Popolední anglické představení Praha

41
27.10.23 09:42

Dopolední anglické představení Praha

Dobrý den všem, vyrážíme se studenty na exkurzi do British Council, Praha a volného času bychom rádi využili k návštěvě divadelního představení v anglickém jazyce. Nemáte někdo nějaký typ? Nepodařilo se mi zatím nic najít. Případně jiný typ na aktivity s využitím angličtiny? Děkuji, Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30994
27.10.23 09:44
@elody píše:
Dobrý den všem, vyrážíme se studenty na exkurzi do British Council, Praha a volného času bychom rádi využili k návštěvě divadelního představení v anglickém jazyce. Nemáte někdo nějaký typ? Nepodařilo se mi zatím nic najít. Případně jiný typ na aktivity s využitím angličtiny? Děkuji, Hanka

No tak to by mě hodně zajímalo, hledala jsem a vyrážíme s dítětem za tímto účelem do Londýna. Kdybys objevila něco v Praze, bylo by to samozřejmě super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
27.10.23 09:49
@Cuddy píše:
No tak to by mě hodně zajímalo, hledala jsem a vyrážíme s dítětem za tímto účelem do Londýna. Kdybys objevila něco v Praze, bylo by to samozřejmě super.
ˇ
Do Velké Británie vyrážíme v květnu :). Nyní se jedeme podívat do British Council, ale tam je jen hodinový workshop, tak bych chtěla najít ještě něco, aby ta cesta pro nás měla smysl. Napadlo mě právě nějaké divadlo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze