Referát hudební výchova

39
30.10.23 11:25

Referát hudební výchova

Ahoj všem, chtěla bych se poradit. Syn má mít referát z hudební výchovy, prosím vyzná se tady někdo v programech na počítač? Který je zdarma a dá se stáhnout abychom tam mohli něco vytvořit? Má tam mít vložené obrazové a video ukázky a já jsem v tomto úplný laik.. budeme to dělat poprvé tak ani syn si neví rady. Děkuji za pomoc a přeji hezký den :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65674
30.10.23 11:57
@CindyNoxx píše:
Ahoj všem, chtěla bych se poradit. Syn má mít referát z hudební výchovy, prosím vyzná se tady někdo v programech na počítač? Který je zdarma a dá se stáhnout abychom tam mohli něco vytvořit? Má tam mít vložené obrazové a video ukázky a já jsem v tomto úplný laik.. budeme to dělat poprvé tak ani syn si neví rady. Děkuji za pomoc a přeji hezký den :nevim:

Decka to delaji v power pointu a maji tam primo odkazy na ty dane ukazky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
30.10.23 12:03

PowerPoint point?
Jinak na synově ZŠ mají i online prostředí, které nějakou verzi PowerPoint obsahuje, takže to většinou dělá rovnou online a pak jen nasdili učiteli.

• Citovat
  • Upravit
Tala20
30.10.23 12:18
@CindyNoxx píše: … vyzná se tady někdo v programech na počítač? Který je zdarma a dá se stáhnout abychom tam mohli něco vytvořit?

OpenOffice Impress
Nechápu proč mnoho lidí platí za programy Microsoftu, když OpenOffice je zdarma.

• Citovat
  • Upravit
11560
30.10.23 12:21

Nebo i google má online programy zdarma. A google účet má skoro každý, kdo má android telefon. I jablka to bude podobné. Navíc školy mohou poskytovat/ poskytují svým žákům bezplatné licence třeba na ty MS ofice.
A pak je tu otázka- má mít referát, nebo prezentaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
30.10.23 15:03

@Ivan PPZ učitelka píše referát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
30.10.23 15:03

@vokishka ale ten je placený, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
30.10.23 15:12
@CindyNoxx píše:
@Ivan PPZ učitelka píše referát..

Tak za mých mladších let (jó, to už nějaká doba bude) se referát „přednášel“.
AHA: Referát je slohohový útvar určený k přednesu, jehož cílem je stručně, výstižně a poutavě pojednat o konkrétním problému, události nebo novince. Napsat a přednést referát patří k častým úkolům žáků základních a studentů středních a vysokých škol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KerrisKate
30.10.23 15:27

@Tala20 protože většina škol ten MS Office nabízí k žákovským účtům zdarma až na 5 zařízení v rodině po dobu studia (nebo minimálně školy v mém okolí :)), proto je většina „referátů“ zpracovávána v officech.

• Citovat
  • Upravit
65674
30.10.23 15:33
@CindyNoxx píše:
@vokishka ale ten je placený, ne? :think:

já nevím, já si koupila počítač i s tím. A teda zatím se nikdy nestalo, že by děcko nemělo referát v power pointu, nevím, jak to teda dělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze