Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
S dovolením se háčkuju
v Pardubicích jsem rodila v 2016 a chystám se znovu teď v září, tak mě také zajímá jak to tam teď funguje. Před těma 3 rokama jsem byla spokojená.
@Sazuka píše:
S dovolením se háčkujuv Pardubicích jsem rodila v 2016 a chystám se znovu teď v září, tak mě také zajímá jak to tam teď funguje. Před těma 3 rokama jsem byla spokojená.
To ja tam rodila 30.12.2015 a teda spokojena jsem tam moc nebyla.Hlavne to sestinedeli mi tam hrozne vadilo, ten pristup sester. Ted jsem 33tt a pujdu tam zase,jelikoz to mam nejbliz. Take me zajimaji zkusenosti za posledni mesice.Tak perte to do nas ![]()
Byla jsem tam loni v kvetnu, s personalem u porodu jsem byla spokojena, chovali se profesionalne, zadny velky emoce. Sestricky na sestinedeli mi prisly skvely, byly takovy ochotny, vesely a proste vstricny. Az na jednu kacenu, ta me tocila. Personalu celkove jinak asi nemam co vytknout. Muj pokoj po trech. Nadstandard jsem ani nezvazovala, nevim. Jidlo podle ostatnich mdly a hrozny, me to treba chutnalo, tak nevim jestli bylo divny to jidlo nebo ja. Kdyby mi navstevy nenosily neco navic, tak bych ale mela sakra hlad!!! K miminum se podle me chovali dobre, neshledala jsem nic spatnyho.
Hodně mých kamarádek tu v posledních letech rodilo, většinou ok, na sestinedeli musí být nějaká pi*da, protože jak se otočí směny, spousta z nich ji zažila a nadavala na ni. U porodu lékaři snad ok, asistentky zase jak která. Ovšem novorozenecká JIP katastrofa a dokonce jedno mimco odjelo domu s infekci, kterou dostalo tam… ![]()
Taky jsem se jodně zajímala o porodnici Pardubice… tak moc, že rodit budu raději v Hradci ![]()
@Anonymní píše:
@riskdreamexpect
Na HK nejsou o nic lepší ohlasy…
Jj, na pokoji v porodnici v Pardubicich se mnou byla holka, ktera byla z Hradce a pry by ji v Hradci nechali rodit normalne i pres to,ze miminko bylo otecene koncem panevnim.V Pardubicich ji udelali rovnou cisare.
Tak to si člověk asi nevybere
jako můj sen je Krnov. Můj gynekolog tam dělá primáře, ale to asi nestihneme ![]()
Ahoj, ja jsem z Hradce a rodila jsem ted v prosinci. Rozhodovala jsem se mezi Pu a Chr. Nakonec jsem sla do Chrudimi a super! Porod v pohode, je dobry tam mit s sebou nekoho proskolenyho, aby pohlidal to, co chces。Podporuji tam prirozeny porod, moznost aromaterapie, masaz atd. Co ale naprosto predcilo me ocekavani, tak sestinedeli. Sestry skvely, naprosty soukromi, nikdo mi nic nenarizoval, zadny vazeni pred a po, s malou jsem hned spala v posteli…100% doporucuju!
Já půjdu do Chrudimi a když bude místo, tak si i připlatím za nadstandardní pokoj, recenze výborné + dvě známé tam rodily a nemohly si nemocnici (přístup personálu, vybavení pokojů, stravu) vynachválit. Hodlám mít pouze jedno miminko a chci se cítít v nemocnici pohodlně a bez stresu. V Pardubicích mi stačil přístup, když jsem podstupovala vyšetření na hysteroskopii, pak samotný zákrok a tento týden prvotrimestrální screening. Ne, děkuji ![]()
@Vendyy jo, za me teda Chrudim taky dobra, jen s jidlem jsem teda spokojena nebyla. Na sestinedeli jsme jako kojici matky mely napr. rizoto s hraskem, zelny salat, k veceri presolenou pomazanku z Nivy. Ale tak s jidlem je problem asi vsude.
Za mě mohu doporučit, rodila jsem v červenci, HK porodnice malovala, tudíž porodnice plná ale přístup všech super, jak na porodním sále tak na odd. šestineděl, laktační poradkyně opravdu poradí a sestřičky na novorozeneckém ochotný si děti vzít když budete v noci třeba unavený, při propuštění dr. řekne jak se o miminko starat a poradí jak poskytnout první pomoc.
Ahoj, ja jsem se před třemi roky rozhodovala mezi Pardubicema a Chrudimí. Do obou porodnice jsem se zajela podívat a probrat možnosti porodu. V obou dvou jsem se setkala s celkem milým personálem. Nakonec pocitově jsem se rozhodla pro Chrudim a rozhodně nelituju. Vyšli mi ve všem vstříc (porodní plán,…). Nemůžu teda z vlastní zkušenosti komentovat pardubickou ale určitě doporučit tu chrudimskou.
Rodila jsem v Pardubicích tuto středu. Na příjmu hrůza chtěli mě poslat domů co tady jako dělám s nepravidelnýma bolestma(měla jsem silné křížové kontrakce) a ať jedu domů. Pak mě teda vyšetřili a najednou rychlovka na přípravu a na sál. Na sále přístup super, nechali nás tam s přítelem o samotě, pouze chodili kontrolovat. Pak mi dali epidural a oxitocin a najednou jsem z otevření na 4 byla na 8 a šlo se na to. Bohužel se mi malej sekl a nešel vytlačit tak musel být použit VEX. Jinak oddělení šestinedělí fajn, sestřičky jsou hodné, poradi a pomohou. Malého mám u sebe od prvního dne nonstop. Jídlo je zde tak 50/50 ale jsme v nemocnici. Za mě fajn.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.