Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Holky, jak mám pochopit tuto větu?![]()
Potvrzením o prodělaném onemocnění covid-19, které bylo vystaveno 30 dnů po prvním pozitivním PCR/Rapid Ag testu provedeném v akreditované laboratoři země původu nebo tranzitu.
Už jsem asi hodně zblblá( jsem dlouho na mateřské
Děkuji za odpověď) ale doktor mi vystavil potvrzení ještě v době, kdy jsem covid měla( asi 2 dny před, byl mi pro nej manžel..)
Divala ses na ocko.uzis.cz jestli tam mas vysledek pcr testu? Pokud ano, mas na to ofiko potvrzeni - certifikat s qr kodem. Pokud ne, tak nevim, jak ma potvrzeni vypadat, aby ho v cizine uznali (predpokladam, ze lekar ti ho nevystavil v anglictine).
Když budeš pozitivní třeba 1.6., potvrzení musí být vydáno nejdříve 1.7.
@cecetka píše:
Divala ses na ocko.uzis.cz jestli tam mas vysledek pcr testu? Pokud ano, mas na to ofiko potvrzeni - certifikat s qr kodem. Pokud ne, tak nevim, jak ma potvrzeni vypadat, aby ho v cizine uznali (predpokladam, ze lekar ti ho nevystavil v anglictine).
Davam lidem vzor, co je na strankach ministerstva, je cesko anglicky. A proc ma byt vystaveny po mesici teda nechapu ![]()
Holky, jak mám pochopit tuto větu?
Potvrzením o prodělaném onemocnění covid-19, které bylo vystaveno 30 dnů po prvním pozitivním PCR/Rapid Ag testu provedeném v akreditované laboratoři země původu nebo tranzitu.
Už jsem asi hodně zblblá( jsem dlouho na mateřské
) ale doktor mi vystavil potvrzení ještě v době, kdy jsem covid měla( asi 2 dny před, byl mi pro nej manžel..) 
Děkuji za odpověď