Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
teď jsem šla ze sprchy a manžel mi řekl, že mi visí prsa. Mám rok a 4měsíce po porodu a ani jsem moc nekojila, jen asi 14 dnů. Jsem z toho na dně.. Vrátí se mi někdy moje pevný trojky?
Nevrátí
Jestli visí, tak bych to neměla manželovi za zlé, chtěla bys, aby ti lhal?
Ne, nevrátí, gravitace je neúprosná a bude jenom hůř
. Ale nutno podotknout, že by mě taková poznámka manžela opravdu nenadchla.
@Angua Tak tak - povoleni vazivovych pruhu v prsou je nevratne…brala bych jako plus, ze ma uprimneho manzela ![]()
Mě by vadilo, kdyby by mi partner tohle řekl. Nikdo není dokonalý. Já sama s tvarem prsou spokojená nejsem, ale ani chlap není bez chybičky. A tohle se zrovna spravit nedá. Leda plastikou. Větší zadek, břicho,.. změníme, ale tvar prsou ne.
Přijde mi to nehezký, tohle komentovat. Já už bych pak v posteli měla blok, styděla bych se, že se mu nelíbím. Myslím, že by byla na místě taktnost.
Sis toho sama nevšimla? ![]()
Dělám si srandu, holt dítě něco stojí.
Dneska jsem povzdechla u zrcadla a navlikla pusapku
.No coooo, tak ti to rekl.Muj ze srandy hleda moje prsa kdyz lezim
.Taky je mi to lito, hlavne kvuli kosilkam, nemam do nich co dat, ale co nadelame
.Porad je tu moznost plastiky
.
Nevrátí a gravitace je gravitace i bez kojení ![]()
Angua lhát jí neměl, ale já bych to taky řešila a nesla blbě neměl to říkat vůbec.
@Apolena22 nevrátí se zpět, bude to už jen horší a horší
manželovi bych oplátkou řekla něco hezkého třeba o ptáčkovi
dojení na prsa vliv nemá, je to genetika, někdo dojí rok a má prsa jako před dětma, někdo měsíc a hrůza.
Proč upřímného, jemu by taky nebylo příjemné, kdyby se do něj zakladatelka navážela, že vypadá tak a tak, třeba, že je plešatý, to také nezmění. Věkem, nebo těhotenstvím, se člověk prostě mění. Ona za to nemůže.
Je to hrůza s těma prsama, co jsem přestala kojit
. Nejsou o moc menší než byly před těhotenstvím, ale jak řekl manžel mě,,jsou takový vyfouknutý"
má pravdu, ale nejvíc si na ně stěžuju já. Uvidíme, možná se za pár let dočkám nových ![]()
Manžel je koukám docela taktní.
Bude hůř. Obleč si podprdu a buď ráda za tento vynález. ![]()
@Jasněnkaa píše:
@Apolena22 nevrátí se zpět, bude to už jen horší a horšímanželovi bych oplátkou řekla něco hezkého třeba o ptáčkovi
dojení na prsa vliv nemá, je to genetika, někdo dojí rok a má prsa jako před dětma, někdo měsíc a hrůza.
genetika
?Tak to mam prsa po tatovi
..Ja si rikala uz v puberte, ze bude nekde problem.Uz vim kde, nekde mezi tatou a 5kama mamky
..