Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Safrik píše:
Znam.. Tenhle buh to vyresil, kryje uzasne
Ten mám taky vyzkoušený výsledek stejný ![]()
@Safrik píše:
Znam.. Tenhle buh to vyresil, kryje uzasne
Můžu říct že tenhle je výborný a dobře drží ale já se zase nemůžu trefit do odstínu me pleti mám doma 3 a ani jeden mi nesedí ![]()
@Marilanka píše:
ZdravímDotaz spíše pro ženy které se malují
mám problém když se jdu malovat tak namazu krém nechám vsaknout, dám podkladovku nechám uschnout, dám makeupu (zkoušela jsem prsty, houba, štětec) a po chvilce se mi dělají, pucky suchá místa, stejkat do pórů, vrásek a pak to vypadá jako kdybych se loupala prostě humus. Jako nepovedená maska, ani to nekryje nic jen zviditelni nedokonalosti.. Zkusila jsem x makeupu a nic pořád stejný výsledek víte některá kde je problém? Děkuji
Možná bych se vykašlala na ten krém a dala jenom podkladovku a nebo zkusila jinej krém/podkladovku, jestli výměna makeupu nepomohla.
@zvedava23 píše:
Možná bych se vykašlala na ten krém a dala jenom podkladovku a nebo zkusila jinej krém/podkladovku, jestli výměna makeupu nepomohla.
Já měla kdysi dobrou podkladovku a teď si už nemůžu vzpomenout jak se jmenovala a jakej byl výsledek ale nikdo mi nic neřekl a já fo taky nespozorovala že by to bylo jako suchá maska
zkusím podklad vyměnit a uvidíme.. ![]()
Zkuste dát na vyčištěnou pleť tonikum..Tonizovana pleť mnohem líp vstřebá krém nebo podkladovku..
Tonikum, krém(podkladovku),makeup..
Zkoušela jsi Estee Lauder? Jejich make up double wear je úžasný. Já mívám problémy se suchými místy a s tímto je vše v pořádku. No a zkus ještě vychytat kombinaci krémů, vyživujících sér a podkladových bází.
@Marilanka ahoj ja si koupila ted naposledy make up od clarins…cena tedy asi 1500 ale pecka…nikdo nepozna ze jsem namalovana, krasne kryje..krasne voni…nesetrit
Určitě je základ používat peeling, občas čistící pleťovou masku a kvalitní hydratační krém.
Jinak já jsem spokojená s lehkým make-upem od Ryoru ![]()
A potrebujes nutne takovou vrstvu kryti? Osobne jsem v drivejsich dobach pouzivala bud kryci kremy a pudr nebo ruzne make-upy a pudr a vysledek po nejakem case nebyl nic moc, ale pred par lety jsem zjistila, ze existuji make-upy ve forme pudru (ja osobne pouzivam Lily Lolo) a plet mam sjednocenou, matnou a vyrazne lepsi nez se vsemi make-upy, co jsem jich driv mela. Kdyz se mi udela pupinek, prekryju korektorem, prepudruju make-upem a hotovo.
@nozu píše:
Zkoušela jsi Estee Lauder? Jejich make up double wear je úžasný. Já mívám problémy se suchými místy a s tímto je vše v pořádku. No a zkus ještě vychytat kombinaci krémů, vyživujících sér a podkladových bází.
Tak to stojí za zkoušku, moc děkuji ![]()
@Afrikana píše:
A potrebujes nutne takovou vrstvu kryti? Osobne jsem v drivejsich dobach pouzivala bud kryci kremy a pudr nebo ruzne make-upy a pudr a vysledek po nejakem case nebyl nic moc, ale pred par lety jsem zjistila, ze existuji make-upy ve forme pudru (ja osobne pouzivam Lily Lolo) a plet mam sjednocenou, matnou a vyrazne lepsi nez se vsemi make-upy, co jsem jich driv mela. Kdyz se mi udela pupinek, prekryju korektorem, prepudruju make-upem a hotovo.
Mám fleky po akné, sem tam ještě nějaký pupinek.. Hormony v těhotenství zanechala následky ![]()
@Zwetta píše:
Určitě je základ používat peeling, občas čistící pleťovou masku a kvalitní hydratační krém.
Jinak já jsem spokojená s lehkým make-upem od Ryoru
Děkuji
koukám že mě čeká „zkouškové období“ ![]()
Používáš špatnou kombinaci základu a make-upu, zejména pokud máš složitější pleť, tak potřebuješ najít něco, co tě bude pořádně hydratovat a bude to dohromady fungovat s make-upem, co chceš použít.
Respektive v okamžiku kdy budeš mít zdravou, hydratovanou pleť, tak to se vhodná kombinace podkladové báze a make-upu bude hledat snáz.
Zajdi k nějaké dobré kosmetičce co používá příčetné značky (ne MLM prodejkyně) a nech ji, ať ti najde něco, co bude fungovat.
Příspěvek upraven 27.08.19 v 22:04
@axelina píše:
@Marilanka ahoj ja si koupila ted naposledy make up od clarins…cena tedy asi 1500 ale pecka…nikdo nepozna ze jsem namalovana, krasne kryje..krasne voni…nesetrit
Jde koupit nějaký vzorek na zkoušku? ![]()