Sporťák Zebra

Máte zkušenost s Prampol Zebra?

Přidejte zkušenost s Prampol Zebra
Napsat příspěvek
Velikost písma:
63
1.4.12 20:00

Já mám tu limitovanou edici (černo-béžová) je moc pěkný. Kupovala jsem přes aukro od prodejce a byla k tomu i pláštěnka a taška, tak mám radost, že to nemusím nikde shánět :)
Dee19 - jakou barvu máš ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.12 20:19

my také máme tu limitovanou edici, jen nás štve jak pořád padal nánožník :-(. Musela jsem tam našít šňůrky na přichycení. Jinak je kočárek super :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
3.4.12 15:52

ten je opravdu pěkný :-) dobrý nápad s těma šňůrkama, taky mi ten nánožník z jedné strany občas spadne :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
3.4.12 21:42

Holky, ta limitovane edice ma jaky ty kolecka? Na obrazku to vypada, ze nejsou matna, ale leskla… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
4.4.12 15:31

mám matné ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
4.4.12 16:21

dik :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
4.4.12 19:23

Děvčata já jsem s tím kočárkem tak spokojená, že jsem ráda, že ho mám :) Ježdění s ním je opravdu radost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.12 20:24

to já jsem také spokojená, jen mě tam štval ten nánožník, ale to jsem si už suprově vyřešila :lol: . Jsem moc ráda, že jsem si vybrala právě tento kočár :-) a já mám kolečka lesklá a vypadá to pěkně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
8.4.12 18:28

Tak už máme kočárek taky doma :) … Fakt super se s ním jezdí a moc se nám líbí. Akorát nám dovezli místo červeno-šedýho jen červenej, ale je hezkej. Nějak si nevíme rady se skládáním. Při složení je v kufru pořád dost vysokej (stříška) a níž už nám dát nejde. Ale myslim že napoprvý jsme ho měli o hodně nižší. Nevíte někdo, co děláme špatně? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
9.4.12 15:44

Máte daný kočárek do lehu? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
9.4.12 17:06

Máme :)… Už jsme na to přišli. Museli jsme se stříškou trochu zabrat a šla sklopit ještě trošku víc. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jirt¨¨
11.5.12 10:50

Taky uvažujeme o tomto kočárku. Jen si ho nemám kde vyzkoušet. nevíte jestli je někde v Brně? A dají se dát nožky a zádíčka do lehu? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
4476
11.5.12 11:40

Daji se polohovat do lehu. Uz ho mame doma :mrgreen: Je super, jen ten nakupni kosik teda nic moc, takovy hadr, ale da se to ;)
Moc se mi libi okynka nahore na strisce, jsou zadelana clonkou, takze na mimco nesviti. Jedno je vetraci se sitkou a druhe s igelitem. A je to resene na magnet, takze je to super tichoucke :palec: Je hezky ovladatelny, super odpruzeny. Jen pouzity material by mohl byt lepsi, ale co by clovek zase nechtel za tu cenu, ze ? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jirt¨¨
11.5.12 12:27

Ještě bych se chtěla zeptat, jak moc je prostorný. Máme malého obříka. :P A nožičky jsou polohovatelné? děkuji

• Citovat
  • Upravit
4476
11.5.12 13:02

Je prostorny, na sirku urcite. Delka zadove operky je teda prumerna, ale boudicka je dost vysoka, takze podle me nebude zavazet ani vetsimu diteti. Nozicky jdou polohovat. Ja jsem ho koupila pro meho 8 mesicniho 11kg obrika :mrgreen: Predtim jsem mela trojkombinaci a tu jsem prave vymenila kvuli tomu, ze byla dost uzka a boudicka dost nizko, takze dalsi zimu bych do ni prcka asi nenacpala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí