Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, nevím jestli je ti to ještě k něčemu…
Registrace je od 13+3, řiď se tím co mají na webu nemocnice… Ten den ráno vyplň a pošli. 14+0 se registruje např. do Podolí.
Potom ti přijde email s instrukcemi - do měsíce se musís dostavit na Bulovku pro potvrzení do průkazky.
Ahojky, obnovuji diskuzi, protoze jsem take ted 13tt a rada bych se registrovala Na Bulovce😉
Mate uz, prosim, zkusenosti, zda se registrace otevira o pulnoci nebo az rano? neumim si predstavit, jestli ta ne taky takovy napor jako treba v Podoli, tak jestli bude stacit registrovat se rano nebo hned v noci.
Omlouvam se, jestli je to blby dotaz, ale proste nevim ![]()
Diky
@Collete ja se registrovala nekdy v sedm osm rano ale rozhodne tam nemaj takovej natresk jak v podoli…
@Pamplemouse skvely, moc diky, vim, ze registrace do Podoli je masakr, tak se trosku bojim, aby i tady to nebylo podobny, ale Bulovka asi neni porad tak zadana jako Podoli
a uz mas porod za sebou nebo se jeste chystas? ![]()
@Collete píše:
@Pamplemouse skvely, moc diky, vim, ze registrace do Podoli je masakr, tak se trosku bojim, aby i tady to nebylo podobny, ale Bulovka asi neni porad tak zadana jako Podolia uz mas porod za sebou nebo se jeste chystas?
za mesic. Zrovna jsem zacala chodit tam na ty predporodni kurzy…
Ja tedy rodila na Bulovce před 3roky. A registrace tam byla v pohodě. Nebylo potřeba se prihlasovat na čas a že by se to pak seklo nebo něco podobného. Pak tam bylo potřeba zajít měsíc po online registraci. Mě to příští týden čeká na novo. Sem teď 13tt. @Collete kdy máš přesně termín? A screening budeš mít taky tam?
Oživuji…
Nejdřív mě registrační systém nepustil, že se registruji moc brzy a teď mi napsal, že Bulovka má na můj termín plno.
Má někdo zkušenost jestli je úplně marné na Bulovka psát a škemrat, nebo je nějaká šance?
Díky
Zkus tam zavolat a zeptat se, můžeš se myslím registrovat i na jiný den okolo termínu, ale nevím to jistě, tak se zeptej
@Kacise můžu se zeptat, podařilo se?
Hlásí mi to totéž, že v 14+0 je příliš brzy, tak to pořád posílám, ale jsem zvědavá, kdy mi to napíše, že je plno ![]()
14+0 to hlasi vsem ze je brzy. Zitra rano se registrujte ve 14+1. Maji jen spatne spocitany algoritmus, tak to bere o den pozdeji. ![]()
Ahoj holky!
Byla jsem dost na nervy z registrace na Bulovku. Píšou tam, že je registr zpřístupněn od 14+0, ale mají tam chybu a bere to snad už od 13+3. Což mi udělalo čáru přes rozpočet, bylo samozřejmě plno. No tak jsem se registrovala na první možný termín a zkusila jsem to už o půlnoci a registr mají zpřístupněný hned od první minuty, takže vše proběhlo bez problémů. Držím všem palečky, ať máte s registrací co nejmenší problémy!
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.