Recepty pro parní hrnec

105
4.3.08 09:46

Recepty pro PARNÍ HRNEC

Koupila jsem si v rámci zdravého vaření parní hrnec, ale schází mi do něj recepty :( . A to hlavně na úpravu masa a ryb (ale nejen na ně). U návodu je sice 5 receptů, ale na další nemůžu natrefit.

Prosím můžete mi poradit, kde najdu nové recepty na vaření v parním hrnci, nebo se se mnou podělit o Vaše osvědčené recepty :-)

Předem všem moc děkuji!!! :)
Elissa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
2.7.08 06:28

Recepty

Ahoj.
Dlouho jsem hledal a nakonec vyštrachal, že všechny recepty do parních hrnců mají společného jmenovatele a tím je:
 http://www.tefal.cz/…/Results.htm?…

Hodně štěstí při přípravě pokrmů!!!

Petr+Martina+dvojčátka(Anička a Lucinka)

• Citovat
  • Upravit
jaciz
15.5.10 00:44

Parni hrnec

Podivej se sem. Tady si neco vyberes :potlesk:
http://www.tvorim.wbs.cz/…ecepty-.html

• Citovat
  • Upravit
Recepty-v-pdf
26.4.11 14:39
  • Citovat
  • Upravit
30.6.11 11:45

Nemáte tip na test parních hrnců?

Příspěvek upraven 22.02.18 v 15:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Františka Olesná
30.6.11 15:13

Nejlépe vychází parní hrnec Tefal
http://parni-hrnce.kvalitnispotrebice.cz/…rnich-hrncu/

• Citovat
  • Upravit
819
25.7.12 22:25

Chtěla bych se zeptat jestli se dají v parním hrnci vařit i omáčky? asi blbost co? ale když tam je nádoba na polívku tak mě to tak napadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
S14
3
8.1.13 22:33

Zdary koupil jsem parní hrnec tefal steamer aquatimer vc100930 nenašel jsem k tomu českej manual ani recepty jen v nemcine a činštině :D a ani jeden jazyk neumim :D poradíte mě kde hledat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
26.8.13 23:07

Recepty pro parní hrnec

Ahojky. Obnovuji diskusi. Mám parní hrnec a ráda bych ho víc využívala. Nějak tápu v receptech a ani vyhledávače mi moc nepomohly. Uvítala bych spíš vaše recepty a osobní zkušenosti. Hodíte se něco, prosím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
26.8.13 23:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
19.8.14 10:33

Mám doma parní hrnec Tefal. Včera jsem v něm poprvé zkoušela vařit. Brambory a zelenina vynikající, takže vůbec nelituji že jsem ho koupila :) Dělala jsem i kuřecí prsa. Mně to maso chutnalo (samozřejmě chutná jinak), ale partnerovi to nechutnalo i přes to, že tam bylo koření :think:
Načtené toho mám spoustu tak nevím jak ty kuřecí prsa vylepšit :nevim:
Máte prosím nějakou radu? Ráda bych dělala vše v PH :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25184
19.8.14 10:36

@Saintpaulia Ahoj, neporadím, ale já ho s velkou slávou prodala. Jak píšeš, maso nebylo „ono“. Zelenina a brambory taky super. Koupila jsem si radši napařovací hrnec a maso dělám klasicky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
19.8.14 19:08

@avm3 Já mám teď ten PH nový, tak bych ho mohla do pár dní bez problémů vrátit. Jaký prosím máš ten napařovací hrnec? Třeba by se nám víc vyplatil :)
Koukala jsem, že je teď má tescoma zlevněné. Chuťově jsou brambory a zelenina z napařovacího hrnce stejné jako z parního?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
19.8.14 19:16

Parní hrnec máme, moc v něm nevaříme, protože je opruz ho vytahovat, pak mýt a uklízet… :) Ale - zelenina z něj je skvělá. Brambory mi chuťově nepřipadají výrazně lepší. Prostě brambory. Maso jsme v něm dělali - lososa nebo kuřecí. Chutnalo nám obojí moc. Kuřecí jsem si nakrájela, okořenila, přidala třeba česnek, cibulku, cokoliv, přilila trochu olivového oleje, dala do hrnce a bylo.

Já v něm vařím knedlíky. A někdy tu zeleninu jako přílohu. Kdyby to nebyl takový nepraktický krám, využívám ho víc.

Máme Tefal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25184
19.8.14 19:18

@Saintpaulia Mě se to zdá srovnatelné. Ale je pravda, že ho mám teprve chvilku.
@Ukulina Přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport