Nevydrží mi žádný make up

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19988
28.8.19 07:48

Máš špatnou kombinaci krému a podkladu. Co používáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2917
28.8.19 19:38

Vyzkoušela jsem hodně makeupu i bb creamů, nakonec už jsem několik let věrná makeupu https://www.parfemy-elnino.cz/…reamy-beige/ ,já konkrétně odstnín 03,jsem světlá. Nemá vůni, kryje pěkně, drží, nedělá fleky, nepoužívám pod to nic normálně nanaším na plet, celkem odolný, vůči vodě, potu, ne uplně ale drží celkem solidně. Koupila jsem si ještě od stejné značky ten nové fitme tak jsem zvědavá, zatím jsem neměla odvahu ho vyzkoušet. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
8.9.19 22:02

A to jako žádný krem ani podklad! Vyčistím tvář a dam od Max factor makeup a korektor v jedné Panstick. SUPER KRYJE :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
8.9.19 22:04

Jako ze nedávám nic pod :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
8.9.19 22:05

A žádný pucky ani nic, proste krasna pleť, lehce prepudruju a dam tvarenku a je ze me Miss Univerz :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
9.9.19 16:54
@Kocourhrzal píše:
A to jako žádný krem ani podklad! Vyčistím tvář a dam od Max factor makeup a korektor v jedné Panstick. SUPER KRYJE :potlesk:

boha jeho, tady člověk najde rady jako víno :lol:  :zed:

Souhlasím s těmi, které ti radí zapracovat na kvalitě pleti a na péči o ní. Žádný makeup (ani ten nejdražsí) nebude bypadat dobře na špatné pleti.
Dobrá kosmetička ti pleť ošetří a sestaví ti denní i večerní rutinu v péči a zároveň ti doporučí produkty, které k tomu použít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
15.10.19 15:18

Tak zkus vyměnit pudrový make up za tekutý. Pudrový ti zvýrazňuje nedokonalosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí