Zklamání z chování p

189
9.12.14 21:44

Zklamání z chování p

Mám půlroční vztah, zpočátku to bylo velmi krásné, ale po pár měsících došlo na hádky. Můj přítel každé naše větší nedorozumnění řeší vyhrožováním rozchodem, pak za chvíli zase popírá, že on neřekl nic o rozchodu a přitom brečí. Už nevím jak na to mám reagovat, přijde mi, to jako takové vydírání, snad to dělá protože si myslí, že mě vychová, cítím to jako určitou manipulaci. Asi velmi dobře tuší, že se s ním rozejít nechci. Co s tím?

Příspěvek upraven 09.12.14 v 21:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2242
9.12.14 21:47

Vydírání to je, snaha o manipulaci, přesně, jak píšeš. Co s tím? To si musíš rozmyslet ty, jestli o tohle stojíš i do budoucna s vědomím, že se tyhle scény budou pravděpodobně stupňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
9.12.14 21:51

Akorát ve vydírá. Dej od něj rychle ruce pryč. Přijde mi jak psychicky nemocný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
9.12.14 21:52

Máte za sebou zatím jen pul roku…zkus si o tom s ním popovídat, když začne dělat scény začni mu tím taky vyhrožovat…uvidiš jestli se k tomu postaví jako chlap a nebo mu to bude fuk…když mu to bude jedno, není o co stát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8143
9.12.14 21:54

To vam teda moc ten pekny vztah dlouho nevydrzel. Jen pul roku a uz tohle. Me by se takovy ubreceny pritel akorat zprotivil a do budoucna bych s nim byt nechtela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
9.12.14 21:54

Přemýšlela jsem, že žádný jiný můj dřívější partner na mě po větší hádce hned nevykřikoval: „ukončíme to, máme každý jiný zájmy, mě to nevyhovuje, zdá se mi, že už si nemáme co říct atd.“ Pak za mnou přijde se slzami v očích a snaží se to vše znovu probírat. Hysterická osobnost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
9.12.14 21:56

@Filomenecka naprosto :) rychle pryč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
9.12.14 21:58
@Kaji55 píše:
Máte za sebou zatím jen pul roku…zkus si o tom s ním popovídat, když začne dělat scény začni mu tím taky vyhrožovat…uvidiš jestli se k tomu postaví jako chlap a nebo mu to bude fuk…když mu to bude jedno, není o co stát ;)

Říkám mu, když se chceš rozejít, dobrá, co nadělám. A on: já jsem neříkal, že se chci rozejít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
9.12.14 21:59
@Levandulina píše:
To vam teda moc ten pekny vztah dlouho nevydrzel. Jen pul roku a uz tohle. Me by se takovy ubreceny pritel akorat zprotivil a do budoucna bych s nim byt nechtela.

Když brečel poprvé, taky mě to dost zarazilo, ale už jsem si na to zvykla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
9.12.14 22:01

@Filomenecka na mě pusobi jeho chovani dost nevyrovnane. A co v jeho pripade znamena „slovo chlapa“?? Kdyz to co rekne, nasledne odvola a breci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
9.12.14 22:02
@Levandulina píše:

Ten náš vztah je ještě trochu komplikovanější, že je tak trochu na dálku, vídáme se většinou jen o víkendech, protože nás dělí 80 km. Vztah na dálku je velmi složitý jak jsem pochopila, i když jste spolu v kontaktu téměř denně přes telefon atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
9.12.14 22:04

@Filomenecka
Já bych hned dala ruce pryč.
Kde spolu bydlíte? Ve Tvém nebo v jeho?
Pokud ve Tvém, tak bych mu vypakovala věci za dveře, vyměnila bych klíče, pořídila si novou SIMku a ukončila to.
Pokud v jeho, tak bych vzala nohy na ramena a pryč od něj, někam hodně daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
9.12.14 22:05
@Filomenecka píše:
Ten náš vztah je ještě trochu komplikovanější, že je tak trochu na dálku, vídáme se většinou jen o víkendech, protože nás dělí 80 km. Vztah na dálku je velmi složitý jak jsem pochopila, i když jste spolu v kontaktu téměř denně přes telefon atd.

Aha, tak to jsem nevěděla.
Tak bych si aspoň vyměnila simku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
9.12.14 22:06
@jitka 11 píše:
@Filomenecka
Já bych hned dala ruce pryč.
Kde spolu bydlíte? Ve Tvém nebo v jeho?
Pokud ve Tvém, tak bych mu vypakovala věci za dveře, vyměnila bych klíče, pořídila si novou SIMku a ukončila to.
Pokud v jeho, tak bych vzala nohy na ramena a pryč od něj, někam hodně daleko.

Bohužel ho mám i přesto jaký je ráda, je to pro mě hodně těžké. Většinou jsem u něho doma a to mi ještě občas řekne: tohle už nedělej nebo poletíš. Nejdřív jsem si myslela, že to je legrace, ale začínám uvažovat, že to možná myslí i vážně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
9.12.14 22:07
@Filomenecka píše:
Mám půlroční vztah, zpočátku to bylo velmi krásné, ale po pár měsících došlo na hádky. Můj přítel každé naše větší nedorozumnění řeší vyhrožováním rozchodem, pak za chvíli zase popírá, že on neřekl nic o rozchodu a přitom brečí. Už nevím jak na to mám reagovat, přijde mi, to jako takové vydírání, snad to dělá protože si myslí, že mě vychová, cítím to jako určitou manipulaci. Asi velmi dobře tuší, že se s ním rozejít nechci. Co s tím?Příspěvek upraven 09.12.14 v 21:51

Citová manipulace, navíc ubrečenej chlap, fuj :? Jestli chlap brečí při každé rozepři, tak bych ho hnala. Nebyl by to pro mě chlap.
PS: Třeba můj tatínek brečel při každém druhém filmu, ale to je jiný typ pláče, to mi přišlo roztomilý. Když se chlap rozbrečí v momentě, kdy má něco řešit, pak je to manipulátor a vůbec mi to není sympatické…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí