Reflux - zvýšená poloha

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
208
7.5.11 12:51

REFLUX-ZVÝŠENÁ POLOHA

Ahojky,potřebuju poradit.Můj cvrček má reflux,tím pádem má mít zvýšenou postýlku a kočárek.U kočárku je to ok,to nespím,když malého vezu,ale máme problém s postýlkou.Máme ji zvedlou a malej mi vždy skončí až dole.Bojím se aby se mu v noci něco nestalo,když sjíždí dolu.Napadly mě ty polohovací válečky,ale nevím,zda zabrání tomu,aby mi sjížděl v postýlce.Nebo máte někdo jinou vychytávku?Jak ho udržet nahoře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3364
7.5.11 13:25

Ahoj! NEpíšeš, jak velké máš dítě. Náš mladý taky v postýlce sjíždí, ale když jej zavinu, tak je to lepší. Už mu nesvazuju ruce, ale do zavinky jej na noc dávám. nijak neprotestuje (pokud jo, tak je problém jinde, než v zavinovačce:-))))
Jinak v kočárku má taky trošku vyvýšenou hlavičku, protože máme vložnou tašku celou ji máme trochu nakloněnou…

Jestli můžu mít otázku - jak vam diagnostikovali reflux?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
7.5.11 16:15

No,hodně blinká,tak jsem řekla dr.že chci jít s malým-2 měsíčním na vyšetření,tam jsme byly na ultrazvuku a prokázal se.Bohužel.Zavinovačku mi vždy rozskope a najdu ho nejníž jak to jde.Napadl mě ten polohovací klín,ale mám pocit,že mi zdrhne i z toho.Ppřád kope,takže se pak ocitá tam,kde nemá.Podložila jsem nohy postýlky,ale přeipadá mi to stejný a matraci podložit nechi,protože pak bude špatně fungovat monitor dechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
7.5.11 23:08

Ahoj,
malý také ublinkával - potvrzený reflux nemáme - ale dala jsem mu do postýlky ten klín a byl vždy v zavinovačce, nesjížděl, protože nohy má vodorovně a jen záda a hlavu na šikmině.
Co spací pytel ??? V tom mimčo nemůže tolik cestovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
7.5.11 23:49

Ahoj,
mně vydržela v zavinovačce.
Viděla jsem to řešit i tak, že se mimčo obložilo kojícím polštářem, aby nesjíždělo. Myslím, že je to dobrý nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43025
8.5.11 14:30

Muj byl v zavince a pres dne mel pod zadeckem a nozickama obvykle takovy ucko ze srolovane deky, jako zarazku. Reflux diagnostikovany sice nemel, ale blil jak amina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
8.5.11 15:32

Tak koukám,že blicích miminek je hooodně. :-D Zkusím udělat teda tu zarážku,doufám,že si ji sám neposune.On je sice malej,ale šikovnej.Včera jsem ho zkusila dát i do válečků,protože spí jen na jedné straně a vydržel řvát dvě hodiny.Bylo mi ho šíleně líto,ale slzičky neměl,takže mi došlo,že je to jen nerv.Ale vydržela jsem a usl v nich.Zjistlila jsem,že možná i díky nim,mi nebude cestovat po postýlce.Taky fungují jako taková zábrana,no uvidíme. :palec: Každopádně vám děkuju.Jste fajn,každá rada se hodí.Občas si teda připadám trapně,že skoro ve třiceti nevím jak s mimčem,ale nerada bych něco udělala špatně a holt první dítě,je první dítě. :-D Děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SIM - Svítek
10.5.11 09:03

Reflux

Dobrý den, celý tento Váš problé řeší „Polštář ke kojení a polohovací klín“ jako celek. Úhel sklonu klínu je 15 stupňů. Případně, kdyby miminko nadále blinkalo, je možnost zvýšit přidáním dalšího klínu až na 30 stupňů. Co se týče samotného klínku, který polohuje jen část tělíčka nedoporučuji, protože narozené miminko má ještě měkké kosti a bortí si páteř.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA