Reinkarnace dvojčat
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reinkarnace dvojčat
Ahoj holky
Je možné, aby se nám v rodině znovu reinkarnovaly dvojčátka?
Já mám dvouleťáky, holku a kluka a moje mamina měla předemnou také dvojčátka. Nedopadly však dobře a vlastně ani doktoři tenkrát v té době vůbec netušili, že jde o dvojky. Ultrazvuky se používaly zřídka a vše nebylo tak pod kontrolou, jako dnes. Prostě zkrátiím to asi takto. Mamina začala krvácet ve 26. týdnu. Při porodu prý holčička již nedýchala, chlapeček přežil, ale v inkubátoru přišel o zrak a prodělala dětskou mozkovou obrnu, takže byl jak živá panenka a zemřel za 10 let. Mohly tyto dvě dušičky takovou dobu čekat a vrátit se opět k nám v podobě mých dvojčátek? Bylo by to super a věřím tomu
Jaký na to máte názor vy, maminky??? Děkuji vám za názory ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Říká se, že duše se vracejí do své rodiny, tak třeba ano, třeba to tak je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mezi nebem a zemí něco je.. Takže proč ne:)
Ale asi bych se na tu variantu moc neupínala;-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To slyším poprvé
Já vím jenom to, že dvojčata se častěji vyskytují tam, kde už jsou.
Pokud tomu věřit chceš, tak to ber tak, že se vrátili
Pokud na to budeš hledet racionálně, máš prostě dvojčátka, jako tvoje mamka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě rozhodně ne. Na tohle fakt nevěřím. Ovšem pokud tomu věříš, tak proč ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle je těžký, v tomhle oboru má každý nějaký názor a hodně se rozcházejí.. A nikdy nikdo se nedozví, kde je pravda. Já slyšela, že reinkarnace není tak brzy, že duše se vrací cca za 300 - 400 let.. Upřímně tyhle věci mám ráda, ale tvoje teorie se mi zdá nesmyslná, a nic neovlivňující..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dvojčátka se dědí po matčině linii, takže je to spíš náhoda. Ale také věřím na věci mezi nebem a zemí, takže proč ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zany24 máš geneticky dané, že budeš mít dvojčata. Tvé mámě to bohužel nevyšlo, ty jsi porodila dvě zdravé děti.
Racionálně je to zcela v pořádku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Těžko říct
tuto teorii ještě nikdo přesvědčivě nepotvrdil, ale ani nevyvrátil
Tak proč ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zany24, ano, je to možné a vzhledem k tomu, že vás napadlo tyto dva případy spojovat dohromady, tak i hodně pravděpodobné. Intuice se nemýlí, takže dej na svoje pocity ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak by se to mohlo zjistit? Máš s tím nějakou zkušenost? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bondy1 píše:
Ano, nahlédne se do minulých životů Tvých dvojčátek. Ale nech to, až budou větší
To jsem taky myslela. Dětem budou 2 roky, zakže na regresi mají času dost. Určitě by mě to zajímalo. Co kdyby? Bylo by to každopádně milé zjištění. Ted´se zeptám, jestli bys mi do budoucna mohla doporučit nějakého regresního terapeuta, nebo jestli tu na diskuzi někoho takového neznáš? Jsem od Slanýho, tak by připadalo Kladno a okolí. Já pátrala po netu a nejbližší je jeden pán z Kladna. Ještě budu hledat…
Já osobně bych regresi a minulé životy chtěla zkusit a pak právě něco podniknout i s prckama, jestli ovšem budou chtít…
Děkuji a hezký den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Regrese se ale nedela jen tak z pleziru, ze zvedavosti..a opravdu kvalitni regresni terapeut by ji za timto ucelem urcite neudelal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bondy1 taky nic takoveho netvrdim. Zminovala se o ni zakladatelka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Samozřejmě nechci regresi podstoupit jen tak z plezíru, to by myslím byla dost drahá zábava… Člověk podstupuje tuhle terapii s hodně velkým respektem a důvody proč vůbec pronikat do podvědomí a prožít si opět něco klíčového je dost těžké, ale stojí to rozhodně za to, jestli chci vyřešit své třeba neustále opakující se chyby, které mě blokuji v tomto životě + nějakou to fobii. To jen pro upřesnění, aby se tu nerozjela úplně jiná diskuze, co nikam nepovede. Holky, nehádejte se. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit