Reinkarnace dvojčat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
15.12.14 15:18

Reinkarnace dvojčat

Ahoj holky :) Je možné, aby se nám v rodině znovu reinkarnovaly dvojčátka?
Já mám dvouleťáky, holku a kluka a moje mamina měla předemnou také dvojčátka. Nedopadly však dobře a vlastně ani doktoři tenkrát v té době vůbec netušili, že jde o dvojky. Ultrazvuky se používaly zřídka a vše nebylo tak pod kontrolou, jako dnes. Prostě zkrátiím to asi takto. Mamina začala krvácet ve 26. týdnu. Při porodu prý holčička již nedýchala, chlapeček přežil, ale v inkubátoru přišel o zrak a prodělala dětskou mozkovou obrnu, takže byl jak živá panenka a zemřel za 10 let. Mohly tyto dvě dušičky takovou dobu čekat a vrátit se opět k nám v podobě mých dvojčátek? Bylo by to super a věřím tomu :) Jaký na to máte názor vy, maminky??? Děkuji vám za názory :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
15.12.14 15:21

Říká se, že duše se vracejí do své rodiny, tak třeba ano, třeba to tak je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
15.12.14 15:22

Ahoj, mezi nebem a zemí něco je.. Takže proč ne:)
Ale asi bych se na tu variantu moc neupínala;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
15.12.14 15:30

To slyším poprvé 8) Já vím jenom to, že dvojčata se častěji vyskytují tam, kde už jsou.
Pokud tomu věřit chceš, tak to ber tak, že se vrátili :andel: Pokud na to budeš hledet racionálně, máš prostě dvojčátka, jako tvoje mamka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
15.12.14 15:37

Za mě rozhodně ne. Na tohle fakt nevěřím. Ovšem pokud tomu věříš, tak proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
15.12.14 15:39

@zany24

Tohle je těžký, v tomhle oboru má každý nějaký názor a hodně se rozcházejí.. A nikdy nikdo se nedozví, kde je pravda. Já slyšela, že reinkarnace není tak brzy, že duše se vrací cca za 300 - 400 let.. Upřímně tyhle věci mám ráda, ale tvoje teorie se mi zdá nesmyslná, a nic neovlivňující..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
15.12.14 15:40

Dvojčátka se dědí po matčině linii, takže je to spíš náhoda. Ale také věřím na věci mezi nebem a zemí, takže proč ne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
15.12.14 15:50

@zany24 máš geneticky dané, že budeš mít dvojčata. Tvé mámě to bohužel nevyšlo, ty jsi porodila dvě zdravé děti.
Racionálně je to zcela v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
15.12.14 15:56

Těžko říct :nevim: tuto teorii ještě nikdo přesvědčivě nepotvrdil, ale ani nevyvrátil :nevim: Tak proč ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
15.12.14 16:05

@zany24, ano, je to možné a vzhledem k tomu, že vás napadlo tyto dva případy spojovat dohromady, tak i hodně pravděpodobné. Intuice se nemýlí, takže dej na svoje pocity :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.12.14 23:35

Jak by se to mohlo zjistit? Máš s tím nějakou zkušenost? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
18.12.14 12:52
@bondy1 píše:
Ano, nahlédne se do minulých životů Tvých dvojčátek. Ale nech to, až budou větší :mavam:

To jsem taky myslela. Dětem budou 2 roky, zakže na regresi mají času dost. Určitě by mě to zajímalo. Co kdyby? Bylo by to každopádně milé zjištění. Ted´se zeptám, jestli bys mi do budoucna mohla doporučit nějakého regresního terapeuta, nebo jestli tu na diskuzi někoho takového neznáš? Jsem od Slanýho, tak by připadalo Kladno a okolí. Já pátrala po netu a nejbližší je jeden pán z Kladna. Ještě budu hledat… :pocitac: Já osobně bych regresi a minulé životy chtěla zkusit a pak právě něco podniknout i s prckama, jestli ovšem budou chtít… :roll: Děkuji a hezký den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21894
18.12.14 17:59

Regrese se ale nedela jen tak z pleziru, ze zvedavosti..a opravdu kvalitni regresni terapeut by ji za timto ucelem urcite neudelal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21894
18.12.14 19:49

@bondy1 taky nic takoveho netvrdim. Zminovala se o ni zakladatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
18.12.14 23:43

Samozřejmě nechci regresi podstoupit jen tak z plezíru, to by myslím byla dost drahá zábava… Člověk podstupuje tuhle terapii s hodně velkým respektem a důvody proč vůbec pronikat do podvědomí a prožít si opět něco klíčového je dost těžké, ale stojí to rozhodně za to, jestli chci vyřešit své třeba neustále opakující se chyby, které mě blokuji v tomto životě + nějakou to fobii. To jen pro upřesnění, aby se tu nerozjela úplně jiná diskuze, co nikam nepovede. Holky, nehádejte se. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat