Nezvládám didaktický test z angličtiny

Anonymní
29.10.23 17:34

Nezvládám didaktický test z angličtiny

Hezký večer, prosím anonymně.
Jsem ve čtvrťáku a na jaře mě čeká maturita. Největší problém, se kterým se teď potýkám, je didaktický test z angličtiny. Vůbec ho nezvládám. Pokaždé mi chybí třeba 10 bodů ke splnění min. počtu bodů. Teď v posledním testu mi chybělo 20 bodů. Přitom anglicky umím, nikdy angličtina nebyla má slabá stránka. Vše zvládám, gramatika, slohovky, mluvení atd… Neumím u těch testů přemýšlet a často se někde zaseknu. Mám teď nově doučování, tak snad to pomůže.
Měl jste někdo taky takový problém, že jste nezvládali didaktické testy? Jsem z toho úplně na dně a bojím se, že to nezvládnu. Nějaké rady? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65674
29.10.23 17:35
@Anonymní píše:
Hezký večer, prosím anonymně.
Jsem ve čtvrťáku a na jaře mě čeká maturita. Největší problém, se kterým se teď potýkám, je didaktický test z angličtiny. Vůbec ho nezvládám. Pokaždé mi chybí třeba 10 bodů ke splnění min. počtu bodů. Teď v posledním testu mi chybělo 20 bodů. Přitom anglicky umím, nikdy angličtina nebyla má slabá stránka. Vše zvládám, gramatika, slohovky, mluvení atd… Neumím u těch testů přemýšlet a často se někde zaseknu. Mám teď nově doučování, tak snad to pomůže.
Měl jste někdo taky takový problém, že jste nezvládali didaktické testy? Jsem z toho úplně na dně a bojím se, že to nezvládnu. Nějaké rady? Děkuji

Tak máš ještě půl roku, prostě trénuj a trénuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9877
29.10.23 17:58

Pokud anglicky opravdu umíš a problém jsou jen testy, tak je procházet pořád dokola i z předchozích let a hledat, kde jsou chyby. Co ti dělá problém? Poslech, pochopení textu, doplňování správného slova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.23 18:10
@Jahru píše:
Pokud anglicky opravdu umíš a problém jsou jen testy, tak je procházet pořád dokola i z předchozích let a hledat, kde jsou chyby. Co ti dělá problém? Poslech, pochopení textu, doplňování správného slova?

nějak všechno dohromady, ve všem plavu. Ale nejhorší je poslech

• Citovat
  • Upravit
9877
29.10.23 18:13
@Anonymní píše:
nějak všechno dohromady, ve všem plavu. Ale nejhorší je poslech

Tak podcasty, youtube, filmy/seriály v aj… - na tom se děcka naučila poslech skvěle. Času je ještě relativně dost. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.23 18:41
@Jahru píše:
Tak podcasty, youtube, filmy/seriály v aj… - na tom se děcka naučila poslech skvěle. Času je ještě relativně dost. Držím palce.

děkuji moc :srdce:

• Citovat
  • Upravit
8881
29.10.23 18:49

Na jaké střední škole jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.23 21:07
@smile_xxx píše:
A to doučování máš na co přesně? Že s tebou bude dělat ty testy?

Vždycky před doučováním dostanu test na doma. Potom mi vysvětluje to v čem mám chyby a proč to tak má být….

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.10.23 21:07
@truelly píše:
Na jaké střední škole jsi?

Cestovní ruch

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie