Recepty a možnost si vydělávat
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Recepty a možnost si vydělávat
Ahoj kuchaři a kuchařky, s přáteli nás nedávno napadla myšlenka na projekt ohledně vaření resp. receptů. Podporoval by jak malé tvůrce, tak i velké jako jsou autoři knih. Zajímalo by nás, jestli byste využili možnost si vařením vydělávat peníze třeba při mateřské.
Dali jsme dohromady několik otázek, které nám pomohou zjistit, jestli by o něco takového byl zájem. Prosím, pomozte nám to zjistit vyplněním ankety. Zabere to jen chvíli. Děkujeme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jj, hlavně při mateřské. To jsem měla tolik volného času jako nikdy v životě…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Whitedog píše:
Jj, hlavně při mateřské. To jsem měla tolik volného času jako nikdy v životě…![]()
![]()
jo, že? to jsem byla ráda, když jsem si uvařila chleba s máslem a polévku do hrnečku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co když si někdo vaří doma každý den a někdy i 2×!?
Jinak SILNE pochybuju, že by někdo chtěl za něco takového platit. Abych dával 200,– měsíčně a dostal recept na nějakou šlichtu ala mimibabazar a manža si čvachtal. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AntonCook píše:Ženský na mateřský dneska moc nevaří, nemají čas. Většinu času dne jim zabere mobil a dítě.
Ahoj kuchaři a kuchařky, s přáteli nás nedávno napadla myšlenka na projekt ohledně vaření resp. receptů. Podporoval by jak malé tvůrce, tak i velké jako jsou autoři knih. Zajímalo by nás, jestli byste využili možnost si vařením vydělávat peníze třeba při mateřské.Dali jsme dohromady několik otázek, které nám pomohou zjistit, jestli by o něco takového byl zájem. Prosím, pomozte nám to zjistit vyplněním ankety. Zabere to jen chvíli. Děkujeme
https://docs.google.com/…Dog/viewform?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zatim mam zkusenost, ze kdyz potrebuju inspiraci nebo konkretni recept, zdarma si ty informace na internetu najdu.
- Citovat
- Upravit
@Stará známá píše:
Zatim mam zkusenost, ze kdyz potrebuju inspiraci nebo konkretni recept, zdarma si ty informace na internetu najdu.
že? buď jdu rovnou na své oblíbené stránky, nebo to vezmu přes gůgl, co zajímavého mi vyleze
taky občas prohlédnu papírové kuchyřky, když už mám cestu do knihovny a volný čas listovat si knížkami. od té doby, co existuje mobil s foťákem, není žádný problém si zajímavý recept během chvilky uschovat k dalšímu použití.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dexempofederex píše: Ženský na mateřský dneska moc nevaří, nemají čas. Většinu času dne jim zabere mobil a dítě.
V tomto pořadí!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jakou to má pointu? Receptu je všude dost a zdarma. Neplatila bych za to. Přijde mi to zbytečné.
Pomáhám známým, že jim chystám někdy jídlo do vinných sklepů, když mají akce. To je příležitostný přivýdělek po práci. Třeba teď jsem v pátek chystala mísy pro asi 20 hostů.
Minule jsem jim chystala br. salát a řízky, palačinky, polévky, vč. obsluhy kuchyně na místě. Takovou občasnou brigádu beru. Zrovna na ten salát mám svůj recept. Každá rodina má svůj recept na salát. Kdyby proběhla degustace třeba 10 salátů. Každý bude trochu jiný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sonmi píše:![]()
V tomto pořadí!
No jasně, to pořadí je uvedený záměrně. Jen nevím, jestli tam neměl být jenom ten mobil. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Whitedog píše:
Jj, hlavně při mateřské. To jsem měla tolik volného času jako nikdy v životě…![]()
![]()
Tak samozřejmě nemyslím měsíc po narození
V okolí mám hodně maminek, které si po roce rádi přivydělají nějakou menší brigádou. Nevidím důvod, proč by to nemohlo být za originální recept.
@Stará známá píše:
Chápu váš argument, nicméně kdyby byla jedna z těch stránek vaše oblíbená a dokonce byste si oblíbila i autorku, ani poté byste jí nikterak neohodnotila, kdyby vám její recepty chutnaly?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ještě tady mám jeden poddotaz ![]()
Jak byste ocenili, kdyby vaše kuchařky, které máte v poličkách byli v online podobě? V mobilní verzi nebo v aplikaci v mobilu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AntonCook píše:
A ještě tady mám jeden poddotazJak byste ocenili, kdyby vaše kuchařky, které máte v poličkách byli v online podobě? V mobilní verzi nebo v aplikaci v mobilu?
Já jo. A kdyby mi denně chodil tip na 2 jednoduchá jidlA do 30 minut. A ještě propojit s nákupním seznamem, do budoucna slevy v obchodech. Za to bych třeba 100-200 měsíčně platila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo si sama vyberu, co chci vařit, naklikam co mám doma, vyjede mi seznam. Ovšem recepty jednoduché ala Břichac Tom.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit