Nevydrží mi žádný make up

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
27.8.19 22:04
@axelina píše:
@Marilanka ahoj ja si koupila ted naposledy make up od clarins…cena tedy asi 1500 ale pecka…nikdo nepozna ze jsem namalovana, krasne kryje..krasne voni…nesetrit

Jde koupit nějaký vzorek na zkoušku? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
27.8.19 22:05
@Dana26 píše:
Zkuste dát na vyčištěnou pleť tonikum..Tonizovana pleť mnohem líp vstřebá krém nebo podkladovku..
Tonikum, krém(podkladovku),makeup..
Četla jsem že tonikum má comeback..asi na tom něco bude :P nikdy jsem ho nepoužila
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
27.8.19 22:11
@Ou píše:
Používáš špatnou kombinaci základu a make-upu, zejména pokud máš složitější pleť, tak potřebuješ najít něco, co tě bude pořádně hydratovat a bude to dohromady fungovat s make-upem, co chceš použít.

Respektive v okamžiku kdy budeš mít zdravou, hydratovanou pleť, tak to se vhodná kombinace podkladové báze a make-upu bude hledat snáz.

Zajdi k nějaké dobré kosmetičce co používá příčetné značky (ne MLM prodejkyně) a nech ji, ať ti najde něco, co bude fungovat.

Příspěvek upraven 27.08.19 v 22:04

Můžu se prosím zeptat co je MLM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7900
27.8.19 22:15
@Marilanka píše: Četla jsem že tonikum má comeback..asi na tom něco bude :P nikdy jsem ho nepoužila

šmarjá, jaký comeback? 8o To se někdy jako taková základní věc začala „módně“ nepoužívat?
Když se pleť správně tonizuje, tak pak totiž není potřeba skoro ani ten krém, natož nějaká podkladovka a makeup. Zdravou pleť nenahradí žádných 5 vrstev čehokoli dalšího :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
27.8.19 22:17
@Marilanka píše:
Můžu se prosím zeptat co je MLM?

multilevelmarketing aka pyramidové struktury typu avon, oriflame, mary kay - a to jsou ještě ty slušnější. Ještě na tebe budou číhat báby s čínským šmejdem vydávaným za přírodní kosmetiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
27.8.19 22:18
@Marilanka píše:
Jde koupit nějaký vzorek na zkoušku? :srdce:

V parfumeriích typu sephora či douglas dostaneš vzorky. Ale musíš si o ně říct.

Ale fakt je nejlepší variatnout zajít k nějaké té kosmetičce a nechat si poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
27.8.19 22:20
@vulpes píše: šmarjá, jaký comeback? 8o To se někdy jako taková základní věc začala „módně“ nepoužívat?
Když se pleť správně tonizuje, tak pak totiž není potřeba skoro ani ten krém, natož nějaká podkladovka a makeup. Zdravou pleť nenahradí žádných 5 vrstev čehokoli dalšího :nevim:

Já zas tak kosmeticky znala nejsem jsem v takových začátcích :lol: :lol: :lol: tohle mi dělá problém ten makeup pak se nemůžu soustředit na další líčení protože to radši šetřu všechno a je vymalováno :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
27.8.19 22:22
@Ou píše:
multilevelmarketing aka pyramidové struktury typu avon, oriflame, mary kay - a to jsou ještě ty slušnější. Ještě na tebe budou číhat báby s čínským šmejdem vydávaným za přírodní kosmetiku.

Ahaaa děkuji za vysvětlení :palec: na Mary kay slyším samou chválu ale odzkoušeno nemám :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
27.8.19 22:25
@Ou píše:
V parfumeriích typu sephora či douglas dostaneš vzorky. Ale musíš si o ně říct.Ale fakt je nejlepší variatnout zajít k nějaké té kosmetičce a nechat si poradit.

Děkuji.. Jooo zítra mám jednu cestou tak se zajdu objednat bude to asi nejlepší řešení protože co žena to názor a nakoupit to všechno tak mám doma drogerii ale zajímali mě jakoby zkušenosti :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
27.8.19 22:27

@Marilanka jak už zmínily ostatní. Je potřeba vychytat správnou kombinaci krém - báze - makeup. Já si třeba vždy myslela, že mám mastnou pleť, vždy jsem trpěla na akné. Až u kosmetičky jsem se dozvěděla, že mám pleť dehydrovanou, takže výživnější krémy, pitný režim. Dost se to spravilo.
Já vyzkoušela také dost make-upů, je fajn, že na ty dražší se dá vzít pouze vzorek.
Nakonec mi nejvíc sedí MAC. Nanáším houbičkou a opravdu si dávám hodně záležet se zapracováním, třeba 10 min. Vypadá to jak druhá kůže. A co mi opravdu zabírá na to, aby se nesléval do vrásek a dlouho vydržel je zapékání/ baking. (koukni na netu)
Nakonec přestříknu setting sprejem ( momentálně All nighter), aby si to hezky sedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11355
27.8.19 22:41

@Marilanka pro tebe bude nejdůležitější najít správný krém. Tak jak se popisuješ, tak tvé pleti chybí hydratace. To je právě u mastnejsich pletí paradox. Na to jsem bohužel přišla až ve svých 40 letech. Já pořád odmašťovala a matovala a to byla velká chyba. Taky bych to nenechavala až tak zasychat, to mi potom udělají co popisuješ i výrobky, které mi aktuálně bezvadně sedí. Já vyčistim pleť tonikem, po chvilce natřu hydratačním krémem a po pár minutách bázi a make up. Bázi dokonce dávám současně s makeupem. Nachystám si to na hřbet ruky a krásně se mi to rozetře pospolu. Poté zapudruji, dám trochu tvarenky, řasenku a rtěnku, stíny dávám jen na slavnější události. Až ve svých 40 letech jsem se naučila hezky a čistě nalíčit v kombinaci dražší kosmetiky z parfumerie a cenově dostupnější z drogerie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11355
27.8.19 22:46

Jinak mně vůbec poradkyně v prafumeriích nedokázaly poradit. Ani samy mezi sebou se nedokázaly dohodnout nad tím, jakou barvu make upu bych měla mít. Na vše jsem si přišla sama formou pokus, omyl. Teď jsem hodně spokojená. Hydratační krém a makeup mám z parfumerie, to ostatní jako pudr, tvarenka stiny a rtěnka mi stačí z drogerie. Řasenku mám z jiných zdrojů, z drogerie ani parfumerie mi řasenky na citlivé oči nedelaly dobře a když jo, tak se nekonal žádný wau efekt. Teď mam wau efekt i oči v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11355
27.8.19 22:49

Štětec i houbičkou na makeup jsem hodila do koše, ta spotřeba make upu byla abnormální, ani to nemělo ten efekt. A tím jak roztírám společně s bázi, tak se to úžasně mísí a nádherně sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
28.8.19 06:18

Nejdriv si udelej poradnej peeling. Vydrhni si plet. Fenty make up, nebo neco hodne kryciho - Mejbilin make up, oranzovy nebo modry vicko. Na to pouzit bilej fixacni pudr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6178
28.8.19 06:42

Tohle dělá pleť o kterou není dobře postaráno. Základ je 1× měsíčně dobrá kosmetička, doma potom každý den ráno a večer čisticí mléko a micelární voda, krém (denní/noční), jednou týdně šetrný peeling a maska. A kvalitní makeup - já mám bázi i makeup od MAC a to je teprv nádhera :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí