Nevydrží mi žádný make up

3097
27.8.19 21:44

Znam.. Tenhle buh to vyresil, kryje uzasne :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
27.8.19 21:46
@Safrik píše:

Ten mám taky vyzkoušený výsledek stejný :nevim:

• Citovat
  • Upravit
45
27.8.19 21:47
@Safrik píše:

Můžu říct že tenhle je výborný a dobře drží ale já se zase nemůžu trefit do odstínu me pleti mám doma 3 a ani jeden mi nesedí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
27.8.19 21:48
@Marilanka píše:
Zdravím :D Dotaz spíše pro ženy které se malují :oops: mám problém když se jdu malovat tak namazu krém nechám vsaknout, dám podkladovku nechám uschnout, dám makeupu (zkoušela jsem prsty, houba, štětec) a po chvilce se mi dělají, pucky suchá místa, stejkat do pórů, vrásek a pak to vypadá jako kdybych se loupala prostě humus. Jako nepovedená maska, ani to nekryje nic jen zviditelni nedokonalosti.. Zkusila jsem x makeupu a nic pořád stejný výsledek víte některá kde je problém? Děkuji :kytka:

Možná bych se vykašlala na ten krém a dala jenom podkladovku a nebo zkusila jinej krém/podkladovku, jestli výměna makeupu nepomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
27.8.19 21:51
@zvedava23 píše:
Možná bych se vykašlala na ten krém a dala jenom podkladovku a nebo zkusila jinej krém/podkladovku, jestli výměna makeupu nepomohla.

Já měla kdysi dobrou podkladovku a teď si už nemůžu vzpomenout jak se jmenovala a jakej byl výsledek ale nikdo mi nic neřekl a já fo taky nespozorovala že by to bylo jako suchá maska :potlesk: zkusím podklad vyměnit a uvidíme.. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
27.8.19 21:52

Zkuste dát na vyčištěnou pleť tonikum..Tonizovana pleť mnohem líp vstřebá krém nebo podkladovku..
Tonikum, krém(podkladovku),makeup..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21903
27.8.19 21:53

Zkoušela jsi Estee Lauder? Jejich make up double wear je úžasný. Já mívám problémy se suchými místy a s tímto je vše v pořádku. No a zkus ještě vychytat kombinaci krémů, vyživujících sér a podkladových bází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
27.8.19 21:55

@Marilanka ahoj ja si koupila ted naposledy make up od clarins…cena tedy asi 1500 ale pecka…nikdo nepozna ze jsem namalovana, krasne kryje..krasne voni…nesetrit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3225
27.8.19 21:55

Určitě je základ používat peeling, občas čistící pleťovou masku a kvalitní hydratační krém.
Jinak já jsem spokojená s lehkým make-upem od Ryoru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5294
27.8.19 21:58

A potrebujes nutne takovou vrstvu kryti? Osobne jsem v drivejsich dobach pouzivala bud kryci kremy a pudr nebo ruzne make-upy a pudr a vysledek po nejakem case nebyl nic moc, ale pred par lety jsem zjistila, ze existuji make-upy ve forme pudru (ja osobne pouzivam Lily Lolo) a plet mam sjednocenou, matnou a vyrazne lepsi nez se vsemi make-upy, co jsem jich driv mela. Kdyz se mi udela pupinek, prekryju korektorem, prepudruju make-upem a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
27.8.19 21:59
@nozu píše:
Zkoušela jsi Estee Lauder? Jejich make up double wear je úžasný. Já mívám problémy se suchými místy a s tímto je vše v pořádku. No a zkus ještě vychytat kombinaci krémů, vyživujících sér a podkladových bází.

Tak to stojí za zkoušku, moc děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
27.8.19 22:01
@Afrikana píše:
A potrebujes nutne takovou vrstvu kryti? Osobne jsem v drivejsich dobach pouzivala bud kryci kremy a pudr nebo ruzne make-upy a pudr a vysledek po nejakem case nebyl nic moc, ale pred par lety jsem zjistila, ze existuji make-upy ve forme pudru (ja osobne pouzivam Lily Lolo) a plet mam sjednocenou, matnou a vyrazne lepsi nez se vsemi make-upy, co jsem jich driv mela. Kdyz se mi udela pupinek, prekryju korektorem, prepudruju make-upem a hotovo.

Mám fleky po akné, sem tam ještě nějaký pupinek.. Hormony v těhotenství zanechala následky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
27.8.19 22:03
@Zwetta píše:
Určitě je základ používat peeling, občas čistící pleťovou masku a kvalitní hydratační krém.
Jinak já jsem spokojená s lehkým make-upem od Ryoru ;)

Děkuji :srdce: koukám že mě čeká „zkouškové období“ :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
27.8.19 22:03

Používáš špatnou kombinaci základu a make-upu, zejména pokud máš složitější pleť, tak potřebuješ najít něco, co tě bude pořádně hydratovat a bude to dohromady fungovat s make-upem, co chceš použít.

Respektive v okamžiku kdy budeš mít zdravou, hydratovanou pleť, tak to se vhodná kombinace podkladové báze a make-upu bude hledat snáz.

Zajdi k nějaké dobré kosmetičce co používá příčetné značky (ne MLM prodejkyně) a nech ji, ať ti najde něco, co bude fungovat.

Příspěvek upraven 27.08.19 v 22:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
27.8.19 22:04
@axelina píše:
@Marilanka ahoj ja si koupila ted naposledy make up od clarins…cena tedy asi 1500 ale pecka…nikdo nepozna ze jsem namalovana, krasne kryje..krasne voni…nesetrit

Jde koupit nějaký vzorek na zkoušku? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast