Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Hanka1 děkuju moc
! S cenou počítám, ale když už platí člověk tolik, tak bych byla rada, aby to tak i vypadalo
.
@karol9 píše:
@Hanka1 děkuju moc! S cenou počítám, ale když už platí člověk tolik, tak bych byla rada, aby to tak i vypadalo
.
Jj neboj, kolegyne nema od prirody zrovna kvalitni vlasy a tam si s nima vzdy poradi a kdyz dava na IG fotky po navsteve, tak to ma vzdy perfektni…
Ja tam chodim k Zanete a ta je naprosto skvela. Prostredi salonu je uzasny
@karol9 jeden z nejlepších salonů, byla jsem tam už u několika kadeřníků (většinou director) a spokojenost. Cena je věc jiná, ale účes i melíry mi vydrží dlouho, odrůstají přirozeně, takže tam chodím tak 2× za rok. Jsem na vlasy háklivá, zkusila jsem i jiné salony, ale Red je fakt nejlepší.
@milktea já jsem se tam také objednala z důvodu, že nechci mít poškozené vlasy a chci kvalitní péči. Jsem ráda, že jsem vybrala dobře.
Mate prosim nektera zkusenost s tou jejich spa procedurou? Ma to nejaky efekt? Je to asi hodina casu navic a levne to neni, tak nevim, jestli to zkouset…
S barvenim tam osobni zkusenost nemam, ale ostrihali me tam vzdy krasne.
Holky, s jakou vlasovou kosmetikou v Red Salonu pracuji? Jsem taky nahlodana, moje kadernice z Fellini, ac ma oba kluky uz dlouho skolni, tak dela jen jeden den v tydnu cely a druhy den pulku a nacpat se k ni je teda věc, tak ze bych vyzkoušela zmenu…tenhle a pristi tyden ještě není, pry nez se zajede škola - a to nemá prvňáka, nechapu…
@Hanka1 píše:
Holky, s jakou vlasovou kosmetikou v Red Salonu pracuji? Jsem taky nahlodana, moje kadernice z Fellini, ac ma oba kluky uz dlouho skolni, tak dela jen jeden den v tydnu cely a druhy den pulku a nacpat se k ni je teda věc, tak ze bych vyzkoušela zmenu…tenhle a pristi tyden ještě není, pry nez se zajede škola - a to nemá prvňáka, nechapu…
Pracuji tam s Redkenem
@zudina píše:
Pracuji tam s Redkenem
tak super, ten mi vyhovuje, tak se jdu objednat… ![]()
@Hanka1 píše:
tak super, ten mi vyhovuje, tak se jdu objednat…
Ahoj, přemýšlím o návštěvě red salonu jen mám kudrnaté vlasy a chci kudrnatý střih myslíte že můžu očekávat stejně dobre služby jako s rovnými vlasy??
Bud v klidu, je to hodne kvalitni salon, navic to prostredi tam je proste desitnove uzasne, clovek odpocva i ocima. Jen pocitej cenove aspon tak s trojkou…
Chodi tam moje byvala kolegyne, je zrzka s melity, ma mikado delku a tu trojku tam pravidelne nechava…