Rekapitulace rok 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ShadowHunter
10.12.14 19:59
@Blackova.K píše:
děkuju :hug: ale mě se ulevilo. Moc jsem se bála že to bude dlouhý a v bolestech. A ona usnula a už se nevzbudila, naprosto luxusní smrt.

krásná smrt :srdce:

• Citovat
  • Upravit
22614
10.12.14 20:11

@Blackova.K dííík :kytka: babičky je mi líto, chápu jak to myslíš, naše babi se trápila 10let a to byl děs :zed: jak pro ni, tak pro nás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65356
10.12.14 20:48

No co napsat
Nevyšlo poslední ivf
Na moje narozeniny v říjnu měla babička mrtvičku
4 dny poté odvezli tatínka a bohužel -už ho nemám
Myslela jsem jak se budeme loučit s babi a místo toho táta.
Babička na ldn a domů už se nevrátí.
Takže nás čekají smutné vánoce a nejraději bych nějak skočila aspoň do jara 2015

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
10.12.14 20:50

Pro nás nejhorší rok co si pamatuji 39 let. Vážné nemoci, vztahové problémy, pracovní problémy kam oko dohlédne. Snad je vybráno a bude líp. Co nás nezabije to nás posílí. Věřím, že 2015 bude líp naděje umírá poslední a optimismem žiju. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.14 20:58

Taky se musim přidat začátek roku syn na operaci cysty v mozku nikomu nikdy nepreju :( dva měsíce doma začátek pokusu o miminko v březnu rekonstrukce podkroví pokoje pro Deti az do května v květnu pohřeb dědy a manžel odjezd na tri měsíce srpen dovolena nové auto září rodičum hrozí dražba bytu holka se začala toulat a kourit puberta Tatka pad ze střechy je na živu ale zdraví už nebude listopad hádky s mužem prosinec zatím ještě žiju :roll: jo a jeste srpen stenatko pro kluka :hug: prosím raději anonymně

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.12.14 21:02

Holky at je ten 2015 co nejlepší pro nás pro všechny jak tak čtu :hug: :srdce: :dance:

• Citovat
  • Upravit
1394
10.12.14 21:44

Jak se to vezme. Z jedne strany dobrý.
Z druhý hrůza:-( čekám druhé vysněné dítě, z malé se stává malá slečna, jsme skoro bez plen, bez kočárku. (budou ji dva)
Rozvod s manželem, bydlení u rodičů, smrt tety která mi nahrazovala babičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
10.12.14 23:04

Stejnej chlap, stejný děti, stejnej byt, stejný auto, stejná dovolená u moře. A zase jsem nezhubla. :cert: Takže nic nového, akorát jsme o rok starší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí