Porodnice Kolín srpen 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14030
4.5.15 20:19
@vsmutnaa píše:
@Hřiběnka Ahoj a jaký máš názor na porodnici v Kolíně? Kdo tě rodil?

Rodila mě MuDr. Dvořáková. Moc milá, mladá doktorka, taková empatická :) I PA byla taková „mladá holka“, ale její jméno nevím. Názor pozitivní, i kdybych neměla porodnici 10min pěšky až na sál :), rodila bych tam i tak znovu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
4.5.15 20:22

@Hřiběnka tak to máš opravdu kousek do porodnice :) Mě rodil před 3 lety Bečvář, když mě vyšetřoval tak nerodíte jste na tom stejně jako před týdnem, no za 2,5hod byl u mě na sále. Celkem bych ho brala i ted u porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
4.5.15 20:36

@vsmutnaa Bečváře mám ráda :) Měla jsem ho na ultrazvucích během prvního těhotenství. Teď jsem byla z prvotrim. screeningu zklamaná, doufala jsem opět v Bečváře a byl tam protivný Hanzlík :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
4.5.15 20:41

@Hřiběnka To mi povídej já ho taky schytala :( Manžel tam byl semnou, když jsem se ho zeptala jestli je vše vpořádku a jestli miminko odpovídá velikostně týdnu, tak mi řekl počkejte si až to vyjede z počítače a pak na mě no jo vlastně vy jste chtěla tu fotku ještě, tak mi vytiskl tu co tam měl, když mrňouska měřil, tak jí mám i z těmi čárky :( :( Ve 21tt jsem měla na ultrazvuku Bečváře, tak jsem se zeptala na pohlaví on ten den byl chichi chacha se sestřičkou a on co by jste si přáli a já kluka, tak za rok manžel se musí víc snažit, že to je holka a do průkazy mi napsali kluka. Tak ted nevím co to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
4.5.15 20:47

@vsmutnaa No tak to je frajer teda 8o :D Ale asi bych víc věřila tomu, co je v průkazce :think: Ke komu chodíš na gyn., jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
4.5.15 20:50

@Hřiběnka Chodím v Kolíně k Jandejskové a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
4.5.15 21:19

@vsmutnaa Od té jsem utekla po prvním těhotenství :oops: Teď chodím do Sanatoria k Janečkové a teda přístup nebe a dudy. Akorát ta sestřička od Jandejskové tam chybí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
4.5.15 21:20

Mohu se zeptat proč jsi od ní utekla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
4.5.15 21:32

@vsmutnaa Těch důvodů bylo víc. V první řadě mi vadilo, že člověk přišel, objednaný a další dvě hodiny tam čekal, protože - paní doktorce se nechtělo pracovat, bolela ji hlava, rovnala si nástroje, měla tam kamarádku, řešila rodinné problémy atd. atd. Co návštěva tam, to nějaký důvod, proč třeba hodinu nikdo nevešel dovnitř :zed: V těhu ty kontroly byly taková rychlovka, prohmatala břicho a šla jsem :nevim: Mrzelo mě, že nedělá ultrazvuky… Navíc se pořád tvářila tak neosobně, studeně. Po testu na těhu cukrovku mě pěkně vybláznila. Řekla mi, ať nasadím přísnou cukrovkářskou dietu a za dva týdny jdu do dia poradny. Doma jsem skoro brečela, měla jsem strach o malou a navíc to bylo zrovna období, kdy jsem na sladké fakt chutě měla, ale samozřejmě jsem poslechla a nedala si. V dia poradně na mě koukali jako na blázna, co tam jako chci, že výsledky mám naprosto vzorný, že by je kdekdo mohl závidět, že se paní doktorka asi spletla :zed: Jo a když jsem tam šla nechat si potvrdit těhotenství, hned mezi dveřmi jsem ji upozorňovala na fakt, že mám dlouhé cykly, kolem 50 dní. Ona udělala utz (poté, co jsem ji o to poprosila, jinak ho dělat nechtěla!!!) a řekla mi, že nevidí srdeční akci a že o tolik mladší to asi nebude, takže mě posílá do nemocnice, ať počítám s tím, že to může být zamlklé nebo mimoděložní. No nebylo, jen prostě mladší :zed: V nemocnici (Bečvář) srdíčko našli, byla jsem 6+0…
No, asi tak, jak vidíš, mám na ni po tom všem docela pifku :) Teď jsem opravdu spokojená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
4.5.15 21:40

@Hřiběnka jo to mě minulý týden v pondělí taky nasrala, byla jsem objednaná na půl9, předemnou dvě ženský ty vzala a pak se sebrala a šla řešit s dělníky fasádu, ty nepochopily, že jí chce zateplit tak jim to tam hodinu vysvětlovala a já jak trubka hodinu čekala. Manžel na mě kde sem takovou dobu, pač čekal na mě v autě. KDyž jsem mu to psala, tak mi psal dávám jí 10min jinak tam za ní jdu at jde ordinovat. Naštvalo mě to pač jsme měla ještě ten den dost zařizování. Jo u ní ty ultrazvuky nejsou no :( Jinak ke mě se chová slušně je pravda, kdyby mi řekla něco co se mi nelíbí já bych se ozvala mám prořízlou pusinu.
Snad nebude moc troufalé ode mě se tě zeptat kolik ti je? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
4.5.15 21:45

@vsmutnaa No, koukám, že se nic nezměnilo.. Což o to, já nemůžu říct, že by na mě byla nějak sprostá, to ne, jen mi prostě nesedla a naštěstí si doktory můžeme vybírat :) Je mi 28 :) A tobě 8)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
4.5.15 21:46

@Hřiběnka 26 je mi a mám doma pomalu 3 letou cácoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
4.5.15 22:02

Ahoj holky, může se taky přidat? Já budu rodit koncem července. První jsem rodila v Nymburce, do Kolína jsem se kvůli přístupu doktorů a sester bála. Byla jsem tam spokojená. Teď jsem ale slyšela, že se to v Kolíně dost zlapšilo, tak půjdu asi tam. Jinak k Jandejskové taky chodím, spokojená s ní teda taky nejsem, hlavně mi vadí ty dlouhý čekačky a to, že nedělá UTZ. Jinak na mě nepříjemná nikdy nebyla. říkám si, že teď už to vydržím a po porodu tam stejně půjdu snad jen 1krát do roka, tak to nemá cenu odcházet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
4.5.15 22:13

@Mindi Jasňačka, že se můžeš přidat. Kolikátý týden jsi? To čekání vadí všem, já doufám až k ní půjdu 26.5. že nebudu čekat zas hodinu než k ní půjdu, když půjdu na řadu. Odkud jsi? Snad neva, že se tak vyptávám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
4.5.15 22:16

Díky. Jsem ve 28.tt a ty? Já k ní jdu 29. a už teď vím, že to je zase na celý dopoledne. Štve mě to, prostože hladat hlídání pro tu první není zrovna jednoduchý. Já jsem z Dobřichova, to je vedle Peček, znáš to? A ty jsi odkud?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková