Čípky Rectodelt - dávkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14771
11.2.11 19:32

pokud máš jen jeden ks čípku tak jak je ten obal,tak v tom bílém je vyraženo číslo je taky bílé-prostě je tam vytlačené třeba 11/2012 tzn.prosinec rok 2012.musíš se na to kouknout co tam máš vyryté :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
11.2.11 23:24
Ajka a Domi píše:
pokud máš jen jeden ks čípku tak jak je ten obal,tak v tom bílém je vyraženo číslo je taky bílé-prostě je tam vytlačené třeba 11/2012 tzn.prosinec rok 2012.musíš se na to kouknout co tam máš vyryté :wink:

Přesně tak, musíš si to najít na tom obalu toho čípku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
12.2.11 10:45

ale nám ho dali pytlíku a tam žádné detum není. no nebudu to zase tak akutně řešit nechám ho v lednici ale od detské dr si nechám napsat nové. to bude asi nejlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15981
12.10.12 15:08

Dneska nám byl předepsán při akutním stavu a malý váží 10,8kg a bylo mi řečeno jen půlku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
24.10.12 10:23

Dcera měla vnoci 2hodinový kašel, že se nemohla pořádně nadechnot, ani ležet nemohla, jen seděla. Tak jsem jí čípek nakonec dala, a po něm do 15min usnula a celou noc už klid.
Ale ted jsem z toho vyděšená, že jsem ji to dala bez konzultace, nechtělo se mi jet vnoci na pohotovost :roll:
Doktorka má až od 12h, chjo, snad jsem něco zbytečně nepodělala… :nevim:
Snížení imunity bych si zrovna nepřála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15981
30.10.12 07:43

No my nakonec skončili v nemocnici, dostal tam kortikoidy a adrenalin injekčně a od té doby se z toho nemůžeme vyhrabat, už je to třetí týden a stále chrchle, sice už ne ten typický laryngitický kašel, ale je hodně zahleněný a nic mu nezabírá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hajni
12.12.12 22:10

laryngitída

..my sa trápime už tretí krát v tomto mesiaci so strašnými záchvatmi kašlu a hlienmi, ktoré ju napínajú a s ktorých vracia…no zle! O tých čípkoch som nevedela, že znižujú imunitu, ale ked sa dieťa dusí, tak no nedaj mu to! Malá je astmatička, takže tieto stavy máme každú zimu, teraz nekašle po piatich hodinách :,( budem ju liečiť homeopatikami, síce to stojí majland ale pomlže to. :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML