Reflux jícnu a jazyk

Anonymní
2.5.24 09:52

reflux jícnu a jazyk

Mám reflux jícnu. Léky od úterý. Jinak na ORL vše ok. Jen mě děsí jazyk, nevím zda může souviset s refluxem. Pálení, pocit jakoby spáleného jazyka. Ted se mi udělali do rána na obou stranách středové rýhy, takové vyvýšeniny. Už sem z toho dost na nervy. Máte někdo zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.5.24 10:30

Ještě pro doplnění pálí mě trochu i rty. Mám je vysušený i když si je mažu. I když mám za sebou ORL, sem s nervama v háji. Po roce a něco zdravotních peripetiích už si hlava dělá co chce…

• Citovat
  • Upravit
13.5.24 20:34
@Anonymní píše: Více

Ahoj taky me asi mesic trapi pálení jazyka na ORL jsem byla delala mi vyter a vse vypořádali jen rikala ze trochu podrážděný krk nejspis od žaludečních stav, tak sem brala asi 6 dni emaneru a celkem to preslo. Jenze začaly se mi delat modřiny a tak sem emaneru vysadila. Me to ale začalo s užíváním Antidepresiv po měsíci užívání me zacal pálit jazyk pak jsem nasadila emaneru par dni klid a vyměnila AD a zase to začalo. Nevim co s tim uz me to vytaci ale asi budu muset brát déle prasky na reflux … co u tebe zlepšilo se to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.24 20:48

Už to bylo skoro dobrý. Od včera zase pociťuju pálení. Furt si zkoumám jazyk jak blázen. Mám hellicid. Tak tomu dám ještě čas a kdyztak půjdu zase na ORL. Ta psychika je šílená. Ale nedávno mi dělali důkladný rozbor krve i na onkomarkery a vše ok. Az na nějakou alergii a málo vitamínu D. A snad by na ORL poznala kdyby bylo něco zásadně špatně. A stery taky ok.

• Citovat
  • Upravit
65232
13.5.24 20:51

Tak začni konečně brát ta antidepresiva a psychika přestane být šílené. To je dnes kolikátá diskuse, třetí, čtvrtá? By ti mělo epipi platit za to, kolik tady toho píšeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.24 21:04

Jo asi to chce cas, nejhorsi ze jsem cetla ze to muze i dost způsobovat psychika. Ja mam taky strach z kde jake rakoviny atd ale myslim ze to by poznali uz na ORL a asi tohle vyloženě neni příznak. Tak snad budeme brzo v pohode ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65232
13.5.24 21:05

@admin založila toto téma adéla, která si založila kvůli tomu nový nick?
 https://www.emimino.cz/…il/adela802/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20846
13.5.24 21:31

Dobrý večer @vokishka,

dle dostupných informací tomu tak není, příště prosím použijte při podezření tlačítko Nahlásit.

Díky,
Matěj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116160
13.5.24 21:34

Nojo, teď už se tu díky Heduš nikdo nezeptá na reflux, úzkost, astma atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.24 21:48

Ne, nejsem ani jedna ze zmiňovaných. Fakt může mít někdo jiný problém a vypsat se z toho a sdělit si zkušenost s někým dalším je celkem fajn. Myslím, že i od toho diskuze jsou, ne?

• Citovat
  • Upravit
65232
13.5.24 21:54
@aiwwa píše: Více

Hlavne jazyk odpoledne uz resila v jine diskusi. Jaka nahoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21895
13.5.24 22:07

@vokishka tak pokud tu má víc nicků, jakože určitě má. Jen těch Adel s čísly bylo několik, tak Matěj pozná prdlajs. To by musel propojit IT adresy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alinois
14.5.24 13:26

No tak reflux má každý druhý. Teda kromě Hedus, které zjištěn nikdy nebyl. Já teda nechapu proc nekdo kdo se zaregistroval někdy teď a má tady dva příspěvky používá anonym.

• Citovat
  • Upravit
28.5.24 10:38

Jak jste dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.24 10:40

@Adriana1505
V pátek jdu na ORL na kontrolu. Chvíli pálí, chvíli ne. Sem tam se mi na něm něco udělá…je to k zbláznění.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex