Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Prampol Zebra?
Přidejte zkušenost s Prampol ZebraJá mám tu limitovanou edici (černo-béžová) je moc pěkný. Kupovala jsem přes aukro od prodejce a byla k tomu i pláštěnka a taška, tak mám radost, že to nemusím nikde shánět ![]()
Dee19 - jakou barvu máš ty? ![]()
my také máme tu limitovanou edici, jen nás štve jak pořád padal nánožník
. Musela jsem tam našít šňůrky na přichycení. Jinak je kočárek super ![]()
ten je opravdu pěkný
dobrý nápad s těma šňůrkama, taky mi ten nánožník z jedné strany občas spadne :-/
Holky, ta limitovane edice ma jaky ty kolecka? Na obrazku to vypada, ze nejsou matna, ale leskla… ![]()
Děvčata já jsem s tím kočárkem tak spokojená, že jsem ráda, že ho mám
Ježdění s ním je opravdu radost ![]()
to já jsem také spokojená, jen mě tam štval ten nánožník, ale to jsem si už suprově vyřešila
. Jsem moc ráda, že jsem si vybrala právě tento kočár
a já mám kolečka lesklá a vypadá to pěkně ![]()
Tak už máme kočárek taky doma
… Fakt super se s ním jezdí a moc se nám líbí. Akorát nám dovezli místo červeno-šedýho jen červenej, ale je hezkej. Nějak si nevíme rady se skládáním. Při složení je v kufru pořád dost vysokej (stříška) a níž už nám dát nejde. Ale myslim že napoprvý jsme ho měli o hodně nižší. Nevíte někdo, co děláme špatně? ![]()
Máme
… Už jsme na to přišli. Museli jsme se stříškou trochu zabrat a šla sklopit ještě trošku víc. ![]()
Taky uvažujeme o tomto kočárku. Jen si ho nemám kde vyzkoušet. nevíte jestli je někde v Brně? A dají se dát nožky a zádíčka do lehu? Děkuji
Daji se polohovat do lehu. Uz ho mame doma
Je super, jen ten nakupni kosik teda nic moc, takovy hadr, ale da se to ![]()
Moc se mi libi okynka nahore na strisce, jsou zadelana clonkou, takze na mimco nesviti. Jedno je vetraci se sitkou a druhe s igelitem. A je to resene na magnet, takze je to super tichoucke
Je hezky ovladatelny, super odpruzeny. Jen pouzity material by mohl byt lepsi, ale co by clovek zase nechtel za tu cenu, ze ? ![]()
Ještě bych se chtěla zeptat, jak moc je prostorný. Máme malého obříka.
A nožičky jsou polohovatelné? děkuji
Je prostorny, na sirku urcite. Delka zadove operky je teda prumerna, ale boudicka je dost vysoka, takze podle me nebude zavazet ani vetsimu diteti. Nozicky jdou polohovat. Ja jsem ho koupila pro meho 8 mesicniho 11kg obrika
Predtim jsem mela trojkombinaci a tu jsem prave vymenila kvuli tomu, ze byla dost uzka a boudicka dost nizko, takze dalsi zimu bych do ni prcka asi nenacpala.