Registrace k porodu - Bulovka 2019

1817
26.3.19 11:15

Nikdo nic, žádné zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
120
3.4.19 14:13

Ahoj, nevím jestli je ti to ještě k něčemu… :-) Registrace je od 13+3, řiď se tím co mají na webu nemocnice… Ten den ráno vyplň a pošli. 14+0 se registruje např. do Podolí.
Potom ti přijde email s instrukcemi - do měsíce se musís dostavit na Bulovku pro potvrzení do průkazky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
3.4.19 14:22

@karolinka90 diky, prave vcas. 13+3 jsem zitra :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
25.8.19 14:58

Ahojky, obnovuji diskuzi, protoze jsem take ted 13tt a rada bych se registrovala Na Bulovce😉
Mate uz, prosim, zkusenosti, zda se registrace otevira o pulnoci nebo az rano? neumim si predstavit, jestli ta ne taky takovy napor jako treba v Podoli, tak jestli bude stacit registrovat se rano nebo hned v noci.
Omlouvam se, jestli je to blby dotaz, ale proste nevim :roll:
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
25.8.19 15:11

@Collete ja se registrovala nekdy v sedm osm rano ale rozhodne tam nemaj takovej natresk jak v podoli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
25.8.19 15:52

@Pamplemouse skvely, moc diky, vim, ze registrace do Podoli je masakr, tak se trosku bojim, aby i tady to nebylo podobny, ale Bulovka asi neni porad tak zadana jako Podoli :think: a uz mas porod za sebou nebo se jeste chystas? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
25.8.19 16:11
@Collete píše:
@Pamplemouse skvely, moc diky, vim, ze registrace do Podoli je masakr, tak se trosku bojim, aby i tady to nebylo podobny, ale Bulovka asi neni porad tak zadana jako Podoli :think: a uz mas porod za sebou nebo se jeste chystas? :)

za mesic. Zrovna jsem zacala chodit tam na ty predporodni kurzy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
25.8.19 20:00

Ja tedy rodila na Bulovce před 3roky. A registrace tam byla v pohodě. Nebylo potřeba se prihlasovat na čas a že by se to pak seklo nebo něco podobného. Pak tam bylo potřeba zajít měsíc po online registraci. Mě to příští týden čeká na novo. Sem teď 13tt. @Collete kdy máš přesně termín? A screening budeš mít taky tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
21.12.20 12:12

Registrace 2021

Oživuji…

Nejdřív mě registrační systém nepustil, že se registruji moc brzy a teď mi napsal, že Bulovka má na můj termín plno.

Má někdo zkušenost jestli je úplně marné na Bulovka psát a škemrat, nebo je nějaká šance?

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
21.12.20 12:26

Zkus tam zavolat a zeptat se, můžeš se myslím registrovat i na jiný den okolo termínu, ale nevím to jistě, tak se zeptej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.1.21 08:27

registrace Bulovka - prý příliš brzy

@Kacise můžu se zeptat, podařilo se?
Hlásí mi to totéž, že v 14+0 je příliš brzy, tak to pořád posílám, ale jsem zvědavá, kdy mi to napíše, že je plno :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
8.1.21 08:34

14+0 to hlasi vsem ze je brzy. Zitra rano se registrujte ve 14+1. Maji jen spatne spocitany algoritmus, tak to bere o den pozdeji. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
17.11.22 00:08

Aktualizace

Ahoj holky!
Byla jsem dost na nervy z registrace na Bulovku. Píšou tam, že je registr zpřístupněn od 14+0, ale mají tam chybu a bere to snad už od 13+3. Což mi udělalo čáru přes rozpočet, bylo samozřejmě plno. No tak jsem se registrovala na první možný termín a zkusila jsem to už o půlnoci a registr mají zpřístupněný hned od první minuty, takže vše proběhlo bez problémů. Držím všem palečky, ať máte s registrací co nejmenší problémy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková