Red salon

Hanka1
1.9.19 11:00

Bud v klidu, je to hodne kvalitni salon, navic to prostredi tam je proste desitnove uzasne, clovek odpocva i ocima. Jen pocitej cenove aspon tak s trojkou…
Chodi tam moje byvala kolegyne, je zrzka s melity, ma mikado delku a tu trojku tam pravidelne nechava…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26
1.9.19 11:29

@Hanka1 děkuju moc :)! S cenou počítám, ale když už platí člověk tolik, tak bych byla rada, aby to tak i vypadalo :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
1.9.19 11:34
@karol9 píše:
@Hanka1 děkuju moc :)! S cenou počítám, ale když už platí člověk tolik, tak bych byla rada, aby to tak i vypadalo :D.

Jj neboj, kolegyne nema od prirody zrovna kvalitni vlasy a tam si s nima vzdy poradi a kdyz dava na IG fotky po navsteve, tak to ma vzdy perfektni…

• Citovat
  • Upravit
3823
1.9.19 11:55

Ja tam chodim k Zanete a ta je naprosto skvela. Prostredi salonu je uzasny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
1.9.19 13:06

@karol9 jeden z nejlepších salonů, byla jsem tam už u několika kadeřníků (většinou director) a spokojenost. Cena je věc jiná, ale účes i melíry mi vydrží dlouho, odrůstají přirozeně, takže tam chodím tak 2× za rok. Jsem na vlasy háklivá, zkusila jsem i jiné salony, ale Red je fakt nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
1.9.19 13:09

@milktea já jsem se tam také objednala z důvodu, že nechci mít poškozené vlasy a chci kvalitní péči. Jsem ráda, že jsem vybrala dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
2.9.19 09:09

Mate prosim nektera zkusenost s tou jejich spa procedurou? Ma to nejaky efekt? Je to asi hodina casu navic a levne to neni, tak nevim, jestli to zkouset…

@karol9

S barvenim tam osobni zkusenost nemam, ale ostrihali me tam vzdy krasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
2.9.19 16:38

Holky, s jakou vlasovou kosmetikou v Red Salonu pracuji? Jsem taky nahlodana, moje kadernice z Fellini, ac ma oba kluky uz dlouho skolni, tak dela jen jeden den v tydnu cely a druhy den pulku a nacpat se k ni je teda věc, tak ze bych vyzkoušela zmenu…tenhle a pristi tyden ještě není, pry nez se zajede škola - a to nemá prvňáka, nechapu…

• Citovat
  • Upravit
3823
2.9.19 17:26
@Hanka1 píše:
Holky, s jakou vlasovou kosmetikou v Red Salonu pracuji? Jsem taky nahlodana, moje kadernice z Fellini, ac ma oba kluky uz dlouho skolni, tak dela jen jeden den v tydnu cely a druhy den pulku a nacpat se k ni je teda věc, tak ze bych vyzkoušela zmenu…tenhle a pristi tyden ještě není, pry nez se zajede škola - a to nemá prvňáka, nechapu…

Pracuji tam s Redkenem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
2.9.19 17:37
@zudina píše:
Pracuji tam s Redkenem

tak super, ten mi vyhovuje, tak se jdu objednat… :palec:

• Citovat
  • Upravit
3823
2.9.19 18:08
@Hanka1 píše:
tak super, ten mi vyhovuje, tak se jdu objednat… :palec:
;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.26 07:39

Ahoj, přemýšlím o návštěvě red salonu jen mám kudrnaté vlasy a chci kudrnatý střih myslíte že můžu očekávat stejně dobre služby jako s rovnými vlasy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí