Řekl, že mi visí prsa

134
15.5.13 15:25

Řekl, že mi visí prsa

Ahoj holky,

teď jsem šla ze sprchy a manžel mi řekl, že mi visí prsa. Mám rok a 4měsíce po porodu a ani jsem moc nekojila, jen asi 14 dnů. Jsem z toho na dně.. Vrátí se mi někdy moje pevný trojky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
15.5.13 15:26

Nevrátí :mrgreen: Jestli visí, tak bych to neměla manželovi za zlé, chtěla bys, aby ti lhal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
15.5.13 15:27

Ne, nevrátí, gravitace je neúprosná a bude jenom hůř :). Ale nutno podotknout, že by mě taková poznámka manžela opravdu nenadchla.

• Citovat
  • Upravit
855
15.5.13 15:28

@Angua Tak tak - povoleni vazivovych pruhu v prsou je nevratne…brala bych jako plus, ze ma uprimneho manzela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
15.5.13 15:30

Mě by vadilo, kdyby by mi partner tohle řekl. Nikdo není dokonalý. Já sama s tvarem prsou spokojená nejsem, ale ani chlap není bez chybičky. A tohle se zrovna spravit nedá. Leda plastikou. Větší zadek, břicho,.. změníme, ale tvar prsou ne.

Přijde mi to nehezký, tohle komentovat. Já už bych pak v posteli měla blok, styděla bych se, že se mu nelíbím. Myslím, že by byla na místě taktnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35774

Sis toho sama nevšimla? :mrgreen:
Dělám si srandu, holt dítě něco stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peťulka2608

@Apolena22 mělas mu říct, že jemu taky visí :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
24379

Dneska jsem povzdechla u zrcadla a navlikla pusapku :mrgreen:.No coooo, tak ti to rekl.Muj ze srandy hleda moje prsa kdyz lezim :lol:.Taky je mi to lito, hlavne kvuli kosilkam, nemam do nich co dat, ale co nadelame :jazyk:.Porad je tu moznost plastiky :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052

Nevrátí a gravitace je gravitace i bez kojení :mrgreen:

Angua lhát jí neměl, ale já bych to taky řešila a nesla blbě neměl to říkat vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
15.5.13 15:31

@Apolena22 nevrátí se zpět, bude to už jen horší a horší :mrgreen: manželovi bych oplátkou řekla něco hezkého třeba o ptáčkovi ;) dojení na prsa vliv nemá, je to genetika, někdo dojí rok a má prsa jako před dětma, někdo měsíc a hrůza.

• Citovat
  • Upravit
3067
15.5.13 15:32

Proč upřímného, jemu by taky nebylo příjemné, kdyby se do něj zakladatelka navážela, že vypadá tak a tak, třeba, že je plešatý, to také nezmění. Věkem, nebo těhotenstvím, se člověk prostě mění. Ona za to nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
15.5.13 15:34

Je to hrůza s těma prsama, co jsem přestala kojit :?. Nejsou o moc menší než byly před těhotenstvím, ale jak řekl manžel mě,,jsou takový vyfouknutý" :mrgreen: má pravdu, ale nejvíc si na ně stěžuju já. Uvidíme, možná se za pár let dočkám nových :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
15.5.13 15:35

Manžel je koukám docela taktní. :-O Bude hůř. Obleč si podprdu a buď ráda za tento vynález. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
15.5.13 15:35
@Jasněnkaa píše:
@Apolena22 nevrátí se zpět, bude to už jen horší a horší :mrgreen: manželovi bych oplátkou řekla něco hezkého třeba o ptáčkovi ;) dojení na prsa vliv nemá, je to genetika, někdo dojí rok a má prsa jako před dětma, někdo měsíc a hrůza.

genetika :think:?Tak to mam prsa po tatovi :lol:..Ja si rikala uz v puberte, ze bude nekde problem.Uz vim kde, nekde mezi tatou a 5kama mamky :cert:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
15.5.13 15:37

Manžel je blb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie