je, aby se dal jednoduše složit do auta.
co mi teda trochu vadí, že nejde nasadit i proti směru jízdy… Máťa je ještě malinký a taky by na něj ráda viděla
Proti smeru jizdy nasadit nejde, ale ta dve okynka jsou ve strisce vyresena fakt genialne. Ta bouda se da totiz hodne naklanet a tak kdyz naklonis hodne dopredu na zastineni proti slunicku, tak pouzijes sitovane okynko a v tomhle horku ja ho mam teda otevrene stejne porad na odvetrani. Kdyz prsi a boudu mas v normalni pozici, tak jde hezky na ditko videt tim druhym igelitovym okenkem. Navic je to vyreseno na magnety, takze super tiche a neznicitelne, jako kdyby pouzili napr. suche zipy.
Ted me napada jedna vec, co mi trosku vadi. A to je nozni brzda. Jde dost ztuha. Zabrzeni je v pohode a odbrzdeni jde teda stejne ztuha. Ale to ti muze vadit, pokud nenosis pevnou obuv, ale trebas sandalky, mas namalovane nehty a tak. Proste by sis mohla znicit nejake koralky na botkach nebo poskrabat lak na nechtech… a tak ja to casto odbrzduju rukou, coz mi trosku vadi, protoze je to prece jenom trosku zaprasene. Ale v teniskach to odbrzdis uuuuplne v pohode. ![]()
mám teď DorJana a ta brzda tam jde taky tahle ztuha, takže odbržďuju rukou nebo kopnutím (v zavřených botách
)
Pořád nad ním přemýšlím… koukala jsem i na Maxi Cosi Mura 4… ten se mi moc líbí, ale za tuhle tu cenu neseženu ani bazarový ![]()
Co bych vyzdvihla jsou takove male detaily usnadnujici zivot jako napriklad kapsa se zipem na zadni strane boudicky. Supr vec na penezenku, klice a mobil. Nic nevypadne. ![]()
Dale pak sitka na zadni strane zadove operky, kam nacpes hracky, flasku s pitim, plenku - proste ja od te doby nenosim prebalovaci tasku.
tak to je super… tahat přebalovací tašku je opruz… fakt se mi líbí…
jen pořád ještě zvažuju jestli mi nebude vadit to, že nejde dát i proti směru jízdy ![]()
tak to je super… tahat přebalovací tašku je opruz… fakt se mi líbí…
jen pořád ještě zvažuju jestli mi nebude vadit to, že nejde dát i proti směru jízdy ![]()
@74paja mohla bych Vás poprosit, jestli byste mi trošku nepopsala to polohování boudičky? Jakým způsobem to funguje? Je možný boudu sklonit ikdyž je dítě položené? U X-landeru je totiž zip, kterým se ta bouda jakoby rozepne, ale tady zřejmě není, že? Já se pořád totiž rozhoduji mezi těmito dvěma a nevím do kterého jít. Díky moc. ![]()
Holky mám ještě jeden dotaz: co fusak do zebry?
plánuju koupit Emitex Combi, tak jestli se tam vleze… máte s tím nějaké zkušenosti?
@kruzinka To uz jsem tu popisovala. Naklonit ta boudicka k madlu jde jen, kdyz je operka vzprimena. Pokud ditko lezi, tak to jde sice taky, ale musi se vzadu pod operkou odepnout suchy zip - boudicka sice jde pak naklonit az k madlu, ale zadni cast boudy pak jakoby planda. Jde to zastrcit a ta boudicka plni jen funkci slunecniku. Ta zadni cast je pak otevrena, jestli rozumis…
@Mína13 ahojky lítáme v ní cca měsíc a zatím si nemůžu stěžovat. Kupovala jsem jíhttp://www.bambino.cz/prampol?pg=2
Ahoj děvčata, tento sporťák máme už půl roku a jsem docela naštvaná. Ze začátku spokojenost, je fakt senzační, ale řešila jsem už píchlé pneu (to se hold stane), pak kloub u stříšky, povolilo spojení (jak je to zaletované) a museli jsme tam dát šroubek s matičkou a teď se mi utrhl ten pásek, kterým se přitahují zádíčka (urvalo se to u konstrukce, jak je to přišité v té kůži. Už toho začínám mít dost, s kočárkem se zachází opatrně, nerveme za to, opravdu s tím manipulujeme jemně, tak to nechápu, asi špatný kus nebo nevím… ![]()
A uznávají Vám to při reklamaci v pohodě? Nebo jste si vše opravili sami? Já už jsem objednala tak na něj čekám, tak jsem zvědavá…
Já ho objednala na aukru (nový) přímo z Polska a tak by to bylo s reklamací složitější, zatím jsme vše opravili sami - teda kromě toho pásku, to musím sehnat šikovnou babičku, tohle asi sama nedám
Jsem opravdu naštvaná a už jsem přemýšlela, že jim ten kočár pošlu, ať s tím něco udělají, to není normální, aby se mi takhle postupně „rozkládal“ ![]()
No, to teda není :-/ kdybyste ho někdy nakonec poslala na reklamaci, tak pak písněte, jak to řeší, jestli v pohodě opraví, nebo dělají cavyky, protože asi i obchody to posílají výrobci, tak at´víme s čím počítat ![]()