Sporťák Zebra

Máte zkušenost s Prampol Zebra?

Přidejte zkušenost s Prampol Zebra
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4476
15.8.12 11:34

Ja jsem stale spokojena. Kocarek je super odpruzeny. Krasna hladka jizda. Nic se nepokazilo, nevrze, nebledne.
Jedine co bych vytkla, je kosik. Ten tedy opravdu stoji s prominutim za prd. Je sice super pristupny, ale nemuzou se v nem vozit zadne tezke veci, je to jen takove hadrove nic. Ale i vyrobce sam pise, ze se tam muze vozit jen 2kg… takze to neni vada. Takze na plastenku a par kousku nahradniho obleceni to staci, ale ne na vetsi nakupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
15.8.12 11:51

@74paja

moc děkuju Páji :hug:
s tím košíkem, to by mi ani nevadilo… na nákupy stejně z toho našeho vyhnalova jezdím autem, takže do košíku budu dávat max. pláštěnku a deku.
hlavní je, aby se dal jednoduše složit do auta.

co mi teda trochu vadí, že nejde nasadit i proti směru jízdy… Máťa je ještě malinký a taky by na něj ráda viděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
15.8.12 12:02

Proti smeru jizdy nasadit nejde, ale ta dve okynka jsou ve strisce vyresena fakt genialne. Ta bouda se da totiz hodne naklanet a tak kdyz naklonis hodne dopredu na zastineni proti slunicku, tak pouzijes sitovane okynko a v tomhle horku ja ho mam teda otevrene stejne porad na odvetrani. Kdyz prsi a boudu mas v normalni pozici, tak jde hezky na ditko videt tim druhym igelitovym okenkem. Navic je to vyreseno na magnety, takze super tiche a neznicitelne, jako kdyby pouzili napr. suche zipy.

Ted me napada jedna vec, co mi trosku vadi. A to je nozni brzda. Jde dost ztuha. Zabrzeni je v pohode a odbrzdeni jde teda stejne ztuha. Ale to ti muze vadit, pokud nenosis pevnou obuv, ale trebas sandalky, mas namalovane nehty a tak. Proste by sis mohla znicit nejake koralky na botkach nebo poskrabat lak na nechtech… a tak ja to casto odbrzduju rukou, coz mi trosku vadi, protoze je to prece jenom trosku zaprasene. Ale v teniskach to odbrzdis uuuuplne v pohode. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
15.8.12 12:04

@74paja

mám teď DorJana a ta brzda tam jde taky tahle ztuha, takže odbržďuju rukou nebo kopnutím (v zavřených botách :lol: )

Pořád nad ním přemýšlím… koukala jsem i na Maxi Cosi Mura 4… ten se mi moc líbí, ale za tuhle tu cenu neseženu ani bazarový :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
15.8.12 12:34

Co bych vyzdvihla jsou takove male detaily usnadnujici zivot jako napriklad kapsa se zipem na zadni strane boudicky. Supr vec na penezenku, klice a mobil. Nic nevypadne. :palec:
Dale pak sitka na zadni strane zadove operky, kam nacpes hracky, flasku s pitim, plenku - proste ja od te doby nenosim prebalovaci tasku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
15.8.12 12:43

@74paja

tak to je super… tahat přebalovací tašku je opruz… fakt se mi líbí…
jen pořád ještě zvažuju jestli mi nebude vadit to, že nejde dát i proti směru jízdy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
15.8.12 12:43

@74paja

tak to je super… tahat přebalovací tašku je opruz… fakt se mi líbí…
jen pořád ještě zvažuju jestli mi nebude vadit to, že nejde dát i proti směru jízdy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
15.8.12 13:57

@74paja mohla bych Vás poprosit, jestli byste mi trošku nepopsala to polohování boudičky? Jakým způsobem to funguje? Je možný boudu sklonit ikdyž je dítě položené? U X-landeru je totiž zip, kterým se ta bouda jakoby rozepne, ale tady zřejmě není, že? Já se pořád totiž rozhoduji mezi těmito dvěma a nevím do kterého jít. Díky moc. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
15.8.12 14:51

Holky mám ještě jeden dotaz: co fusak do zebry?
plánuju koupit Emitex Combi, tak jestli se tam vleze… máte s tím nějaké zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
15.8.12 15:31

@kruzinka To uz jsem tu popisovala. Naklonit ta boudicka k madlu jde jen, kdyz je operka vzprimena. Pokud ditko lezi, tak to jde sice taky, ale musi se vzadu pod operkou odepnout suchy zip - boudicka sice jde pak naklonit az k madlu, ale zadni cast boudy pak jakoby planda. Jde to zastrcit a ta boudicka plni jen funkci slunecniku. Ta zadni cast je pak otevrena, jestli rozumis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
15.8.12 19:19

@Mína13 ahojky lítáme v ní cca měsíc a zatím si nemůžu stěžovat. Kupovala jsem jíhttp://www.bambino.cz/prampol?pg=2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
21.8.12 18:02

Ahoj děvčata, tento sporťák máme už půl roku a jsem docela naštvaná. Ze začátku spokojenost, je fakt senzační, ale řešila jsem už píchlé pneu (to se hold stane), pak kloub u stříšky, povolilo spojení (jak je to zaletované) a museli jsme tam dát šroubek s matičkou a teď se mi utrhl ten pásek, kterým se přitahují zádíčka (urvalo se to u konstrukce, jak je to přišité v té kůži. Už toho začínám mít dost, s kočárkem se zachází opatrně, nerveme za to, opravdu s tím manipulujeme jemně, tak to nechápu, asi špatný kus nebo nevím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slivci
21.8.12 18:10

A uznávají Vám to při reklamaci v pohodě? Nebo jste si vše opravili sami? Já už jsem objednala tak na něj čekám, tak jsem zvědavá…

• Citovat
  • Upravit
63
21.8.12 18:19

Já ho objednala na aukru (nový) přímo z Polska a tak by to bylo s reklamací složitější, zatím jsme vše opravili sami - teda kromě toho pásku, to musím sehnat šikovnou babičku, tohle asi sama nedám :| Jsem opravdu naštvaná a už jsem přemýšlela, že jim ten kočár pošlu, ať s tím něco udělají, to není normální, aby se mi takhle postupně „rozkládal“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slivci
21.8.12 18:34

No, to teda není :-/ kdybyste ho někdy nakonec poslala na reklamaci, tak pak písněte, jak to řeší, jestli v pohodě opraví, nebo dělají cavyky, protože asi i obchody to posílají výrobci, tak at´víme s čím počítat :?:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4