Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím všechny, moc prosím o radu. Manžel mi koupil k výročí svatby dovolenou u moře, jsem samozřejmě nadšená, atd.. Nicméně ho koupil v termínu od 3. 6. - 14. 6. letíme do Řecka Rhodos oblast Kolymbia. Byl tam někdy? Víte, jak je tam v červnu? Mně se to zdá moc brzy, dali jsme za to docela peníze a tak nechci, aby bylo škaredě, atd… Žádné tropy nechceme, už kvůli dceři v té době bude mít 2 ročky, ale chceme mít teplo. Já mu to moc nechci říkat, aby ho to nemrzelo, že se snažil, ale stále mi to vrtá hlavou ![]()
Prosím o jakoukoliv radu, jak tam je v tomto období. Moc děkuji!!
Já bych se nebála. my byli kdysi v druhý půlce dubna na Kypru, ten není až tak daleko od Rhodosu, na koupání moře moc nebylo, bylo dost studený, vlezli jsme tam jednou, ale jinak tam bylo teplo, na krátkej rukáv přes den v pohodě. takže o měsíc a půl pozdějc už bych se nebála. jako ono je to spíš o náhodě, slyšela jsem i případ propršené dovolené v Egyptě někdy na přelomu srpna a září. ono hnusně může být kdykoliv a kdekoliv..v září jsme taktéž na Kypru zase chytli 40st horka, v půlce září..to tam prý v tomhle období místní nepamatovali. A teď září/říjen jsme byli na Zakynthosu, a bylo tam fajn, žádný horka, krásně teplo, moře vyhřátý.
neřeš to, a těš se na červen..pravděpodobně tam bude hezky, ale dopředu ti to nikdy nikdo nezaručí..ale to ani v červenci ![]()
Byli jsme na Kosu v polovine cervna a super. Bylo horko, ale zadna chciparna. Za me super termin ![]()
Ty jo my byli sice na pevnine, ale v květnu a koupali jsme se normalne, aj vedro bylo…More asi nebude uplne nejvyhratejsi, ale na koupani to bude, neboj ![]()
Na Rhodosu je teplo, nemusíš se bát
můžeš se podívat tady, jaký byly letos i loni v tu dobu teploty http://www.accuweather.com/…month/178495?…
Byli jsme 24.5.-31.5.na Krete, bylo tam cca 28 stupnu, teplota vody cca 20 stupnu. Malemu byl rok a 3/4, bylo nadherne teploucko, do more jsme vlezli jen se vykoupat a hned ven, ale za to kazdy den. Malej se cachtal u brehu s kyblikem a lopatkou a tam byla voda teploucka moc si to uzil. Koupal se i v bazenu u hotelu tam byla voda teplejsi, takze vody jsme si uzili opravdu dost, pokud je tam jeste nekde detske hriste jak jsme meli my tak si to opravdu uzijete, hezkou dovolenou