Porodnice Kolín srpen 2015

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
122
30.4.15 10:46

Porodnice Kolín srpen 2015

Ahojky, je tu nějaká maminka co bude rodit v srpnu v Kolíně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
83
4.5.15 16:40

Ahoj, také se chystám do Kolína, ale už na konci června.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
4.5.15 17:06

Ahoj, poprve tam budeš rodit? Snad neva, že tykám. Já už tam rodila před 3 roky koncem července.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
4.5.15 17:12

Ne, nevadí. Jojo, chystám se tam poprvé, tak doufám, že bude vše v pohodě. Před necelými třemi roky jsem ležela na ortopedii a byla jsem naprosto spokojená, snad to i v porodnici bude probíhat ve stejném duchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
4.5.15 17:19

Já bylas před 3 roky spokojená, jen mě zamrzelo, že mi nechtěli věřit, že rodím jak jsem byla prvorodička. Dr na mě, že jsem na tom stejně jako před týdnem na kontrole. Já na něj mám kontrakce po 10min. Tak si mě tam nechali, že by mě pustili dyžtak večer dom, no nepustily, od vyšetření za 2,5hod mě měl dr na porodním sále. Na šestinedělí taky supr sestry až na jednu, ale to se najde všude nějaká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
4.5.15 17:22

Kamarádka tam byla před dvěma roky a také si to chválila. Těch pár dnů se to dá vydržet, snad to tedy bude jen pár dnů. A když už jsi zkušená rodička v Kolíně, jak je to tam s věcmi? Vrchní sestra mi psala, že oblečení a kosmetiku na miminko dostanu, ale zapomněla jsem se zeptat na plíny. Mám tedy jedno balení koupené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
4.5.15 17:30

Plínky si vem na mimčo svoje a vlhčené ubrousky, doporučuji i jednorázové přebalovací podložky ty se mi taky hodily, když by jsi nechtěla jít přebalovat u přebalováku tak si podložku položíš na postel a přebalíš na ní. Pro sebe poporodní vložky a celkem dostatek, toaletní papír atd Jinak na mimčo tam je na koupání kosmetika je i na namazání, ale já měla svoji mastičku pro jistotu na zadeček, oblečení pro mimčo dostaneš vždy před koupáním čisté. Jen si připrav oblečení pro mimi na cestu dom až pro vás pojede manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
4.5.15 17:39

Věci pro sebe mám skoro nachystané, na cestu pro mimi mám taky, spíš mi šlo o věci tam. Právě o plínách a vlhčených ubrouscích mi nic nepsala. Ale na konci května se tam chystám jet sepsat porodopis, tak bych se i tak zeptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
4.5.15 17:42

Oni ti dají seznam co by jsis měla sebou vzít. Aspoň to tak bylo před 3 roky. Chceš mít mužského u porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
4.5.15 18:48

Mě je to jedno, je to plně na něm. Nechci ho nutit do něčeho, o čem si myslí, že by to třeba nemusel ustát, prostě by se na to necítil. Třeba to zní divně, ale já v tomhle nevidím nic v tom smyslu, že to utuží náš vztah. Budu ráda, když tam bude, nebude mi vadit, když nebude, nebudu to po něm vyžadovat. Rozhodnutí je plně na něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
4.5.15 19:47

Taky jsem manžela nenutila, aby byl semnou u porodu. Jsem mu řekla pokud se na to budeš cítit a budeš chtít budu ráda a když ne tak se nic neděje. Nakonec byl u porodu. Ten okamžik, když šel od sestřiček s holčičkou v náručí po měření, vážení a šel ke mě a držel jí v náručí, brečel štěstím je nezapomenutelný okamžik. Ted má zas na výběr bud bude chtít nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
4.5.15 19:52

Ahoj :), já tam budu rodit na konci října… A v červenci to budou dva roky, co jsem tam rodila poprvé ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
4.5.15 20:02

Ale jo, neříkám, že to s ním nic neudělá (na prvním ultrazvuku se také málem rozbrečel), ale rozhodně ho nechci do ničeho nutit. Jen na mě někteří divně koukají kvůli mému názoru, že to striktně nevyžaduji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
4.5.15 20:15

@Hřiběnka Ahoj a jaký máš názor na porodnici v Kolíně? Kdo tě rodil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
4.5.15 20:16

@mamnousek na mě taky koukali blbě, že ho nenutím, pač kolem mě všechny ženský nutily chlapa k porodu, já mu řekla, že je to jen na něm. Některý to nepochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková