Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ještě pro doplnění pálí mě trochu i rty. Mám je vysušený i když si je mažu. I když mám za sebou ORL, sem s nervama v háji. Po roce a něco zdravotních peripetiích už si hlava dělá co chce…
@Anonymní píše: Více
Ahoj taky me asi mesic trapi pálení jazyka na ORL jsem byla delala mi vyter a vse vypořádali jen rikala ze trochu podrážděný krk nejspis od žaludečních stav, tak sem brala asi 6 dni emaneru a celkem to preslo. Jenze začaly se mi delat modřiny a tak sem emaneru vysadila. Me to ale začalo s užíváním Antidepresiv po měsíci užívání me zacal pálit jazyk pak jsem nasadila emaneru par dni klid a vyměnila AD a zase to začalo. Nevim co s tim uz me to vytaci ale asi budu muset brát déle prasky na reflux … co u tebe zlepšilo se to?
Už to bylo skoro dobrý. Od včera zase pociťuju pálení. Furt si zkoumám jazyk jak blázen. Mám hellicid. Tak tomu dám ještě čas a kdyztak půjdu zase na ORL. Ta psychika je šílená. Ale nedávno mi dělali důkladný rozbor krve i na onkomarkery a vše ok. Az na nějakou alergii a málo vitamínu D. A snad by na ORL poznala kdyby bylo něco zásadně špatně. A stery taky ok.
Tak začni konečně brát ta antidepresiva a psychika přestane být šílené. To je dnes kolikátá diskuse, třetí, čtvrtá? By ti mělo epipi platit za to, kolik tady toho píšeš.
Jo asi to chce cas, nejhorsi ze jsem cetla ze to muze i dost způsobovat psychika. Ja mam taky strach z kde jake rakoviny atd ale myslim ze to by poznali uz na ORL a asi tohle vyloženě neni příznak. Tak snad budeme brzo v pohode ![]()
@admin založila toto téma adéla, která si založila kvůli tomu nový nick?
https://www.emimino.cz/…il/adela802/
Dobrý večer @vokishka,
dle dostupných informací tomu tak není, příště prosím použijte při podezření tlačítko Nahlásit.
Díky,
Matěj
Nojo, teď už se tu díky Heduš nikdo nezeptá na reflux, úzkost, astma atd.
Ne, nejsem ani jedna ze zmiňovaných. Fakt může mít někdo jiný problém a vypsat se z toho a sdělit si zkušenost s někým dalším je celkem fajn. Myslím, že i od toho diskuze jsou, ne?
@aiwwa píše: Více
Hlavne jazyk odpoledne uz resila v jine diskusi. Jaka nahoda.
@vokishka tak pokud tu má víc nicků, jakože určitě má. Jen těch Adel s čísly bylo několik, tak Matěj pozná prdlajs. To by musel propojit IT adresy.
No tak reflux má každý druhý. Teda kromě Hedus, které zjištěn nikdy nebyl. Já teda nechapu proc nekdo kdo se zaregistroval někdy teď a má tady dva příspěvky používá anonym.
@Adriana1505
V pátek jdu na ORL na kontrolu. Chvíli pálí, chvíli ne. Sem tam se mi na něm něco udělá…je to k zbláznění.
Mám reflux jícnu. Léky od úterý. Jinak na ORL vše ok. Jen mě děsí jazyk, nevím zda může souviset s refluxem. Pálení, pocit jakoby spáleného jazyka. Ted se mi udělali do rána na obou stranách středové rýhy, takové vyvýšeniny. Už sem z toho dost na nervy. Máte někdo zkušenost?