Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@dvorga Ne, na den, který je „dopředu“ Tě to nenechá: v den 14+0 se můžeš registrovat nejdál na svůj TP. Ale kdyby bylo volno třeba 9. nebo 10.11., tak tam se registrovat můžeš.
Příspěvek upraven 13.05.15 v 21:40
Taky jsem to tak pochopila…ale nezkoušela jsem to, protože e mi registrace podařila hned první den.
Přesně tak. A také můžeš koukat na uvolněné termíny na jejich stránkách až těch -7 dní od tvého termínu porodu.
A údajně prý můžeš využít i toho, kdyz máš v průkazce dva odlišné termíny porodu a zkoušet na oba +/- 7dní. ![]()
@Slečna Ferka
Je to myšleno tak, že když se jí nepodaří zaregistrovat se v den svého termínu může to zkoušet dalších šest dní-vždy se další den nabídne další termín.
Ja mam prave jen termin 11.11. i dle uz i dle pm… takze bud mam smolika, nebo cekat na to, zda se nahodou jedno misto neuvolneni… pak mam tedy. v papirech napsano.ze dle biolog. Rustu idpovida o 2 dny mene… cili dnes13+5, v patek 14+O… to znamena tp na 13.11. Ale napsane tto nikde. nemam…tak jestli muzu sama od sebe se na tem den pokusit registrovat
@Slečna Ferka takze to znamena ze zitra jako 14+1 se mohu rwgistrovat na dalsi termin. Tzn 12.11.?
@quinsley to jsem chtelanvedet. Takze zitra jako 14+1 se.mohu registrovat na zitra uvedeny termin.. je to tak?
![]()
Taky se vetřu, když mám termín dle PM 7.11., ale to maji zavřeno, tak můžu dat termín 10.11.? Ten mám podle ultrazvuku?
Popřípadě můžu dát třeba i 11. Nebo 12.11.?
Omlouvam se za anonym, blízcí ještě nneví, ze jsem těhotná.
B.
@dvorga
Přesně tak. A kdyby se nepovedlo, tak další den na 13.11. a tak dál až do těch +7dní. A mezitím se tam může objevit nějaký starší uvolněný termín, třeba 9.11. nebo 5.11. a ty můžeš zkusit taky.
Ahoj anonymní. Ano, je to tak.
Máš prostě od termínu +7dní, takže až do 14.11 (příp.17.11., dle UZ-musí být v průkazce) a když se objeví nějaký uvolněný starší termín (až -7dnů od tvého termínu), tak se můžeš na něj registrovat taky.
Dobry den, chtela jsem se zeptat, nevite jestli registrace v Podoli je stale mozna +- 7 dni od 14+0? Na strankach upmd uz jsem tuto informaci nenasla
dekuji!
@kloky13 Možná je jen PO, ne před. A i později. Ale musí být ve Tvém termínu volno. Což obvykle nebývá, vzhledem k tomu, že už v den 14+0 v 8:02 bývá plno.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Ahoj maminky.mate nektera zkusenost s registraci v upmd? Nerozumim vete - kdyz se nepodari registrace na termin porodu, je mozne se registrovat +/- 7 dni od terminu porodu. Kdyz mam tedy termin 11.11. Mohi se registrovat i na datum napr. 13.11.? Chapu to tak dobre
?