Řecko - hotel all inclusive, pláž zdarma, písek..

8647
4.3.10 13:09

Řecko - hotel AI,pláž.zdarma,písek..

ahojte,
už nějak nevím,kde hledat..,ale pořád se mi nedaří najít ten správný hotel.
Naše požadavky jsou: hotel all inclusive,4hvězdy,s písčitou pláží a plážovým servisem zdarma-to mě přijde v Řecku jako velký problém.aby tam byl nějaký menší bazén,a transfer z letiště byl do 50min.

Nemáte někdo nějaké tipy?Chceme v červnu,dera bude mít 16měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10459
4.3.10 13:18

ahoj, my jsme před 2 lety byli tady http://www.blue-style.cz/…ilivi-beach/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
4.3.10 13:30

Befi zkus kouknout tady http://recko.vtt.cz/…rahy/ikony/8
Nevím teda jestli se ti to zobrazí - to je naše oblíbená a osvědčená cestovka a dala jsem tam vyhledat hotely s AI a plážovým servisem zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
4.3.10 13:36

Ještě by mě zajímalo,jak moc jsou potřeba ty slunečníky a lehátka na pláži. Jestli třeba stejně víc nebudem u bazénu, a k moři bysme se šli jenom smočit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
4.3.10 13:47

Je fakt, že my jsme to tak většinou dělali - plácli jsme sebou na lehátka u bazénu, dítko jsme vypustili do dětského bazénu a byl klídek. Občas jsme vyrazili ozkoušet, jestli je moře pořád stejně slané. :wink: Další výhodou bylo, že jsme měli blíž k baru. :mrgreen:
Toto ovšem předpokládá vybrat si hotel, kde pláž navazuje hned k hotelu.
Na druhou stranu pro malé dítě je pobyt na písečné pláži možná zábavnější - kyblíček, bábovičky, sbírání kamínků, mušliček a vajglů… :lol: :wink:
Pokud nejsi moc náročná, můžete k moři brát jenom deku nebo si koupit za pár babek vlastní slunečník a řešit to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
4.3.10 13:59

Bef - my jsme právě taky leželi na lehátkách u bazénu, moře je od něj pár kroků :palec: došli jsme se vykoupat nebo sbírat mušličky, či plácat z písku, a pak šli zpátky k bazénu. Navíc co jsem ti dala ten odkaz, tak tam je bazén, který se svažuje pomaličku postupně, takže i tam se dcerka krásně placatila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
4.3.10 14:21

Anette byli jste tam spokojeni?Koukala jsem na ten odkaz a libi se mi to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
4.3.10 14:29

Taminko - byli jsme spokojení :-D Tenkrát teda dělali polopenzi, ale nám to úplně stačilo. Loni tam byla s rodinkou holčina od nás z diskuze, taky na mé doporučení 8-) moc se jim tam líbilo a už to měli s AI :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
4.3.10 15:31

:wink: Ahojky,
tak my jsme byli loni s dětma tady:
 http://www.newtravel.cz/…sandy-beach/

Malá měla 14.měsíců. Sice se platí na pláži poplatky, ale zase se to vyplatilo kvůli paravanům proti větru a sluníčku. Vezli jsme si pro malou i ten plážový stan a ten jsem ani jednou nerozdělali.
Byli jsme na střídačku - jeden den u bazénu, druhý u pláže. :wink:
Tak vynikající jídlo už jsme dlouho nikde neměli - evropská,italská a řecká restaurace. :palec: :palec:
Hotel byl ani ne 20.minut od letiště a vůbe jsme neslyšeli letadla. Kousek od hotelu byl aquapark, takže se vyřádila i starší dcera.

Měla jsem taky problém najít písčitou pláž, kousek od letiště,all inclusive a hotel u pláže v Řecku. Opravdu doporučuji.¨
Jen nás mrzelo, že se nedalo chodit na delší procházky městečkem - je to spíše na klidnou dovolenou. My jsme byli zvyklí ještě lítat večer po městečkách a nakupovat. :oops: Ikdyž tam nám to ani nepřišlo, protože malá byla ještě maličká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
4.3.10 15:49

Na Zakynthosu jsme byli před 3-mi lety.Měli jsme apartmány dál od pláže.A chodili jsme na pláž k hotelu,který doporučuje Anette.A můžu říct,že když jsem ho viděla,tak jsem litovala,že nejsme zde.Byl prostě úžasný.Asi nejlepší poloha v Tsilivi-na nejhezčím úseku pláže,bílý písek,křišťálově čistá voda a kousíček od centra.A právě ta kombinace bezénů navazující přímo na pláž-tzn. ležet u bazénu na lehátku a odskočit si k moři,na které se stejně člověk dívá.V Řecku se plážový servis platí vždy,u u těch nejdražších hotelů-každá země to má jinak dané.Ale toto místo bych doporučila asi všem,natož s malými dětmi,úplně ideální.
Odkaz na Kos,hotel Sandy Beach-o tom jsme letos uvažovali,ale bohužel po přečtění diskuzí jsme od něj couvli.Ne kvůli hotelu,služby jsou na vynikající úrovni.Ale Kos je dosti větrný a na plážích je problém s řasami.A to dosti veliký,nedá se říct ve kterém období jsou a kdy je klid.Co psali v lidé,tak byly dny,kdy se kvůli řasám nedalo do vody vlézt.A vítr,který i v sezoně dosahuje vysoké rychlosti,nedá se být na pláži,viděla jsem fotky,kdy písek z pláže zafouká silnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
4.3.10 19:38

Lasičko: tak já mám zrovna Kos nejvíc v merku,ale o řasách jsem nikde nečetla 8-o :-? Ty úplně nesnáším,brr.

Zatím mám tohoto favorita:
http://www.ckneckermann.cz/…fa19647.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
5.3.10 08:56

http://www.recko.name/diskuze.php?…

Posílám odkaz na diskuzi o Kosu-řasy v moři.Tenhto web o Řecku je úžasný,najde se tu spousta zajímavých diskuzí.Podle něj většinou vybíráme dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Did
5.3.10 23:43

Rhodos

Tak mi vybírame také řecko v červnu se 2 dětmi,a na doporučení pojedem asi sem Lindos Princess
Nemáte někdo zkušenost :-)

• Citovat
  • Upravit
8647
6.3.10 07:45

Did: hotel vypadá suprově,má vše,co je potřeba,jen ta cena.. :roll: .Ale myslím,že budete uričtě spokojeni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
6.3.10 09:07

Dis-přeposílám odkaz na recenzi

http://www.recko.name/recenze.php?…

Rhodos je moc hezký ostrov,letos se tam vracíme podruhé.Tento hotel je stranou od centra,ale není problém dojet kamkoli po ostrově.Za návštěvu určitě stojí zdejší aqupark,který je největšěí v Evropě-dle sedělení delegátky a podle rozlohy a atrakcí bych tomu věřila.
Moře je pěkné,voda průzračná-ale na Jónské ostrovy s bílým pískem a tyrksovou vodou to prostě nemá.
Každé místo v Řecku má své kouzlo,každá lokalita nabízí jiné plusy,myslím že s touto zemí se chyba při výběru dovolené neudělá.Pokud si vyberete hotel a polohu,kterou upřednostňujete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí