Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jak byste zhodnotily tento rok? Jaké pády a vzestupy vas potkali?
Já mám konečně už tri měsíce novou práci, presro nejsem spokojena.
Jeden rozchod po krátké známosti(nepodstatné)dvě ukončena přátelství s muži…
Jinak zdravicko, máme co jist, kde spát a to myslím ze je to nejdůležitější.
Stále bez fajn chlapa vedle sebe. Takže pro mne rok 2014 průměrný rok bez velkých zvratu.:-)
Jak to mate Vy
U nás rok 2014 strašně utekl, moc velkých věcí se nestalo.
Ale 2 zásadní věci se staly - muž byl konečně na operaci, která ho zbavila dlouhodobých problémů. A taky jsme po 4letech hledání našli dům a kupujeme ho ![]()
2 potraty, nyní 23.tt , holčička do páru, práce mě baví furt stejně, muže miluju furt stejně, možná nám klapne hypotéka na domek… takže supr rok ![]()
U nás byl rok 2014 akční:
březen - diagnoza CIN III, takže konizace (neúspěšná)
první polovina srpna - dovolená mých snů ve Skotsku
konec sprna - rekonizace (úspěšná) říjen - // na těhotenském testu - po 2,5 letech snažení ![]()
U mne tento rok dopadl jinak nez roky jine. Po mnoha letech sem se dockala sveho vysneneho psa, ale zaroven sem prisla o skvekeho kocoura (utekl a nevratil se), ale zase mam maleho kociciho nalezenecka, i kdyz Miky bude navzdy v mem srdci
Take prisla nova pratelstvi a nastesti zadna nepratelstvi. Take prisel a
eovnou i odesel novy vztah…
Take jsme se prestehovali, coz je velka zmena
Uteklo to strasne rychle ![]()
Podzim uspesny, dite vzali do skolky a ja jsem si okamzite! dokazala najit praci, sice brigadne, ale nahoda jak blazen a chci v tom pokracovat, ukazalo mi to smer kterym se mam vydat. A hrozne me to zdvihlo sebevedomi. Jeste v lete jsem se bala ze skoncim v nejake praci ktera me absolutne nebude bavit.
Jinak, pro mě byl rok 2014 uplně nejhorší za celý život. Teď od podzima uplně nejhorší. Syn se mnou nemluvil, babina nemocná, pes taky.
Syn se mnou mluví.
Babina včera umřela, takže dobrý. Pes půjde na operaci, nádor to není.
Tak nakonec asi dobrý rok ![]()
Nic zvlastniho a snad uz se to do konce roku nepokaka. Pred vanoci ma muz pohovor co kdyby to dopadlo nam asi zase zmeni dlasich par let tak uvidime.
U mě byl rok 2014 jedním z nejhorších. 3 úmrtí v rodině během 3 měsíců, jinak první půlka roku celkem dobrá. Až v te druhé se to pos.alo. Ale naštěstí syn je zdravý, manžel i já taky, oba máme práci. Tak nezbývá než doufat, že nový rok bude lepší.
Do půlky roku to byla honička, od půlky roku jsme spokojeni. A po novém roce budeme ještě více
Úmrtí jednoho člena rodiny nás neminula, bohužel
@ShadowHunter píše:
@Blackova.K a mi je babičky líto. Upřímnou soustrast drahá![]()
děkuju
ale mě se ulevilo. Moc jsem se bála že to bude dlouhý a v bolestech. A ona usnula a už se nevzbudila, naprosto luxusní smrt.
Velmi zkrácená rekapitulace tohoto roku?
No, u malýho mi přijde, že se z „mimina“ stal kluk
a zase jsme o rok blíž k doplacení dluhů (už jen dva a půl roku
) ![]()
Jinak rok byl víceméně úspěšný, malý ve školce ok, já zpět v práci taky v pohodě, máme co jíst, střechu nad hlavou, teplou postel, i na trochu zábavy zbývá čas, peníze i energie, zdraví se drží celé širší rodiny, i když s dědečkem to chvíli vypadalo bledě, tak je po pár týdnech zase v pořádku. Problémy jsou jen v podružnostech.
Tak jen kdyby ještě Honzíka přešly ty děsné rýmy, co si tahá ze školky a bylo by to vlastně v rámci možností úplná pohoda ![]()
Příspěvek upraven 10.12.14 v 20:00