Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše: Více
A nedělas nějakou jednostrannou namáhavou práci? Mohlo by to být i od toho - namozene svaly a k tomu jsi někde chytila prujem ![]()
Ale pokud není dohledatelná nějaká příčina, zasla bych se ukázat k praktikovi.
Příspěvek upraven 02.05.24 v 08:06
Já ještě nikde nebyla na podzim jsem to řešila prý záda nikam mě neposlal
Jinak mi to začlo před 14 dní šla jsem po městě a začalo to bolet je fakt že co mi začaly úzkosti mě pořád bolela práva noha od zad tak asi něco se zády teď jsem měla pár dní klid a vcera se to zase ozvalo ráno při stolici opět byla řidší ale to přikláníme ke stravě jinam jsem včera dělala dřevo a pak jsem behala
No a ten zbytek? Mas nějakou fyzickou námahu? Fyzická práce, v zaměstnání nebo jinde, ale třeba i nošení ditete, bremene, špatný způsob sedu?
Tak to je z toho dřeva, to je jasne. Já měla něco podobného ze zahrady.
Ale že by to šlo až do podbřišku a boku? Před tím jsem nedělala žádnou nahavou práci a chytlo mě to říkala jsem si že to bude slepák ale to už by mě asi položilo
Jo, protože jak stipes, zapojujes i podbrisek, já jsem hrabala na zahradě hlínu kovovýma hraběma, chtěla jsem to srovnat, a taky jsem si namohla trup a i trisla/podbrisek. Bála jsem se, abych nedostala kýlu
. A prave jak to neni pravidelná zátěž, tak tělo není vůbec zvykle a hned je problém.
Aha vidíš tak jsi mě uklidnila mě to ale i bolí při potřebě na WC proti se bojím no při močení nic ale když si lehnu a mackam si břicho tak to občas bolí ale já ho mackam pořád ![]()
tak bodejť by tě nebolelo břicho, když si ho pořád mačkáš
Před 14 dny, jo? Heduš, vždyť to tady vypisuješ už celé měsíce… každý den aspoň jedna diskuze… akorát jsi teď neuvedla, že to máš vždy po jídle… asi aby ti holky zase neřekly, že máš začít zdravěji jíst… ![]()
Už delší dobu mám tlak v pravém boku zebra, podbřišek, bedro nevím jestli je to od slepaku páč mám i průjmy, nebo od zad když potřebuji na velkou zabolí v pravo v podbřišku, když sedím tak pod žebry při chůzi mě taky bolí celý bok už vážně nevim