Sirup bez cukru

388
1.5.24 20:41

Sirup bez cukru

Zdravím Vás. :)
Ráda bych se zeptala na zkušenosti se sirupem bez cukru, který je určený do vody na pití. Jaký Vám chutná, nemá pachuť umělých sladidel. Objevila jsem pouze Yo a ten je celkem drahý a nevím jestli je chuťově dobrý. Jinak jsem viděla od Ketodiet, je s pumpičkou a má vystačit na až 40 litrů vody. Mě prostě čistá voda nechutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
1.5.24 20:51

Kupuji si pomerančovou příchuť. Ale piju to málo. Takže na dýl vydrží láhev.
Běžně piju vodu s citronem nebo mraženým ovocem, neslazenou vodu, pu-erh čaj s citronem. To mám denně. Ale stane se, že už můj repertoár začne lézt krkem, ušima. A je třeba doplnit nějak jinak. Mám totiž tendence pít málo a vyhýbat se tekutinám. Takže si udělám občas vodu s tímhle sirupem. Udělá se pořádek v hlavě a zas nějakou dobu stačí jen voda a citron.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21627
1.5.24 20:58

Ten Yo je hnusný. Umělé sladidlo tam je fakt cítit. A upřímně, umělá sladidla nejsou pro zdraví nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.5.24 21:02

Pomeranč od keto špatný není. Ale někdo může říct, že je drahý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
1.5.24 21:30

@Tyna17 Za nejkvalitnější sirup považuji ten, kde je pouze cukr a ovocná složka. Umělá sladidla jsou větší hnus :nevim:
Takové husté sirupy vyrábí malí lokální dodavatelé nebo na farmě nebo je možno vyrobit si sama z ovoce nebo bylin. Takového sirupu stačí kapka do většího množství tekutiny.

Čistá voda mi taky nechutná. Hodně piju minerálky, do přírodních klidně vymačkáme citron nebo pomeranč nebo ten sirup, ochucené druhy vybírám.
Jenže mně trochu cukru nevadí narozdíl od umělých sladidel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37221
1.5.24 21:30

Záložka. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
1.5.24 21:31

@Tyna17 mela jsem doma ten z keto diet a vyhodila jsem ho, je nechutnej, umelej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
1.5.24 21:36

Yo je humus. Chemická pachuť. Děti to nechtěly.
Chci děti přeučit na vodu nebo alespoň na nižší příjmy cukru a nejde to.
Jinak mě osobně chutná mattoni esence jablko. Je bez cukru i bez sladidel a má příchuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.5.24 21:36

Pokud sneseš stevii. Tak jsou i steviové sirupy. Ale každý tu chuť nedá. Ale říkám, já mám potřebu sladkého potí třeba jeden den v týdnu, kdy potřebuji nutně změnu. Jinak mi stačí voda a v ní plátek citrónu. Nebo si ráno uvařím konvici pu ehr čaje. Tam dávám na 2 l tři plátky citronu. Úplně to na chuť stačí a celý den popíjím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
1.5.24 21:44

@Dollorres Taky máme rádi Mattoni Esence, skoro všechny příchutě. Ale je nahořklá, každý to nedá.
Hodně piju i Magnezii a její levnější varianty(Gemerka například). Jedna z těch levnějších magneziových vod je slanší a po doplnění sirupem nebo pomerančovou šťávou vznikne zajímavá kompozice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13949
1.5.24 21:53

@Tyna17 a co si dávat fakt kapičku nějakého čistého sirupu? Mnohem lepší varianta, než zkoušet a vyhazovat všechny ty chuťovky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7930
1.5.24 22:01

Tento:
https://www.zlateslazeni.cz/…trat-malina/

Ale laciný zrovna není. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7930
1.5.24 22:02

Jo a v Marks and Spencer mívali dobré. Ale už jsem tam hrozně dlouho nebyla, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
1.5.24 22:23

A proč chceš bez cukru? Ty s umělým sladidlem jsou větší humus než trocha cukru, nechutnaji dobre a ani to není dobre pro tělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
1.5.24 23:07

Mně ty uměliny taky nechutnají. To sladidlo je tam cítit. Teď jsem chtěla udělat radost dětem s tím sirupem s Tlapkovou patrolou a skoro celý letěl do koše. Hnusný to bylo. Jinak mám také ráda Essence nebo Rajec vodu dělají bez cukru, jen ochucenou. Ale sirup jedině s cukrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí